NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Søn. 14 august

Søg på ABCsiden.dk På nettet
Vi har mere end 600 links til gratis netspil
Actionspil
Bilspil
Brætspil
Børnespil
Computerspil
Eventyrspil
iq tests
Konsoller
Precision
Spiludviklere
Sportsspil
Strategispil
  


Spil på nettet - Actionspil
3 Foot Ninja II [2366 hits]    [Giv point]4 points
Sejt kampspil med mange nivauer. Som ninja må du måle krefter med alle mulige udyr. Kæmp de rettferdiges kamp med a, s og d tasterne. Bevæg dig med piltasterne.
A-Blast 3D [1673 hits]    [Giv point]4 points
3D rumskibsspil. Skyd dig gennem bølger af fjendtlige rumskib og forsøg at overleve deres angreb. Styr med musend, skyd med museknappen.
Alien X [2790 hits]    [Giv point]4 points
3D skydespil. Denne seje Quake-klone kræver meget af både dig, din pc og din internetforbindelse. Træk gardinerne for, skru op for lyden og skyd løs.
Alpha force [1894 hits]    [Giv point]3 points
Rumskibsspil. Hold ctrl tasten inde for at skyde en konstant kuglestrøm mod utallige fjender. Tryk skift for at skyde superbomber, og brug piltasterne til at styre rumskibet.
Apocalypse Outpost [1444 hits]    [Giv point]4 points
Meget godt skydespil. Start med at vælge størrelse på spillet. Roter kanonen på rumstationen med piltasterne, skyd med space.
Battle Forts [3886 hits]    [Giv point]4 points
Ellevild og lattermild kamp mellem to fort. Vælg våben og defensivt udstyr fra et velassortert arsenal så længe pengene rækker. For at vinde den turbaserte strid må du have både kløgt og held.
Beaver Blast [2777 hits]    [Giv point]4 points
Præcsitionsskyding med kanon - og en bæver som kanonkule. Målet er at ramme dæmningen. Indstil udskydingsvinkel og sprængkraft og se om du rammer. Dæmningen flyttes efter hver fuldtræffer.
Belter [1277 hits]    [Giv point]4 points
Vellavet Asteroids-variant. Styr rumskibet væk fra asteroider og andre uhumskheder mens du skyder det du er god for. Styr med piltastenre, skyd med musen.
Blackout [1959 hits]    [Giv point]4 points
Uhyggelig skydespil. Du angribes av zombier, og du må skyde dem ned før de klatrer over hegnet. Brug radarskærmen for at se hvor angrebene kommer fra. Dette spil er ikke for børn.
Bugbuster [1326 hits]    [Giv point]4 points
I dette spil er du i en pcbrik og bevæbnet i krigen mod virus og bugs! Skyd med space, naviger med piltasterne.
Bullettime Fighting [2206 hits]    [Giv point]4 points
Et meget populært kampspil inspireret af den imponerende langsomme filming i biograf filmen The Matrix. Du kan spille mod computeren eller slås sammen med eller mod en ven på samme tastatur.
Bush Royal Rampage [3438 hits]    [Giv point]4 points
Lattervækkende skydespil. George Bush og dronningen af England må redde London fra terrorister, og tager hårde medtoder i brug. Dette spil har en anbefalet aldersgrænse på 14 år.
Bush Shoot-Out [2295 hits]    [Giv point]4 points
Det hvide hus angribes af hensynsløse terrorister. George W. Bush vil bekæmbe dem på egen hånd framfor at vente på støtte fra FN-styrker. Vil operationen lykkes? Styr og skyd med musen.
C4 Hamster Challenge [1565 hits]    [Giv point]4 points
Send et hamster fuldlastet med sprængstof afsted, og spræng den i luften når den er i nærheden av monsteret. Målet er at få monsterets hoved til at sprænge mest muligt og dræbe andre monstere.
Cable Capers [1587 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil. Du spiller en fyr med en underlige fascination for kabler og skal derfor samle alle kabelbider du finder. Skyd med x, hop med z og styr med piltasterne.
