NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Lør. 30 september

Søg på ABCsiden.dk På nettet
Vi har mere end 600 links til gratis netspil
Actionspil
Bilspil
Brætspil
Børnespil
Computerspil
Eventyrspil
iq tests
Konsoller
Precision
Spiludviklere
Sportsspil
Strategispil
  


Spil på nettet - Precision
3d-Pong [1385 hits]    [Giv point]3 points
Her er en sej 3d-variant af Pong! Princippet er omtrent som i bordtennis. Klik på bolden, og se om du kan slå pcèn. Styres med musen.
A Daily Cup Of Tea [1234 hits]    [Giv point]4 points
To mus må samarbejde for at kunne tage sukkerknalderne med fra køkkenhylden. Den ene skubber dem ned, den anden må fange dem. Styr musene med... ja, musen.
A Dog For All Seasons [1105 hits]    [Giv point]4 points
Du styrer fire hunde som løber gennem hver sin årstid. Hop over boldene efterhånden som de dukker op. Klik med musen for at styre, og space for at hoppe.
A Murder Of Scarecrows [1021 hits]    [Giv point]4 points
I dette stemningsfulde spil må du hjælpe fugleskræmsleene til at forsvare sig mod ravne. Få liv i fugleskræmslerne ved at skyde nødder på dem. Tryk på nødderne og træk dem i ønsket retning før du slipper.
Air Support [1169 hits]    [Giv point]4 points
Af en eller anden grund falder der bomber lige der hvor du står. Du må forsøge at holde dig i live så længe som mulig. Hop væk fra bomberne med z. Rammer bomben noget andet end dig får du point.
Alex In Danger [1521 hits]    [Giv point]4 points
Vellavet platformspil. Tag edelstene og bonusopgraderinger med dig mens du plaffer løs mod alt der rører sig. Bevæg dig med piltasterne, skyd med space.
Apartheid [1100 hits]    [Giv point]4 points
Sæt en skillelinje op som separerer én type farver fra de andre for at få dem til at forsvinde. Klik og hold museknappen for at pladsere stregen, og slip for at tegne den op.
Arctic Blue [1146 hits]    [Giv point]4 points
Hjælp en lille båd med at komme forbi gigantiske isfjeld. Pas på fly. Saml forsyningskasser op undervejs for flere point og mere energi. Klik med musen for at hoppe. Klik flere gange for højere hop.
Astroball [1342 hits]    [Giv point]4 points
Dette er en slags 3D variant af Pong. Hver gang bolden rammer væggen, afslører den en ny del af et billede. Afdæk alle felterne for at gå videre. Styr med musen.
Avoider [957 hits]    [Giv point]4 points
Komisk og originalt japansk spil. Bevæg musepilen rundt på spillebrættet, og forsøg at undgå at den bliver fanget, sprængt eller uskadeliggjort på andet vis. Ninjareflekser og held vil komme godt med.
Ball Cage [1042 hits]    [Giv point]4 points
Røde og blå bolde hopper rundt i et bur med to kammere. Du styrer åbningen mellem dem, og din opgave er at skille de røde bolde fra de blå. Styr med musen.
Ballistic Biscuit [1324 hits]    [Giv point]4 points
Sødt spil hvor du bliver trukket efter en båd og skal undgå tomme flasker, badebolde og andet skrot i vandet. Du får ekstra point for at hoppe over forhindringerne. Styr og hop med musen.
Barwars [1243 hits]    [Giv point]4 points
Lyst til at arbejde i en bar? Prøv en ny karriere i dette spil. Tast space for at fylde glassene, og piltasterne for at bevæge dig.
Battle Pong [1082 hits]    [Giv point]4 points
Spænstig version af Pong. Slå modstanderen ud ved at snige bolden forbi ham, og brug gerne de frække tillægsvåben. Styr med piltasterne. Brug våben ved at holde venstre pil nede og tryk ned j, k eller l.
Bear And Cat [990 hits]    [Giv point]4 points
En kæde af kugler er på vej mod dig, og du må forhindre at den rammer dig. Skyd mod kugler med samme farve som dit projektil. Når du har lavet en gruppe på 3 eller flere forsvinder den.
Bejeweled 2 [1237 hits]    [Giv point]4 points
Forfrisket og opgraderet version av "Bejeweled". Byt om på ædelstenene for at danne kolonner eller rækker med 3 eller flere ens. Får du 4 eller 5 på rad, dannes der morsomme bonusting.
Birdy [1257 hits]    [Giv point]4 points
Tag til vingerne og frist tilværelsen som rovfugl. Konceptet er enkelt: Forsøg at gnafse fugle i dig som er mindre end dig selv. Flyv væk fra større fugle med samme mål for øje.
