NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tors. 30 marts

Søg på ABCsiden.dk På nettet
  

Gode råd til din online ansigt udadtil når du starter en praksis som advokatHver år bliver der stiftet rigtig mange nye selskaber. Den nye selskabsform IVS er også blevet meget populær. IVS er måden enhver kan starte virksomhed på med blot én krone på lommen. Når du stifter IVS, så skal du blot være indstillet på at din virksomhed skal have som mål at vokse og blive til et ApS. Så det er ikke bare en hobbyvirksomhed du starter, hvis du planlægger at starte et IVS. Det er din fremtid. Ofte får man gerne en advokat til at hjælpe med stiftelse af IVS eller andre selskabsformer, men du kan også få hjælp over nettet. Det kræver ikke så meget og hvis du alligevel forventer at der kommer penge ind på kontoen i stor stil når du er startet, så er det blot et lille greb i lommen. Måske bare en enkelt times arbejde for en kunde efterfølgende.

Læser du jura og planlægger at starte din egen advokatpraksis når du er færdig, så er det en god ide at have alt på plads på kontoret, samt med din egen professionelle hjemmeside, som er ansigtet udadtil.

Apropos ansigtet udadtil, så er det vigtigt som advokat at fremstå professionel og velplejet. Der er jo ikke nogen der har tillid til en usoigneret mand med morgenhår og lange skægstubbe. Derfor er det godt at have barbergrejet i orden. Måske er du typen der foretrækker en skraber, men hvis din hud skal kunne holde til en daglig barbering er det bedst at finde en barbermaskine der kan gøre det samme stykke arbejde og stadig være skånsom mod huden. Der findes utrolig mange barbermaskiner at vælge imellem, men det er klart værd at vælge en i god kvalitet, der kan holde til daglig brug.

Når du har fået barberet dig godt og fundet det fineste puds frem, så skal du finde dig en rigtig god og professionel fotograf, så du kan få taget nogle gode troværdige billeder af dig, som du kan lægge op på din nye hjemmeside. Som advokat har du ikke det store behov for en kæmpestor side, men blot et online visitkort, som dine kunder kan besøge for at læse mere om dig. Derfor kan du godt nøjes med et mindre webhotel til din hjemmeside.

Det kommer ikke til at være din hjemmeside der bliver den største omkostning til opstarten. Men det er tit der man gerne vil have lidt hjælp udefra, da man gerne vil fokusere på det område man selv gør bedst. Sørg altid for at sikre dig at du har et godt domæne når du skal findes på Google. Det kan godt være dit navn, men det er en god ide at skille sig lidt ud fra mængden, hvis du har et navn, der er meget almindeligt. Sørg derfor altid for at gøre det klart allerede i domænenavnet hvad du tilbyder dine kunder. Det er også med til at gøre det nemmere for dine kunder at finde dig på nettet.


  

Relaterede artikler


F for Fyn er fin


F for førstegangskøber


P for pletskud


8 tips og tricks til at komme i gang med hjemmetræningen


Makeuppens magi


Wuptis historie


S for sociale medier


S for sundhed: de små smutveje


M ? for Mors dag!


Gode råd til din online ansigt udadtil når du starter en praksis som advokat


Så er det weekend! Er du klar? Her er 3 friske bud på ting, du bør have styr på


Aldrig gå ned på udstyr


Tjek dit udstyr og opgradér det


H for hjemmeside


Mange iværksættere springer ud som webshopsejere


V for vinterferie