Cannon Fodder [1887 hits]    [Giv point]4 points
Hvem der bliver kanonføde i dette spil afgøres af hvor hurtigt du kan justere kanonen i rigtig vinkel og om du kan afgøre hvor stor sprængladning du behøver. Styr med piltasterne, skyd med space.
Capoeira Fighter 2 [2273 hits]    [Giv point]4 points
Vellavet kampsportspil. Vælg mellem flere forskellige spillere, disipliner og baner. Du kan spille mod en ven på samme tastatur eller mod computeren.
Castle Attack 2 [2951 hits]    [Giv point]4 points
Godt udført spil hvor du skal beskytte borgen din fra angribere mens den bygges. Du har bueskyttere, kogende olie og brændende tømmerstokke til disposition i kampen mod invasionsstyrkerne.
Castle Battles [2704 hits]    [Giv point]4 points
Underholdende og original kanonduel. Du og modstanderen har hver sin borg, hver sin kanon og hver sin skattekiste. Man skyder på hinandens borg, og målet er at ramme kisten.
Castlevania [1519 hits]    [Giv point]4 points
Sejt gennemført eventyrspil. Grev Dracula ønsker at udslætte verden, og du må stoppe ham og ødelægge slottet Castlevania. Din rollefiguren får muligheden til at udvikle sig undervejs i spillet.
Cat Burglar [1534 hits]    [Giv point]4 points
Test dine egenskaber som kattetyv! Se hvor mange katte du når at proppe i sækken før du møder ballade. Styres med piltasterne.
Chopper Inferno [2032 hits]    [Giv point]4 points
Skyd alt der rører sig og forsøg at holde dig i live så længe som mulig. Du må for huske at hente forsyningerne som smides ud i faldskærm. Styr helikopteren med piltasterne, og skyd med space.
Chopper Rescue [1413 hits]    [Giv point]4 points
Red krigsfanger bag fjendens linjer med helikopter. Pas på raketter mens du er i luften, og trær og tanks på jorden. Styr med piltasterne, sænk helikopteren med shift, skyd med space.
Clash N Slash [1106 hits]    [Giv point]4 points
Beskyt din planeten mod angribende rumskib. Du bør få plaffet angriberne ned før de når at berøre enten dig selv eller planeten. Når planeten erblevet ramt nok gange, eksploderer den, og spillet er over.
Clinic Game [1160 hits]    [Giv point]4 points
Du er en flue på et sygehus og skal samle vanddråber. Brug piltasterne til at styre fluen og udforske området. Dette spil er ikke for børn.
Clobberin Time [2168 hits]    [Giv point]3 points
Kampspil med tema fra filmen Fantastic Four. Vælg en figur, gå ind i ringen og vælg en serie handlinger og angreb. Du kan spille mod computeren eller andre netspillere.
Combat Instinct 2 [1794 hits]    [Giv point]4 points
Blodig skydespil. Dit rumskib er styrtet på en fremmed planet, og lokalbefolkningen kan ikke lide uanmeldte gæster. Dette spil er ikke for børn.
Commodore 64 [1171 hits]    [Giv point]4 points
Her er en juvel for jer som har haft en Commodore 64. En webbaseret emulator med 30 af de gamle spilklassikerne! Dessværre mangler lyden. Styres med Num Pad-piltasterne.
Critters04 [1234 hits]    [Giv point]4 points
Hjælp pingviner til at snige sig forbi et sovende pindsvin. Hold musen over pingvinene for at få dem til at røre sig. Hvis de bevæger seg mens pindsvinet kikker, eksploderer de.
Crunch Time [1356 hits]    [Giv point]4 points
Føler du at dine Venner er infiseret af et intergalaktisk computervirus kamufleret som en uskyldig e-mail vedlæg og er blevet forvandlet til blodtørstige zombier? Hvis ikke er måske du også smittet...
Cutie Quake [1356 hits]    [Giv point]4 points
Ellevild parodi på Quake. Reglerne i spillet er temmelig enkle: Skyd alt som rører sig, og undgå at blive skudt selv. Styres med musen.
