NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Man. 24 april

Søg på ABCsiden.dk På nettet
  

Hvordan automatiserede produktionsprocesser kan spare dig for mange pengeNår du arbejder med produktionsprocesser og skal holde styr på hele forløbet af en produktion, så er det en klar fordel at have et program, der kan bruges til at hjælpe dig. Førhen var produktionsprocesser en meget manuel opgave, hvor man gav besked enten mundtligt eller på papir om hvordan processen skulle forløbe. Når noget så skulle laves om, så skulle alle papirer skrives om igen og alle skulle trænes i den nye proces.

I løbet af den udvikling der er sket efter industrialiseringen og nu, i den moderne tid med computersystemer, så er produktionsprocesserne blevet meget nemmere at have med at gøre. Alt foregår i computersystemer, der meget nemmere kan overskue og håndtere de data, som vi fodrer dem med. Selv de største komplekse produktionsprocesser kan forenkles så det bliver muligt at trykke på et par knapper for at ændre det eller trække data ud, som man kan bruge til analyse eller statistikker.

Programmer som Dynamics AX giver mulighed for at få en mere smidig produktionsproces. Det gør supply chain processen intelligent og gør at du lettere kan styre restordrer og varernes forløb. Det gælder altid om at have et 360 graders syn i virksomheden for at der er kontrol med alle parametre.

Med mere overskuelighed har man også bedre mulighed for at udvikle sig på innovative områder. Kvaliteten af produktet kan øges, da processerne er mere flydende og der derfor sker færre fejl, da færre ting kan gå galt.

Spild undgås også eller reduceres i hvert fald kraftigt, i det at råvarer bliver lageroptimeret efter FIFO?princippet (First In First Out). Derudover er det også fornuftigt at man kan handle hurtigt på ændringer i markedet eller specifikke kundeønsker, fordi man hurtigt kan tilpasse sig. Det er netop denne fleksibilitet til at kunne tilpasse sig, der gør en virksomhed agil og innovativ. Der er rum til at arbejde med andre områder, når det bare spiller på de processer, som kan automatiseres. De optimerede processer gør at der kan spares mange penge, hvilket er det hele værd.


  

Relaterede artikler


E for energirenovering


N for nykøber


Hvor går rejsen hen?


P for påskeferie


S for Smilets by og Stop forurening!


Hvordan automatiserede produktionsprocesser kan spare dig for mange penge


F for Fyn er fin


F for førstegangskøber


P for pletskud


8 tips og tricks til at komme i gang med hjemmetræningen


Makeuppens magi


Wuptis historie


S for sociale medier


S for sundhed: de små smutveje


M ? for Mors dag!


Gode råd til din online ansigt udadtil når du starter en praksis som advokat


Så er det weekend! Er du klar? Her er 3 friske bud på ting, du bør have styr på


Aldrig gå ned på udstyr


Tjek dit udstyr og opgradér det


H for hjemmeside


Mange iværksættere springer ud som webshopsejere


V for vinterferie