NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tors. 30 marts

Søg på ABCsiden.dk På nettet
  

Wuptis historieTorben Mouritsen og Claus Kristensen grundlagde Wupti.com i 2006, som den første rendyrkede netbutik i Danmark. I dag er det dog ikke længere Mouritsen og Kristensen, der står i spidsen for hjemmesiden. Energiselskabet Nrgi blev finansiel partner, hvor formålet skulle være, at have fokus på energivenlige produkter. I 2015 købte Dansk Supermarked 100 procent af aktierne i firmaet af 3C Retail, som er ejet af Niels Thorborg, og nu driver Dansk Supermarked derfor Wupti.com, udover Bilka.dk og øvrige online aktiviteter. Dansk Supermarkeds mål har netop længe været, at blive de førende inden for e-commerce og dermed opnå en større udvikling inden for digital styring af detailvirksomheder. Wupti.com fører dog stadig sit oprindelige mål og brand.

Hvilke varer kan du finde hos Wupti?

Wupti.com er hjemmesiden, der er kendt for at sælge forskellige billige varer af et bredt sortiment, hvor man kan købe hårde hvidevarer, elektronik, alt til husholdningen, og hus og have. Personlig pleje, som eksempelvis curlere til håret, er endda en del af det brede sortiment på Wupti. På Wupti kan du generelt spare mange penge, og ofte er der yderligere rabat at hente under udsalg. Wupti.com er hjemmesiden for dig, der ønsker en overskuelig og hurtig gennemgang af den ønskede vare, hvor du ikke behøver at lede efter varen eller vente på hjælp til at finde den, som i en fysisk butik. Der er samtidig hurtig og fri levering, lige meget hvor meget du køber for, så man ikke skal betale yderligere for leveringen af varerne. Herudover har man 14 dages returret, hvis varen ikke helt er som ønsket. Wupti er en af de mest populære netbutikker i Danmark i dag, da det netop er billigt at købe varer, der normalt ellers koster meget mere. De varer, som man især kan spare på på Wupti.com, er TV, computere, støvsugere, mobiltelefoner, vaskemaskiner, m.m.

Til tider kan man opleve, at der pludselig opstår noget på den personlige økonomiske front, som man ikke har regnet ind i sit månedlige budget. Et eksempel kan være, at din vaskemaskine er gået i stykker, og du derfor hurtigst muligt har brug for en ny. Dette uventede problem, kan man derfor få brug for hjælp til at løse via rabatkoder, som kan lette lidt af det økonomiske pres.


  

Relaterede artikler


F for Fyn er fin


F for førstegangskøber


P for pletskud


8 tips og tricks til at komme i gang med hjemmetræningen


Makeuppens magi


Wuptis historie


S for sociale medier


S for sundhed: de små smutveje


M ? for Mors dag!


Gode råd til din online ansigt udadtil når du starter en praksis som advokat


Så er det weekend! Er du klar? Her er 3 friske bud på ting, du bør have styr på


Aldrig gå ned på udstyr


Tjek dit udstyr og opgradér det


H for hjemmeside


Mange iværksættere springer ud som webshopsejere


V for vinterferie