NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tors. 30 marts

Søg på ABCsiden.dk På nettet
  

Så er det weekend! Er du klar? Her er 3 friske bud på ting, du bør have styr påFirst off: Mad!

Jeg gider ikke lave mad. Gider du? Skal vi ikke bare bestille noget? Jo, og det skal være noget lækkert! Indisk, mexicansk, kinesisk, vietnamesisk, svensk? Nej, pizza skal det være!

Pizza er altid godt som opvarmning til en våd aften i byen. Man vælger selv belægningen og størrelsen, og ethvert pizzeria har tilbehør i form af pommes, burgere og lignende. Det er med andre ord ikke bare pizza, men det helt store udvalg af lækkerier, når man trænger til et nem, men lækker løsning.

Så mens du sidder og hælder en øl, energidrik eller sodavand ned, kan du passende scrolle igennem pizzamenuen og udvælge dine favoritter. Den islandske premierminister har foreslået at ananas på pizza skal være ulovligt, men nogle af os foretrækker faktisk den gule, søde frugt på toppen af vores salami. Tak for friheden til selv at vælge sin mad!

Hvad er det egentlig ved pizza, som er så dragende? Er det den runde form, den dampende ost eller det store udvalg af toppings, som gør ganen våd? Er det det flade, firkantede æsker, som pizza leveres i, hvor man spændt afventer overraskelsen, og måske gruer om den nu er skåret ud? Her kan i øvrigt benyttes en saks, hvis man er frisk. Pizza Kolding ved, hvordan man gør.

Op på de høje!

Både mænd og kvinder elsker at se på det: Et par flotte ben på toppen af et par flotte stilletter. Guldfarvede, sølv, søde eller sorte, små og fikse eller med ekstra tyngde ? der er lige så mange smagsvarianter, som der er bærere.

Nogle vil mene, at stilletter ikke er sko, men er en særlig form for fodbeklædning, ligesom gummistøvler eller sandaler har egne kategorier. Stilletter har dog den særlige evner, at de fremhæver den bagerste del af bærerens anatomi, hvilket mange tydeligvis er klar over. De gør også ofte, at bæreren virker højere, og det kan komme mange vertikalt udfordrede bygængere til gode, når man skal have sine drinks fra baren.

Bliv klogere på hvad de flotte stilletter kan gøre for dig, din figur og dine muligheder i nattelivet ved at smutte forbi denne side.

Næste dags mareridt

Klir og smadder. Der ligger den så i tusinde stykker, og nej, den bliver ikke god igen af sig selv. Det er sket med din stakkels iPad. Det var måske ikke så smart at nasse fingrene ind i pizza, stavre rundt på stilletter, og derefter stille dig forrest i baren og vifte med det hele.

Eller er ulykken sket dagen derpå, når du med feberbefængte samvittighedskvaler og lysstyrken skruet helt ned ligger på langs, og forsøger at genskabe aftenens udfoldelser via de fotos og beskeder, du fik sendt. Måske er din kontaktliste blevet længere, måske skulle du lige tjekke, og du lagde noget på Facebook ? og så glider apparatet ud mellem fingrene, og ned på en skarp kant, måske ved siden af toilettet, hvor du har opholdt dig på knæ. Og så har vi balladen. Afsted til iPad reparation med dig.


  

Relaterede artikler


F for Fyn er fin


F for førstegangskøber


P for pletskud


8 tips og tricks til at komme i gang med hjemmetræningen


Makeuppens magi


Wuptis historie


S for sociale medier


S for sundhed: de små smutveje


M ? for Mors dag!


Gode råd til din online ansigt udadtil når du starter en praksis som advokat


Så er det weekend! Er du klar? Her er 3 friske bud på ting, du bør have styr på


Aldrig gå ned på udstyr


Tjek dit udstyr og opgradér det


H for hjemmeside


Mange iværksættere springer ud som webshopsejere


V for vinterferie