Cyborg Livestock [2070 hits]    [Giv point]4 points
Onde rumvæsner har taget fjærkræ, køer og andre husdyr til fange, og bruger dem som våben mod dig. Skyd dig gennem bølgerne af angribere med dit jetfly. Styr med piltasterne, skyd med a, d og w tasterne.
De-Animator [1533 hits]    [Giv point]4 points
Du andgribes af zombier og må holde dem på afstand med revolver og riffel. Skyd med musen, skift våben med shift. Dette spil er ikke for børn.
Defend Your Castle [2132 hits]    [Giv point]4 points
Dit slot bliver angrebet af en hær af stregmænd, og det er din opgave at stoppe dem. Sæt angrbperne ud af spil ved at gribe dem med musen og smide dem op i luften. Efterhånden kan du få en række power-ups.
Delirium [1412 hits]    [Giv point]4 points
Skydespil. Du har kontrol over en roterende kanon. Skyd ned modstanderne før de rammer dig. Styres med musen.
Demonic Defence 3 [2480 hits]    [Giv point]4 points
Forsvar din borg mod alverdens angribere. Klik som besat på bjælken over angriberne for at få has på dem, og brug guldet du tjener på fantasifulde opgraderinger af våben, mandskab og bygninger.
D-Fence the Game [1642 hits]    [Giv point]4 points
Afhængighedsskabende og musesygefremkallende spil hvor opgaven er at beskytte fortet. Plaf ned bølge efter bølge af andgrbpere, og brug pengene du tjener på opgraderinger af udstyr og mandskab.
Duncan Man [1335 hits]    [Giv point]4 points
Brug jo-joen som våben i kampen mod aggressive snurretoppe, og forsøg at finde billetterne til jo-jomesterskabet. Styr med piltasterne. Kast jo-joen fremover med space.
Emily Grace [3280 hits]    [Giv point]4 points
3D skydespil med en kvindelig hovedrolleindehaver. Du kan vælge mellem flere vanskelighedsgrader. Skyd med venstre museknap, fyr raketter med højre, bevæg dig med piltasterne.
Fire Man - Incoming Storm [1272 hits]    [Giv point]4 points
Gennemført platformspil i megaman-stil. Målet er at komme sig forbi samtlige fjendtlige kreaturer uden at krepere selv. Styr med piltasterne, skyd med ctrl og glid med shift.
Flygirl [1354 hits]    [Giv point]4 points
Humoristisk platformspil. Hop op på de discodanserne for at neutralisere dem. Hvis du rammer forbi må du danse bootie-boogie. Bevæg dig med piltasterne, hop med space.
Galaga [1119 hits]    [Giv point]4 points
Verden slipper vidst aldrig op for Invaders-kloner. Her er endnu en. Plaf løs! Skyd med space, styr med piltasterne.
Gladiator [1737 hits]    [Giv point]4 points
Blodig gladiatorspil. Hak løs på modstandere fra alle kanter. Du kan vælge mellem to våben; sværd eller en frygtindgydende kølle. Styr med piltasterne, angrib med space.
Gonzo Stunt Game [1152 hits]    [Giv point]4 points
Ellevildt og lattermildt gensyn med en af figurene fra The Muppet Show. Skyd Gonzo ud af kanonen og forsøg at ramme bøtten. Styr vinkel og kraft på kontrolpanelet.
Guldjagten [1063 hits]    [Giv point]4 points
Saml sammen det du kan af gull og glitter før du bliver ramt af hoppende kranier eller feje fæller. Kommer du ud i live? Styr med piltasterne, brug genstande med space.
Gulpy [949 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil. Du spiller Gulpy, en lille ballonlignende ting. Saml sammen lækre ting, hent nøglen og løb ud. Styres med piltasterne.
Harry Potter Pixie Game [1023 hits]    [Giv point]4 points
Stemningsfuld jagt efter ondskabsfulde féer fra Cornwall. Brug tryllestaven til at skyde féerne som flyver rundt på Galtvorts loft. Styr med piltasterne, skyd med museknappen.
