NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Man. 24 april

Søg på ABCsiden.dk På nettet
  

F for Fyn er finSelvom Fyn er landets tredjestørste ø og huser den tredjestørste by, bliver området, når der skal vælges bolig, af mange alligevel overset til fordel for København eller Aarhus. Øen med den historisk vigtige placering i form af rig landbrugsjord og rollen som trafikknudepunkt, er dog på mange måder helt på højde med de større stæder, og mulighederne for at tilegne sig en bolig til favorabel pris er stor.  

Kontakt en boligadvokat

Hvis du går med seriøse tanker om at skifte din tilværelse ud med en ny i for eksempel Odense, og du ikke kender omegnen særlig indgående, bør du inden du foretager dig yderligere kontakte boligadvokat. Det kunne meget vel være boligadvokat Odense, der netop har et godt kendskab til tidens tendenser i Odense. Du kan uforpligtende og ganske gratis igangsætte en dialog med disse specialiserede advokater. Hvis i starter et samarbejde med virksomheden, har de en fast pris på 6.900 kr. hvad enten, der er tale om et hus eller en lejlighed.

Landet er livet

Selvom der er bedre muligheder for at bo i et hus omringet af grønne omgivelser i Odense end i København, skal du på Fyn dog stadig ud på landet for rigtigt at føle naturen. Her er der til gengæld rigeligt med muligheder for en tilværelse med et dejligt hus og haveliv. Ligesom over hele landet er priserne på Fyn også stigende, men det er stadig muligt at gøre en rigtig god handel. Hvis du har mod på et projekt i form af en forholdsvis omfattende renovering, er der på grund af den stadig tiltagende urbanisering, mulighed for billigt at købe et af de mange slidte huse med en ellers fantastisk lokation. Udover det kan være fedt at se drømmebolig tage form lige efter sin egen fantasi, er det også en fremtidig investering.

Renovering af hus

Noget af renoveringen kan du formentlig stå for selv. Det gælder alt det mere overfladiske såsom at male, behandling af træ og fliser og arbejdet med haven. Alt sammen noget der ikke nødvendigvis kræver en fagmand. Ved behandling af fliser, ofte i køkkenet eller badeværelset, er der mange former for fliserens. Hvis du i mangel på tid eller lyst hellere vil søge en professionel, kan du blandt andet besøge Nanostone for en konsultation. De tilbyder også hjælp inden for andre nødvendige områder såsom tag ? og facaderensning.

Til de mere komplekse tiltag såsom en indgående renovering af køkkenet og badeværelset samt installation af elektricitet etc. bliver du, medmindre du er en førstekalibers gør-det-selv-type, også her nødt til at kontakte deciderede specialister i renovering af huse. Find en virksomhed der ikke bare tilbyder renoveringen i sig selv, men som også tilbyder en konsultation i forhold til, hvad de gennem mange års erfaring tidligere har fundet ud af fungerer og ikke. Virksomheder som Danmag har for overskuelighedens skyld satser med udgangspunkt i størrelsen af din bolig og tilbyder blandt andet følgende ydelser:

  • Fuge arbejde
  • Sprøjtemaling af trælofter
  • Opsætning af filt
  • Renovering af trappeopgang
  • Renovering af køkken & badeværelse
  • Indvendigt træværk

Hvis huset helt generelt er slidt på grænsen til det faldefærdige, vil det økonomisk være fordelagtigt at bestille en renovering af hele huset på én gang.

Følg den mavefornemmelse

Der vil altid både være fordele og ulemper ved en given beslutning. Derfor er det, i dilemmaet om at købe en lejlighed i hjertet af Odense eller et hus ude i den vilde natur, vigtigt at gå med din mavefornemmelse og følge dit hjerte. Selvfølgelig skal beslutningen tage udgangspunkt i rationalet, men så længe du har det godt, hvor du bor, kan rigtig meget løse sig. Hjemmet er helle, og der hvor man kobler fra og lader op er et af absolut vigtigste forudsætninger for et lykkeligt liv. Læg derfor den tid og energi der skal til og mærk efter, før du beslutter dig.


  

Relaterede artikler


E for energirenovering


N for nykøber


Hvor går rejsen hen?


P for påskeferie


S for Smilets by og Stop forurening!


Hvordan automatiserede produktionsprocesser kan spare dig for mange penge


F for Fyn er fin


F for førstegangskøber


P for pletskud


8 tips og tricks til at komme i gang med hjemmetræningen


Makeuppens magi


Wuptis historie


S for sociale medier


S for sundhed: de små smutveje


M ? for Mors dag!


Gode råd til din online ansigt udadtil når du starter en praksis som advokat


Så er det weekend! Er du klar? Her er 3 friske bud på ting, du bør have styr på


Aldrig gå ned på udstyr


Tjek dit udstyr og opgradér det


H for hjemmeside


Mange iværksættere springer ud som webshopsejere


V for vinterferie