NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Lør. 30 september

Søg på ABCsiden.dk På nettet
Vi har mere end 600 links til gratis netspil
Actionspil
Bilspil
Brætspil
Børnespil
Computerspil
Eventyrspil
iq tests
Konsoller
Precision
Spiludviklere
Sportsspil
Strategispil
  


Spil på nettet - Eventyrspil
11 Somerset [2063 hits]    [Giv point]3 points
Stemningsfuldt kanadisk peg-og-klikkeventyr. Spillet har 13 episoder og tager dig med gennem en videnskabelig sammensværgelse. Dette spil ikke for børn.
112-spil [1919 hits]    [Giv point]4 points
Prøv dig som telefonoperatør hos den svenske nødtelefonen. Vurder de indkommende opringninger og sæt dem over til f.eks politi, brandvæsen eller ambulancetjeneste. Du får point hvis du vælger rigtig.
A Case of the Crabs [1710 hits]    [Giv point]4 points
Humoristisk engelsksprogelig krimigåde i film noir-stil. En lokal fiskehandler er dræbt. Du må finde nyttige genstande og bruge dem på rette sted for at komme nærmere løsningen på mysteriet.
Brain Hotel [2493 hits]    [Giv point]3 points
Sejt gennemført udforskningsspil. Bevæg dig gennem rummene i Brain Hotel på jagt efter ekskonen som stak af med din hund. Dette spil er ikke for børn.
Chasm [2323 hits]    [Giv point]3 points
Eventyrspil. Vandforsyningen i Chasmville er ødelagt af et stenstyrt. Du må udforske det australske landskab og løse opgaver for at lave vandforsyningen. Styr med musen.
Crime Scene Investigator [2207 hits]    [Giv point]4 points
Sherlock Holmes ser billeder taget før og efter at en forbrydelse er blvet udført. Forsøg at finde de fem forskelle i billederne før tiden går ud. Klik med musen i højre billed for at udpege fejlene.
Kharon4a [1619 hits]    [Giv point]4 points
Mørk og uhyggelig verden hvor noget er gået galt. dtviklerne af spillet antager at du vil give op efter fem minutter, og at dette er verdens vanskeligste flashspil. Dette spil er uegnet for børn.
Lenny In Space [1901 hits]    [Giv point]4 points
Rollespil. Du har fire timer til at redde verden. Du må rejse til ni forskellige planeter og desarmere bomber. Du bør have engelskkundskaben i orden for at spille. Styr med musen.
Marvins Getaway [1833 hits]    [Giv point]4 points
Du spiller Marvin og har som opdrag at samle moduler sammen til et topphemmelig våben. Når du har fundet alle gælder det om at få dem i sikkerhed i rumskibet. Styr med piltasterne.
Mujaffa [3004 hits]    [Giv point]4 points
Prøv en klassisker! Tag en tur i Mujaffas bimmer - scor piger, saml guldkæder og få respekt på gaden! Et sjovt spil... men måske lidt anderledes.
Mujaffa 1.6 [2709 hits]    [Giv point]3 points
Opdateret version af det populære Mujaffaspil. Nu kan du blandt andet indstallere kamera i bilen for at filme dig selv med blondinene...
Paperstick Adventures [2086 hits]    [Giv point]4 points
Hjælp stregmanden til at komme sig fra start til mål ved at klikke på de rigtige ting i værelserne han skal igennem. Klik på manden når du tror du er færdig. Han vil vifte med armene hvis alt ikke er klart.
PizzaExpress Jazz Night [1924 hits]    [Giv point]4 points
Det er jazzaften på pizzarestauranten, og du har ansvaret for en række ting; Få bandet til at spille, vis gæsterne til bords, server dem pizza eller vin og få alle til at danse før der er gået tre minutter!
Postopia Adventure [1868 hits]    [Giv point]4 points
I dette spil skal du udforske forskellige landskab med forskellige køretøj. Saml sammen ting som ser værdifulde ud, og pas på farer. Brug musen til at styre frem/tilbage, shift/ctrl for ned og op.
Samorost [2014 hits]    [Giv point]4 points
Fortryllende eventyrspil. Hjælp en lille skikkelse til at finde vejen hjem ved at udforske en fantastisk verden med en række mærkelige opgaver. Bevæg musepilen over ting for at se om du kan klikke på dem.
Tarzan Jungle Adventure [2490 hits]    [Giv point]3 points
Tarzan skal samle sammen guldmønterne som er strøet rundt om i jungelen. Hold dig væk fra abekatte og slanger. Find udgangen for at komme videre. Styr med piltasterne og hop med space.
The Phone [1704 hits]    [Giv point]4 points
Surrealistisk og interaktiv oplevelse med en telefon som gennemgangstema. Hvert lille miljø skjuler et telefonnummer som du bruger for at komme dig videre. Dette spil er ikke for børn.
Waffle Boys Mountain Adventure [3531 hits]    [Giv point]3 points
Elegant eventyrspil. Opdraget er at finde det hemmelige laboratorie i fjeldet, og for at derhen må du forsere en række forhindringer. Styr med piltasterne, hop på køretøj med space.