NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Lør. 30 september

Søg på ABCsiden.dk På nettet
Vi har mere end 600 links til gratis netspil
Actionspil
Bilspil
Brætspil
Børnespil
Computerspil
Eventyrspil
iq tests
Konsoller
Precision
Spiludviklere
Sportsspil
Strategispil
  


Spil på nettet - Bilspil
Armored Car [8689 hits]    [Giv point]3 points
Hæsblæsende og småfrustrerende bilspil. Kør en panseret kagebil rundt på opdrag før tiden udløber. Målet er at foretage 9 kageleveringer forskellige steder i byen. Styr med piltasterne.
Autofrag: Sumo [6308 hits]    [Giv point]4 points
Sej bilduel hvor man skal forsøge at holde sig i live og på banen længere end modspillerne. Du kan bruge maskingevær, raketter, tålmodighed eller rå kraft til at mose de andre biler.
Bumper Karts [3208 hits]    [Giv point]3 points
Morsomt lill bilspil. Du spiller mod flere andre biler, og du er nødt til at komme på første plads for atå avan´cere. Det er meget let at overstyre køretøjet, så vær forberedt på udkørlser.
Caravan Racers [3339 hits]    [Giv point]3 points
Småmorsomt kapløp mellem biler med campingvogn. Det tunge vedhæng påvirker både akseleration, hastighed og svingeevne. Du kan spille mod pcèn eller en ven på samme tastatur.
Celebrity Driving School Game [5227 hits]    [Giv point]4 points
Prøv at gå op til køreprøve mens du er omgivet af Hollywoods mest legendariske bilister! Undgå forhindringer og gale filmstjerner. Styres med piltasterne.
Corn Field 5000 [5127 hits]    [Giv point]3 points
Sjovt bilspil. Du kan samle op flere ting som kan bruges mod modstanderne. Kommer du på sidste plads i et løb er spillet over. Styr med piltasterne, brug bonustingene med space.
Drivers Heaven [7662 hits]    [Giv point]3 points
Anstændig tysk bilspil. Vælg mellem flere biler og baner, og forsøg at køre et fejlfrit løb. Man kan udfordre en ven pr e-mail til at køre mod ens egen tid. Styr med piltasterne.
Drome Duel [3183 hits]    [Giv point]3 points
Sjovt terrængbilløb hvor du kører legobiler gennem en krævende bane. Styr med piltasterne, og tryk shift for at bruge belønningerne du kan finde langs vejen.
Drunk Driver Championship [3896 hits]    [Giv point]3 points
I dette vanskelige spil skal du forsøge at undgå at kollidere efter at have drukket x antal øl. Du møder en række pladskrævende medtraffikanter. Styr med space.
Fast Froots [2906 hits]    [Giv point]3 points
Vellavet tysk bilspil. Både modspillere og dig selv er forskellige frugter, og man kan vælge mellem 3 forskellige baner. Du behøver ikke at registrere dig for at spille, selv om det ser sådan ud.
Flatout [4564 hits]    [Giv point]3 points
Tre bilulykkesøvelser i bil. Først bliver du målt på hvor langt du klarer at flyve ud gennem vinduet, derefter om du klarer at ramme en stor skydeskive, og til sdist om du rammer en brændende cirkel.
Formula G1 [3667 hits]    [Giv point]3 points
Hæftig og hæsblæsende 3D kørespil. Du styrer et svevende, futuristisk køretøj, og må klare kvalifiseringstiderne for at låse op næste bane. Styr med piltasterne.
Frozen Frenzy [3884 hits]    [Giv point]4 points
Få kontrol over hedebølgen ved at forsyne byens børn med is. Brug piltasterne til at køre isbilen rundt, og tryk space for at læmpe ud varene til børnene.
Funky Truck 4WD [8189 hits]    [Giv point]4 points
Terrængkøring med firehjulstrukket monstertruck. Gravitationen er dit største problem, fordi den ofte samarbejder med landskabet om at få køretøjet til at ende på hovedet.
Gorillaz [5016 hits]    [Giv point]4 points
3D bilspil som vil få dig til at besvime. Forsøg at navigere en vanvittig sej "Geep" gennom loops og over hop. Reset med R, styr med piltasterne.
Hemi Hurling [5630 hits]    [Giv point]3 points
Send små personbiler gennem luften ved at lægge dem bag på pick-upbilen, køremed sømmet i bund mod stopskiltet og bremse hårdt op. Brems med space, giv gas med museknappen.
Island Offroad [2011 hits]    [Giv point]3 points
Morsomt lille bilspil hvor du kører i en slags mini Jeep. Vejgrep er ikke-eksisterende, så man må planlægge svingene længe før man kan se dem. Styr med piltasterne.
Knugg Rally [2308 hits]    [Giv point]4 points
Sjovt bilspil med 3 vanskelighedsgrader. Du kan samle op opgraderinger som turbo og raketter langs vejen. Styr med piltasterne, skyd raketter med r, brug turbo med t.
Mad Courier [4500 hits]    [Giv point]3 points
Sjov budbilspil. Levér pakkerne før tiden går ud og uden at ødelægge det du transporterer. Følg pilen for at finde frem til rette sted, og prøv ikke at ikke kollidere.
Matchcar [3934 hits]    [Giv point]4 points
Et lille nostalgisk tilbageblik på en af verdens mest populære legetøj: Matchboxbilen! Send bilen over hoppet og få den til at lande pænt på den anden side. For hvert hop øges længden lidt.
