NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Man. 24 april

Søg på ABCsiden.dk På nettet
  

P for pletskudFolk der har prøvet det før nikker helt sikkert genkendende til, at der ikke findes mange ting bedre end et let tryk på aftrækkeren, et højt BANG efterfulgt af et pletskud i byttets snart livløse krop. Er du også en af dem, der elsker kontrasten i jagten mellem de naturlige og rolige elementer og det spændingsfyldte, på grænsen til det ulidelige, lige før du skyder? Her giver vi dig tips til, hvordan du kan tage oplevelsen til helt nye højder.

Kvinders indtog i en mandsdomineret verden

Kønsrollerne har aldrig været mere udviskede end i dag. Man kan ikke længere vurdere en person interesserer baseret på kønnet. Flere og flere kvinder gør sig i, hvad der før betragtedes som ?mandeting? - og vice versa. I stedet for at interessen omhandler strikning og spørgsmålet går på hvilken type Zpagetti garn, der skal bruges næste gang, hedder interessen nu aktiviteter såsom jagt og spørgsmålet lyder, hvorhenne foretagendet næste gang skal finde sted og hvilket gevær, der skal benyttes. Ifølge Danmarks jægerforbund har der med hele 10.500 kvindelige jægere aldrig været større interesse fra den side af.

Bulgarien som destination for din næste jagtrejse

Selvom vi i Danmark er begunstigede med gode jagtmuligheder og en masse skove og dyr, er vi trods alt begrænsede af det lille geografiske areal. På din næste jagtrejse bør du derfor overveje at prøve kræfter med det meget større Balkan-land, Bulgarien.

3 overbevisende argumenter for valget af Bulgarien som den næste jagtdestination

  • Varieret natur og vildt

Bulgarien er hjemsted for en usædvanlig diversitet af dyr beboende i ofte nærmest drømmeagtig natur. Det ene øjeblik vandrer du i sneklædte landskaber for senere at befinde dig i frodige og tætbeplantede skove. Antallet af forskelligt, potentielt bytte er overvældende. Fra europæiske bison, brunbjørne og vildsvin til rovdyr som lossen og ulven. Af fugle har du blandt andet mulighed for at jage agerhøne, snepper og vagtler.  Kronen på værket er kronvildtspopulationen, der er en af de bedste i verden. Bestanden er et godt stykke over 20.000 individer, og landet har den nuværende verdensrekord for det bedste kronhjorte trofæ.

  • Myndighedernes varetagen af jagtturismen

Myndighederne har til fulde forstået vigtigheden af jagtturismen og prioriterer derfor højt at varetage de tilrejsendes interesser. Det betyder, at alt det infrastrukturelle er i orden, og bevarelsen af et rigt dyre- og naturliv er i højsædet.

  • Bulgariens hemmelighed

Selvom der ikke findes mange bedre steder at jage, er det, hvis man ikke er jagtfanatisk, stadig en forholdsvis ukendt destination. Du føler derfor hurtigt autenticiteten af stedet og kommer i høj grad til at jage med de lokale, som endnu ikke er blevet trætte af turisterne.

Ude godt hjemme bedst

Uanset hvor godt du har det mens du er afsted, er der intet bedre end at vende hjemme til trygge rammer. Med et par utrolige oplevelser i tanken, og et udvidet kendskab til disciplinen - at jage - har du sikkert, selvom du er en sand overlevelseskvinde, brug for lidt selvforkælelse. Da det økonomisk både er forholdsvist overkommeligt at tage derned såvel som at være midlertidigt boende, har du formentlig råd til at spendere lidt på dig selv. Du har været i vildmarken i snavs og jord, og din hud har sikkert brug for lidt opmærksomhed og en god behandling. En idé kunne derfor være et af de mange tilbud på kosmetiske skønhedsbehandlinger. Klik dig derfor ind på Cerix? hjemmeside og bestil et af de mange behandlingsmuligheder og lad velfortjent din krop blive forkælet til den helt store guldmedalje.

Praktiske foranstaltninger

Selv for garvede jægere er der forholdsvis mange praktikaliteter at være opmærksom på. Endnu mere når det er et helt andet land. Tjek derfor i god tid op på regler og lovgivninger for jagttegn etc. Vær desuden opmærksom på, hvorvidt din besøgsperiode er kompatibel med, hvad du gerne vil jage. Ellers er det ellers bare om at stille sigtekornet og ramme pletskud. 


  

Relaterede artikler


E for energirenovering


N for nykøber


Hvor går rejsen hen?


P for påskeferie


S for Smilets by og Stop forurening!


Hvordan automatiserede produktionsprocesser kan spare dig for mange penge


F for Fyn er fin


F for førstegangskøber


P for pletskud


8 tips og tricks til at komme i gang med hjemmetræningen


Makeuppens magi


Wuptis historie


S for sociale medier


S for sundhed: de små smutveje


M ? for Mors dag!


Gode råd til din online ansigt udadtil når du starter en praksis som advokat


Så er det weekend! Er du klar? Her er 3 friske bud på ting, du bør have styr på


Aldrig gå ned på udstyr


Tjek dit udstyr og opgradér det


H for hjemmeside


Mange iværksættere springer ud som webshopsejere


V for vinterferie