NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Man. 24 april

Søg på ABCsiden.dk På nettet
  

P for påskeferiePåskeferie byder ud over en masse skøn forårssol og lækker mad til påskefrokoster også på en hel del tid og eventuelle fridage. Denne tid kan du bruge på at få ordnet henholdsvis de små, mellem og store ting i bolig og have. Læs med herunder, og få nogle idéer til hvad du kan bruge tiden på, sorteret efter hvor store projekter det reelt er, og hvor meget påskeferie du har til rådighed.

De små ting
Er du én af dem som bare ikke kan holde fri i påsken, eller måske arbejder et sted hvor dette ikke er muligt? Til trods for dette, er der stadig håb forude for små gøremål i hjemmet herover påsken.

Find inspiration:
Henover påsken (dog ikke i helligdagene) kan det være en fantastisk anledning til at køre land og rige rundt efter inspiration til nye møbler eller ny kunst til hjemmet. Dette kan du også gøre i hængekøjen eller sengen med diverse boligmagasiner og blade, hvis du ikke har mulighed for førstnævnte. Alt denne inspiration kan gøres brug af en skønne dag, hvor du rent faktisk har muligheden samt overskuddet til reelt at gøre noget ved disse ting.

Skift diverse småting ud:
Sådan nogle små ting som du ikke i hverdagen har tid til at udskifte kan være en god idé at have tanke på i påsken. Udskiftning af lyspærer, se eventuelt LED Proff, et gammelt tæppe eller blot helt nyt sengetøj kan gøre en verden til forskel hvis du blot vil udrette et eller andet i hjemmet henover påsken.

Hovedrengøring:
Intet bedre tidspunkt for en hovedrengøring af hjemmet. Dette behøver ikke at tage uanede mængder af tid. Er i flere, kan det gøres på blot et par timer, og du kan derefter ånde lettet op for et helt rent hjem.

De mellem ting
Har du måske et par dage fri i påsken, finder du her inspiration til nogle ting som kan udrettes i hjemmet uden at tage fri mere end et par dage af din påskeferie.

Rengøring tagsten og tagrender:
Dette behøver naturligvis ikke at tage flere tage, men at efterse sit tag, er et must. Mindst én gang om året ifølge flere eksperter. Et pænt og rent tag forhindrer skader og resulterer i længere levetid og pænere udseende på dette. I samme omgang kan det være en god idé at rense tagrender. Herunder skal du bruge en stige og en tagrendeske eller en lille skovl til at grave alt snavset frit samt et par arbejdshandsker, da dette kan være meget beskidt arbejde.

Plant ud:
Har du have, er påsken en perfekt anledning til at få denne forårs- og sommerklar. Da der (forhåbentligt) på denne tid er året ikke kommer mere frost, er diverse planter og blomster klar til at blive plantet ud og begynde at vokse sig store og smukke.

De store ting
Er du én af dem som har fri hele påsken, og ønsker du inspiration til de store projekter i hus og have? Så læg med herunder.

Projekt maling:
Har du et stort malerprojekt som bare venter på at blive sat i gang? Så er påsken det helt rigtige tidspunkt at tage dette projekt op på. Hvad enten det er ude eller inde, kan du sagtens få påsken til at gå ved at male diverse ting, som efter vinterens frostgrader, trænger gevaldigt.

Lav en terrasse:
Mangler din bolig en terrasse, hvor midsommeraftnernes grill og hygge skal finde sted, er påsken det rette moment at lave denne i. Saml gode venner og bekendte som vil hjælpe og få nogle hyggelige dage ud af at producere denne ? du vil ikke fortryde det. Er du dog i tvivl om hvorvidt diverse tilladelser for denne er på plads, kan du kontakte en advokat i Vejle, København eller Århus i relation til gode råd og vejledning på området.


  

Relaterede artikler


E for energirenovering


N for nykøber


Hvor går rejsen hen?


P for påskeferie


S for Smilets by og Stop forurening!


Hvordan automatiserede produktionsprocesser kan spare dig for mange penge


F for Fyn er fin


F for førstegangskøber


P for pletskud


8 tips og tricks til at komme i gang med hjemmetræningen


Makeuppens magi


Wuptis historie


S for sociale medier


S for sundhed: de små smutveje


M ? for Mors dag!


Gode råd til din online ansigt udadtil når du starter en praksis som advokat


Så er det weekend! Er du klar? Her er 3 friske bud på ting, du bør have styr på


Aldrig gå ned på udstyr


Tjek dit udstyr og opgradér det


H for hjemmeside


Mange iværksættere springer ud som webshopsejere


V for vinterferie