Maximum Torque [9464 hits]    [Giv point]3 points
Usædvanlig hæftig 3D motorcykelspil med tema fra filmen Torque. Du kan vælge spiller, motorcykel og bane. Styr med piltasterne og w, a, s og d. Kræver nyere pc med et godt skærmkort.
Miniclip Rally [2369 hits]    [Giv point]4 points
Hæsblæsende og frustrerende billøb med tre forskellige spillekarakterer og tre forskellige baner. Styr med piltasterne. Forsøg at træffe de blå pile i vejbanen for at få ekstra fart.
Need For Madness [6523 hits]    [Giv point]4 points
Skørt bilspil. Du må skubbe alt modstand af banen ved enten at køre fra samtlige modstandere eller ved at mose dem fuldstændig undervejs. Du må udføre vilde triks i luften for at reparere bilen.
Nitrix Racing [6885 hits]    [Giv point]3 points
Bilspil med aldeles lige baner. Saml penge og bonusgenstande op på veien. Invester gevinsterne i opgraderinger af bilen eller i en splinter ny doning. Styr med piltasterne.
Paralell parkering [3744 hits]    [Giv point]4 points
Utrolig frustrerende parkeringsudfordring. Forsøg at plassere dit køretøj pænt mellem to andre biler inden for rimelig tid. Brug piltasterne til at styre med.
Pedal to the metal [2860 hits]    [Giv point]4 points
Underholdende bilspil. Du kan vælge at repræsentere én af to sukkerholdige lædskedrikke, og målet er at slå de andre biler ned i støvlerne. Styr med piltasterne, boost med space.
Racers Supersonic RC [4116 hits]    [Giv point]4 points
3D bilspil med radiostyret Legobil. Spillet har fem dele, og du må fuldføre hver af dem for at gå videre. Den gule pil viser retningen til nærmeste checkpoint. Styr med piltasterne, brems med space.
RC Rally [4214 hits]    [Giv point]3 points
Morsomt bilspil. Du får point efter hvilken plassering du får i de forskellige løb. Kommer du sidst i mål, er spillet over. Styr med piltasterne, boost med space.
Red Driving School Parking Game [5150 hits]    [Giv point]3 points
Frustrerende parkeringsøvelse. Forsøg at lave en perfekt parkering på tre forskellige parkeringsplasser. Du får flere point hvis du parkerer hurtigt.
Redline Rumble [7335 hits]    [Giv point]4 points
Bilspil hvor vinderen får taberens bil. Start med at veæge egen bil og den du vil udfordre. Brug piltasterne til at styre. For at gire op, tryk pil op og space. For at gire ned, klik space.
Redline Rumble 2: Detonator [4596 hits]    [Giv point]3 points
Actionfyldt 3D bilspil. En kriminel mesterhjerne har kidnappet dig, og du tvinges til at gennemføre en serie med halsbrækkende billøb for at redde dit eget liv.
Rich Racer [3920 hits]    [Giv point]3 points
Godt og svært bilspil. Et underholdende spil, man savner slet ikke lydeffekter. Kvalificér dig til næste løb ved at opnå god pladsering.
Risky Whisky [4529 hits]    [Giv point]3 points
Ellevild og ulovlig whiskytransport på italiensk. Forsøg at navigere pick-upen langs hullede landeveje uden at knuse alle flaskerne. Det er ikke snyd at bremse. Styr med piltasterne.
Runner [6272 hits]    [Giv point]4 points
Vildt bilspil. Spillet starter uden nogen antydning om hvor du skal eller hvad formålet med spillet er, men det går hurtigt op for dig at nogen er ude efter dig.
Rural Racer [2124 hits]    [Giv point]4 points
Sjovt lille bilspil med søde små biler og 8 baner. Du må vinde løbet for at gå videre. For at styre bilen bruger du piltasterne. Tryk og hold inde shift for at koble turboen til.
Rush Around The roundabout [2657 hits]    [Giv point]4 points
Svært kørespil hvor du skal bruge Minien til at presse og skubbe de andre biler ind i felterne som har ens farve som bilerne. Ikke skub politibiler. Styr med piltasterne.
SkyRacer Impulse [5990 hits]    [Giv point]3 points
Fremtidsagtig bilspil. Dette 3D-spil kræver at du har en relativt ny pc. Skift kameravinkel med c, sæt på pause med p. Styres med piltasterne.
SuperBike GP [5169 hits]    [Giv point]4 points
Svært 3D motorcykelspil. Du må slå spillets "time trial"-modus før du får lov til at køre mod modstandere. Dette er lettere sagt end gjort når det mindste fejlgreb med piltasterne sender dig ud i grøften.
Triscuit 4x4 [5110 hits]    [Giv point]3 points
Sejt bilspil. Kør en jeep med firehjulstræk, og husk at samle drivstof op på veien. Styres med musen. Dette spil er stort, og tager lang tid at laste ned.
Trolley Time Trial [3302 hits]    [Giv point]4 points
At køre offentlig transport er ikke let. Forsøg at komme gennem ruten på den tid du har tilgængelig. Husk at tage passagerene med på veien.
Urban Racer [3817 hits]    [Giv point]2 points
Vælg mellem 2 forskellige biler. På siden af spillet ser du hvilke forhindringer du bør undgå og hvilke som giver point. Styres med piltasterne.
Vista Jump [6107 hits]    [Giv point]3 points
Bilhop med 70èr stemning. Hop over Corvetter og fotobokse. Brug musen til at justere gearene. Gearene afgør bilens hastighed. Hopper du for langt rammer du væggen.