Heavy Weapon [1132 hits]    [Giv point]4 points
Du får forsyninger fra et hvid helikopter, f.eks våbenopgraderinger som målsøgende raketter og atombomber. Brug alle tilgængelige våben til at plaffe angriberne ned.
Heli Attack 2 [1192 hits]    [Giv point]4 points
Du er en elitesoldat som er havnet bag fjendens linjer. Nu angribes du af en endeløs bølge af krigshelikoptere. Hvor mange klarer du at skyde ned før du selv kraperer?
Heli Attack 3 [1449 hits]    [Giv point]4 points
Spendstig opfølger til det populære skydespil Heli Attack. Du spiller en tapper elitesoldat som forfølges af en urimelig stor helikopterflåde. Skyd det du er god for, og hold dig i live!
High Voltage [1827 hits]    [Giv point]3 points
Du er sendt ud for at fikse en strømafbrydelse. Styr bæltevognen forbi hindringer. Hop over hindringer, pas på løse kabler og fugle. Styr med piltasterne, hop med space.
Hostile Skies [1500 hits]    [Giv point]4 points
Du er et flyver-ess som sendes ud på farlige opdrag. Overlever du længe nok får du møde den Røde Baron i kampen om luftrummet. Styr med musen, skyd med museknappen, slip bomber med space.
Hub.lo [1078 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil. Styr en skabning som minder om en krysning mellem R2-D2 og en vaskemaskine. Brug piltasterne til at navigere, space til at skyde.
Hulk Smash Up [1604 hits]    [Giv point]4 points
Når forskeren Bruce Banner bliver gal nok, forvandles han til Hulk. Styr Hulk rundt i byen og knus alt på din vej før du bliver til Bruce Banner igen. Styr med piltastene, hopp med ctrl, slå med space.
I, Robot [1173 hits]    [Giv point]4 points
Fire små spil med tema fra filmen "I, Robot". Det er år 2035, og Del Spooner efterforsker en forbrydelse som ser ud til at den var udført af en robot. Gør dig klar til at sparke robotnumse.
Interface Escape [961 hits]    [Giv point]4 points
Sjovt og originalt hoppespil. Hop fra platform til platform ved at klikke på radaren i korrekt højde og vinkel. Du kan dobbelklikke midt i billedet for at sætte luftbremser på.
Itchana Tchones [1457 hits]    [Giv point]4 points
Tre underholdende platformspil. Vores helt er en sneglespisende Indiana Jones-kopi. Tryk space for at svinge med pisken og piltasterne for at bevæge dig.
Kelman To The Rescue [857 hits]    [Giv point]4 points
Prisbelønnet australsk eventyrspil. Sadl op dit insekt og fly ud på redningsopdrag. Skyd slemme insekter og ræd gode insekter før de falder. Efter tre niveau møder du billechefen.
Kilroy: Operation Jettison [2930 hits]    [Giv point]3 points
3D skydespil. Zornoer har okkuperet dit hjemland, Maridea. Bevæbnet med din GACW-40 Fuzz Gun og rå viljestyrke har du bestemt dig for at neutralisere hver eneste fjende.
Land Of The Dead [1734 hits]    [Giv point]4 points
Skummelt 3d skydespil. Dit opdrag er at samle et visst antal gendstande uden at blive spist af zombier. Zombierne er ikke villige til at samarbejde. Dette spil er ikke for børn.
Laser Envy [1004 hits]    [Giv point]4 points
Du er styrtet på en fremmed planet, og trænger krystalbrændstof for at komme hjem. Saml sammen krystaller uden at blive plaffet romvæsner. Styr med piltasterne, skyd med a og s.
Longbow [1761 hits]    [Giv point]4 points
Skyd ned en tilsyneladende endeløs række modstandere med din trofaste pil og bue. Brug piltasterne til at styre vinkel på skuddet og space til st skyde.
