NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tors. 30 marts

Søg på ABCsiden.dk På nettet
  

Aldrig gå ned på udstyrTid til at forkæle dig selv!

Din laptop er ikke bare et stykke mekanik. Den er forlænget del af din personlighed; den er din forlængede arm og et vigtigt redskab til at klare dine daglige gøremål, og til at nå i mål.

En laptop klarer sig dårligt i en tyndt foret taske, når det er koldt og fugtigt i vejret. Sådan en laptop giver en dag op overfor verdens udfordringer, på samme måde som børn et fastelavnskostume klarer sig dårligt udendørs i februar i mere end nogle få minutter. Der skal være sammenhæng i tingene, og derfor bør du investere i et sleeve til din computer.

Det er ikke svært at finde et computer sleeve på tilbud. Enhver hardware butik med respekt for sig selv har tilbehør til enhver arbejdsstation, og sleeves er kommet for at blive. De fås i blød udformning med tjekket design, og har du flere, kan du matche med dit øvrige udtryk. Sleeves fås i alle formater, så størrelsen på din laptop er heldigvis underordnet i dette tilfælde.

Opgrader dit gear

Uanset hvilket felt du bevæger dig indenfor, kan du opgradere de redskaber, som du benytter sig af hver dag. Din computer kan blive hurtigere, dine sko mere ergonomiske, og din mad sundere og bedre tilpasset din blodtype og dine ernæringsbehov. Du kan så at sige pimpe din livsstile, så det hele når et højere niveau og igen står mål med dine ambitioner.

En generel opgradering af dine ydre omstændigheder er en beskæftigelse, du kan forfalde til hver eneste dag med god samvittighed. Du vælger selv prioriteten: Skal det være smukt, hurtigt, bæredygtigt, fængende eller noget femte? Har du brug for et ekstra spark til at give din livsstil et ekstra skub i den rigtige retning, er der masser inspiration at hente.

Fantasien sætter grænser, og her kan det være en god idé at finde inspiration. Flere hoveder tænker bedre end ét, og selvom du måske bedst ved, hvad der passer til dig, så er det givetvis nogen, som minder om dig, der allerede har taget nogle skridt, som du først nu overveje at tage. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken hver gang ? inspiration flytter bjerge.

Hvor i bjergene vil du hen?

Hvid sne og tæt pakkede løjper er en luksus, som mange mennesker forkæler sig med år efter år. De dejligt ømme lår og varme kopper med kakao gør oplevelsen så meget dejligere, og godt selskab er også en af de vigtigste ingredienser. Skisport er udesport, hvor frisk luft i lungerne, samt bevægelse og latter er med til at gøre den hvide sport til noget særligt.

Uanset om du er til sorte, røde, grønne, gule eller blå løjper, eller om du er mere til langrend, snowboard eller faldskærmsudspring med ski på, så er der masser af tilbud til friske udendørs mennesker. Hvis du ikke har folk i din omgangskreds, som vil med ud i det friske og fri, så er der heldigvis en god kultur på skisportssteder til at komme hinanden ved ? ikke mindst ved afterskiing, hvor en tår af noget varmt og stærkt kan runde en dejlig dag af.


  

Relaterede artikler


F for Fyn er fin


F for førstegangskøber


P for pletskud


8 tips og tricks til at komme i gang med hjemmetræningen


Makeuppens magi


Wuptis historie


S for sociale medier


S for sundhed: de små smutveje


M ? for Mors dag!


Gode råd til din online ansigt udadtil når du starter en praksis som advokat


Så er det weekend! Er du klar? Her er 3 friske bud på ting, du bør have styr på


Aldrig gå ned på udstyr


Tjek dit udstyr og opgradér det


H for hjemmeside


Mange iværksættere springer ud som webshopsejere


V for vinterferie