Lords III Catapult Game [1705 hits]    [Giv point]4 points
Godt præsitionsskyding med katapult. Indstil spændekraft og udskytingsvinkel med de to målere. Forsøg at ramme flagget. Du får bonuspoitns for at ramme den sorte ridder. Ikke ram den hvide.
Mad Shark [1655 hits]    [Giv point]4 points
Du er en gal haj som forsøger at slippe væk fra udspekulerede eksperimenter. Du forfølges af dykkere, og må prøve at undslippe før du bliver dræbt. Styr med musen, bid med space.
Maddness Combat [825 hits]    [Giv point]4 points
Maddness Combat er bare så fede, de kampteknikker ham der bruger er bare såå COOL. Helt ærligt.
Megaman Project X [1403 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil. Hop, skyd og løb mellem fjendtlige roboter, vanskelige hindere og kanoner. Styr med piltasterne, skyd med space.
Midnight Strike [1587 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil. Hold dig i live længe nok til at løse opdragene du får udleveret. Styr med piltasterne og skyd med ctrl. Når du får flere våben at vælge imellem, kan du skifte med nummertasterne eller z og x.
Mini Bet on Soldiers [1392 hits]    [Giv point]4 points
Vanedannende skydespil. Plaf soldaterne ned som dukker op. Du får penge for hver soldat du skyder, og kan bruge dem på nye våben. Styr med musen, zoom med space. Dette spil er ikke for børn.
Mooninite Marauders [965 hits]    [Giv point]4 points
Ny version af gammel spilklassiker. Skyd alt hvad du kan og undgå at blive truffet. Skyd moderskibet for at få adgang til klasebomber. Styr med piltasterne, skyd med x og affyr klasebomber med z.
Most Wanted [1409 hits]    [Giv point]4 points
3D skydespil. Skyd alle byens skurker så hurtigt du kan, og med så få kugler som mulig. Vend dig om, sigt og skyd med musen. Bevæg dig sidelængs med højre/venstre-pilen.
Musco Morpha [1122 hits]    [Giv point]4 points
Lækkert platformspil med en spyfluelarve i hovedrollen. Spyt på alle som kommer i vejen for dig, saml op ekskrementer for at friske dig selv op lidt og pas på farer.
Ninjai [1234 hits]    [Giv point]4 points
Estetisk og blodig ninjaspil. Brug ninjastjerne og andre våben mod angribere. Styr med musen. Et stykke ud i spillet kan du hoppe med space. Dette spil er ikke for børn.
Nordicmafia Danmark [770 hits]    [Giv point]4 points
Et sjovt spill på dansk hvor du må være mafia i Norden. Narkotika og politi er involvert.
Operation Flashpoint [1158 hits]    [Giv point]4 points
Klassisk skyfespil i uvenligt ørkenlandskab. Tag fjenden ud med bomber eller maskingevær. Styr med piltasterne, bomb med space, skyd med z.
Operation Seahawk [1091 hits]    [Giv point]4 points
Prøv dig som helikopterpilot på redningsopdrag på åbent hav. Aktionen kompliceres af at både dig selv og båden du er stationeret på angribes af fjendtlige fartøj. Brug piltasterne og space for at redde dagen.
Operation Thunderbolt [1115 hits]    [Giv point]4 points
Det australske forsvar forsøger at hverve kampflypiloter med dette spil. Fly flere små øvningsopdrag før du forsøger at forfølge og skyde ned et fjendtlig fly med din F/A-18 Hornet.
Panda Pang [986 hits]    [Giv point]4 points
Asiatisk skydespil. Du styrer en pandabjørn og må plaffe ned bølge efter bølge af dalende romvæsner. Når du rammerr dem deler de sig i mindre bider, og du må undgå nærkontakt så godt du kan.
Panik In Chocoland [1011 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil. Saml de tidsindstilte bomber og kom til toppen af fabriklokalet før de sprænger. Styr med piltasterne, hop med space. Jo længere du holder space inde, jo højere hopper du.
Penguin Arcade [1182 hits]    [Giv point]4 points
Stop pingvinflugten med isterninggeværet. Hindre pingvinerne i at stikke af ved at skubbe dem i tilbage i bassinet hvor de kommer fra med isterningprojektiler. Sigt og skyd med musen.
Penguin Blood Ninja Fiasco! [1002 hits]    [Giv point]4 points
Småmorsom nørdehumor. Pingvinen Nux Lee har i opdrag at redde vigtige dokumenter fra Iron Head og de onde advokater. Bevæg dig med piltasterne, angrib med ctrl, hop med space.
Pharaohs Tomb [972 hits]    [Giv point]4 points
Dette er rengjort og et sceneskifte for spillet "Guldjagten". Udforsk faraoens gravkammer, og tag de ting som glitrer. Undgå alt som rører sig, og kom ud så hurtig som mulig.
Pinkslip Panic [1374 hits]    [Giv point]4 points
Du er direktør i et .com-selskab. Selskabet er i alvorlig fare, og du må fyre så mange ansatte du kan mens aktiekursen dykker. Fyr de ansatte ved at skyde opsigelser på dem. Skyd med musen.
PIS [1548 hits]    [Giv point]4 points
Ellevildt og forkastelig dansk actionspil, hvor du spiller politi på opdrag. Du starter ved et oprør i ungdomshuset, og skal skyde alle mistænkte.
Platypus [949 hits]    [Giv point]4 points
Sejt og klassisk arkadespilvariant. Formularet er velkendt; du styrer et romskib, bliver angrebet af et stort udvalg fjender, og må skyde dig forbi alle mulige hindringer for at overleve. Styr med musen.
Polar Rescue [1010 hits]    [Giv point]4 points
Sejt platformspil. Styr en pingvin gennem hæftige strabadser i polart landskab. Hop med space, vælg våben med 1 og 2, skyd med shift, styr med piltasterne.
Ratinator [1066 hits]    [Giv point]4 points
Forrygende skytespil. Som musen "Ratinator" er det din opgave at skyde rotter og andre udyr. Rens ud i hele brættet for at gå videre til næste niveau. Styr med piltasterne, skyd med ctrl.
Realspace 2 [1037 hits]    [Giv point]4 points
Du er et medlem af Katuri-flåden, og modtager opdrag som at beskytte din egen verden eller at sætte ind et fuldt angreb mod jorden for at udslætte Terranere. Styr med piltasterne, skyd med space.
RescueBlade [1627 hits]    [Giv point]4 points
Helikoperaction. Brug helikopteret til at opnå heltestatus. Sluk brande, red forsvundne mennesker og red dig selv! Styr med piltasterne. Brug space for at styre brandslangen.
Robobombo [1076 hits]    [Giv point]4 points
Sejt skydespil. På trods af indloggingsvinduet kan man spille som gæst uden at registrere sig. Skyd alt du ser, styr væk fra forhindringer. Styr med piltasterne, skyd med x.
Roboducks Snowfight [1110 hits]    [Giv point]4 points
Fantastisk flot 3D sneboldkamp. Modstandernes snemænd er plasseret rundt omkring i landsbyen. Du må vælte dem alle før du moses fulstændig af snebolde.
Rockerspillet [1801 hits]    [Giv point]4 points
Herlig dansk humor fra skaberne af Mujaffa. Forsvar rockerborgen med bowlingkugler, flasker, håndgranater eller raketter. Sigt med piltasterne, skyd med space.
Rockface Rescue [1233 hits]    [Giv point]4 points
Vellavet spil hvor du du styrer en redningsaktion med helikopter. Tryk z for at få op kort over tilskadekomne personer i området. Styr med piltasterne.
Samurai Jack [1295 hits]    [Giv point]4 points
Du er landsbyens eneste håb for at undslippe den onde Aku, men først må du gennemgå omfattende samuraitræning. Efter at have fuldført, vil du vinde æren af at bære samuraisværdet.
Samurai Jack Cavern Raid [1234 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil med Samurai Jack i hovedrollen. Aku har stjålet landsbyens mad. Hjælp med at overvinde Akus medsammensvorne. Hop med ctrl, angrib med shift, styr med piltasterne.
Sealab Timetrouble [853 hits]    [Giv point]4 points
Dr.Quinn forsøger at nå frem til Stormy før han får Sealab til at eksplodere. Navigér forbi hindringer og plaf ned alt der rører sig. Styr med piltasterne, skyd med space.
Seastrike [883 hits]    [Giv point]4 points
Hæftig søslag! Styr en ubåd gennem en mængde med synkeminer og torpedoer. Fiskene som passerer giver dig luft til at overleve. Styr med piltasterne, skyd med space.
ShootIt [1506 hits]    [Giv point]4 points
Dette spil er så irriterende at du ikke kan lade være med at spille det. Brug kanonen til at skyde borgen i stykker. Styres med musen.
Silent Water [1274 hits]    [Giv point]4 points
Slip synkeminer ned på forbipasserende nazi-ubåde. Du har god tid til at undgå torpedoerne som sendes mod dig som svar, men din båd bevæger seg ikke hurtigt. Styr og skyd med musen.
Snow Trooper [1190 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at komme dig helskinnet frem til hovedgaden mens du moser alt som rører sig med din snekanon. Du finder flere våbenopgraderinger undervejs, måske også jet-packen som lader dig flyve.
Snowballfight [996 hits]    [Giv point]4 points
Senboldkamp. Brug ned-pilen til at bøje dig ned og lavee en snebold, og højre/venstre for at bevæge dig. For at kaste, tryk, hold inde og slip space. Jo længere du holder knappen inde, jo længere kaster du.
Solbombers [1258 hits]    [Giv point]4 points
Tag styringen over et transportfly, og tag over ansvaret for at levere forsyninger til øer langs flyruten. Pas på for måger. Styres med musen. Klik med museknappen for at slippe varer.
Space Teenagers [809 hits]    [Giv point]4 points
Morsomt arkadespil af den gode gamle slags. Du mødes af bølge efter bølge af fjender med forskellige våben. Styr rumskibet med piltasterne, plaff angribere med space.
Spacerunner 2 [1063 hits]    [Giv point]4 points
Spænstig platformspil. Udforsk 13 forskellige niveau. Saml sammen mønterne på hvert niveau for at gå videre. Styr med piltasterne.
Spy Academy [1531 hits]    [Giv point]4 points
Livet som hemmelig agent i britiske MI5 kan være hårdt, og her kan du se om du er kvalificeret til jobbet. Gennemfør ti forskellige opdrag indenfor tidsrammerne for at starte din nye karriere.
Stinkogame [1095 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil med ironisk distance til genren. Den kreative brug af det engelske sprog er inspireret af dårlig oversatte asiatiske spil i80èrne. Bevæg dig med piltastetne, hop med a, skyd med s.
Street Dive [1597 hits]    [Giv point]4 points
3D morgenmadspromotering. Udforsk bymiljøet og forsøg at spore svømmebassiner du kan hoppe ud i. Saml op morgenmadder undervejs for at få mere tid.
Tag Der Arbeit [1057 hits]    [Giv point]4 points
Den første maj er tiden for det traditionelle gadesammenstød mellem politi og demonstrerende ungdom i Berlins gader. Dette spil lader dig prøve dig som brostenskastende ballademager.
Tamale Loco 2 [1077 hits]    [Giv point]4 points
Morsomt platformspil. Saml mad og våben, og lav hakkemad af alle som forsøger at hindre dig. Brug piltasterne til at styre, shift for turbo, z for spark, x for våbenbytte. Skyd med space.
Tanks [1343 hits]    [Giv point]4 points
Morsom tankduel. Du har adgang til et velassorteret arsenal af hjælpemidler og våben. Mellem slagene kan du investere i ting som atomvåben, luftangreb eller ekstra stærkt panser.
Tankwars [1714 hits]    [Giv point]4 points
Sejt tankspil. Styr med piltasterne, brug a og z for at hæve/sænke tårnet, w til at skifte våben og space for at skyde.
The Batman - The Cobblebot Caper [1157 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil med Batman i hovedrollen. Styr med piltasterne, hop med space. Brugk a til at kaste bat-boomrangen, s til at slå, og d til at sparke. For at glide afsted i luften, trykker du space mens du er i et hop.
The Black Knight [1367 hits]    [Giv point]4 points
Kongen mener han får for lidt skat, og du sendes ud blandt folket for at stimulere skatteglæden med stump vold. Klik, hold og slip museknappen for at denge.
The Blade of Awe [1477 hits]    [Giv point]4 points
Dette spil er ikke for børn. Et sjældent og meget dødeligt våben i hele verden.
The Great Gazoo Space Chase [813 hits]    [Giv point]4 points
Skyd dig vej forbi asteroider og kampstin. Saml marshmallows og andet godt. Fyld op M-måleren og hent edelstenen for at fuldføre niveauet. Styr med piltasterne, skyd med space.
The Lost Vikings [1052 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil. Styr hidsige vikinger rundt på et rumskib fyldt med fjendtlige rumvæsner. Vikingene du har med på holdet har forskellige egenskaber som alle kan komme til nytte undervejs.
The Matrix Game [937 hits]    [Giv point]4 points
Spil med tema fra filmen The Matrix. Vælg spiller og våben, og se om du klarer at skyde alle agentene ned. Skyd med musen.
The Perilous Voyage [899 hits]    [Giv point]4 points
Vemodig og stemningsfuldt spil. Styr sejlbåden og skyd ned sten som falder ned fra himmelen. Bommer du på dem mister du energi. Styr med musen.
Toxic Torpedo [1007 hits]    [Giv point]4 points
Hop ud i svømmebassinet og forsøg at slippe en torpedofis så den rammer de andre. Tre hits, og så tåler de ikke mere. Ikke ram piger. Svøm med piltasterne, fis med space.
Trinity Game [1095 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil med tema fra filmen The Matrix. Kast granater med z, skyd med x, hop med space, styr med piltasterne. Tryk op pilen mens du hopper for at hoppe superhøjt.
TurboTanks [930 hits]    [Giv point]4 points
Dette tanksspil er rendyrket sjov, og beviser at de morsomste spil ikke alltid er dem som ser mest imponerende ud ved første øjekast. Du kan spille mod pcèn eller en ven på samme tastatur.
Ultimate Flash Sonic [2094 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil med den gamle konsolspilhelten Sonic. Får du ham op i høj hastighed, ruller han sig sammen og formelig flyver gennem spillet. Saml op guld og mos fjender på vejen.
Uncle Sam [955 hits]    [Giv point]4 points
Meget underholdende skydespil hvor du kæmper mod UFOer som har rappet dine køer. Heldigvis har du et stort arsenal af målsøgende raketter på lager, så når skurkerne kommer tilbage er du forberedt..
Warthog Launch [950 hits]    [Giv point]4 points
Plasser granater under Warthog-bilen, og forsøg at beregne eksplosionen så køretøjet moser alle rumvæsner når den suser gennem luften. Brug målerne nederst for at plassere bilen og granatene.
Water Balloon Drop 3D [1384 hits]    [Giv point]4 points
Vanballonkrig! Ram så mange forbipasserende du kan før tiden går ud. Ikke ram politiet. Styres med piltasterne, sigt og skyd med musen.
Wheels Of Salvation [1116 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil. Brug museknappen til at hoppe fra hjul til hjul, og piltasterne til at styre. Saml så mange edelstener som mulig. Du får bonus for at samle alle.
Zapper [969 hits]    [Giv point]4 points
Sky ned angriberne før de skyder dig! Velspillet variant over et kendt tema. Styr med piltasterne, skyd med space.
Zed [1240 hits]    [Giv point]4 points
Elegant platformspil med androiden Zed i hovedrollen. Styr ham gennem ti niveauer for at opfylde hans største drøm; at få en rumdragt lavet af guld. Styres med piltasterne.