Blokkokopter [1184 hits]    [Giv point]4 points
Smart variant af "fly the copter". Som i originalen skal man se hvor langt man kan flyve helikopteren uden at styrte. Klik med musen for at få helikopteren til at stige, slip for at lade det dale nedover.
Bomb Jack [1322 hits]    [Giv point]4 points
Småmorsomt platformspil. Man skal samle samtlige bomber og mønter på brættet før man kommer videre. De sorte ben gør at du kan hoppe højere. Styr med piltasterne, hop med space.
Bowhunter Target Challenge [2261 hits]    [Giv point]4 points
Blinkskyding med pil og bue. Sigt på målet med musen, klik museknappen, træk musen tilbage og slip for at skyde. Målene kommer op i et forrygende tempo, og du må være hurtig for at følge med.
Brickgames [978 hits]    [Giv point]4 points
Her finder du Car Game, Snake, Bouncy, Frogger, Putty og Tetris i én pakke! Vælg spil med piltasterne, tryk ctrl for at spille. Spillene styres med piltasterne og space.
Bubble Bees [1313 hits]    [Giv point]4 points
Hypnotiserende spil med afslappende musik. Spillet går ud på at lave sæbebobler og fange bier i dem. Styr med musen. Klik for at blæse, slip for at lave bobler.
Bubbles [908 hits]    [Giv point]4 points
Styr en stigende boble og få den til at vokse ved at fange andre bobler. Undgå minerne som har en tendens til at dukke op når du mindst venter dem. Styr med piltasterne.
Bucket [1144 hits]    [Giv point]4 points
Få så mange ting som mulig til at hoppet op i bøtten før tiden udløber. Der daler både opgraderinger og nedgraderinger ned. Fang tidsforlængerne for at fortsætte udover 30 sekunder.
Bunny Hopper [948 hits]    [Giv point]4 points
Styr kaninens hop så du altid lander på fast grund. Saml turbogulerødder for ekstra hop. Brug højre piltast til at øge hastigheden, venstre for at bremse. Tryk space for at benytte gulerodturbo.
Camper Strike [1651 hits]    [Giv point]4 points
Blinkskyding inspireret af Half-Life-modifikationen Counter Strike. Du kan bruge pistol og riffel til at skyde de bevægelige mål. Skyd med musen, skift våben med space, lad med r.
Cats [1007 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at få alle kattene til at gøre det samme som lederkatten som er markeret med grå. Berør kattene med musepilen for at få dem til at gå eller sidde.
City Jumper [1059 hits]    [Giv point]4 points
Underholdende presisionsøvelse hvor det gælder om at hoppe over bygninger og andre forhindringer. Brug piltasterne til at hoppe. Venstre for et lille hop, højre for et stort.
Clay Target Shooting [1183 hits]    [Giv point]4 points
Plaff lerduer ned i dit eget tempo. Tryk space for at udløse lerduen, sigt og skyd med musen. For bedste resultat bør du lade musen følge målet mens du skyder.
Clone-A-Doodle-Doo [1257 hits]    [Giv point]4 points
Sæt hegn op omkring hønerne på alle fire sider så de ikke løber rundt. Klik der hvor du vil sætte hegnet, bestem retning og slip. Ikke ram hønerne.
Conkers [1161 hits]    [Giv point]4 points
Sej variant af et gammelt spil. Brug bolden til at slå klinkekuglerne ned. Du kan kun dunke ned kugler af samme farve som bolden. Klik venstre museknap gentagne gange for at holde bolden længere i luften.
Cube [905 hits]    [Giv point]4 points
Japansk presisionsøvelse. Du skal skyde de små kuber ind i de store rektangler og kan vælge om du skal spille på tid eller med et begrænset antal kuber. Kraftmåleren bestemmer hvor langt de skydes.
Defender [857 hits]    [Giv point]4 points
Retro-spil. Dette er en klone af "Defender", et klassisk arcadespil fra 1980. For at starte må du smide en mønt i. Brug piltasterne til at styre, space for at skyde og b for at slippe en smartbombe.
Dilberito [961 hits]    [Giv point]4 points
Hjælp Dilbert med at opnå højest mulig forventet leve alder og ideel vægt ved at trimme og spise sundt. Fang sund mad, undgå junk-food, og klik museknappen for at lave push-ups og hoppe.
Diner Dash [1092 hits]    [Giv point]4 points
Fornøjelig servitørsimulator. Sørg for at få pladseret gæster ved bord, taget imod bestilling, serveret, givet regningen og ryddet så nye gæster kan få plads. Hvis for mange gæster bliver utilfredse spillet over.
Donkey Kong [1079 hits]    [Giv point]4 points
Charmerende og realistisk flashversion af Nintendoklassikeren Donkey Kong. Den indholder riktignok bare det første niveau. Styr med piltasterne, hop med space.
Donkey Kong Barrel Maze [1208 hits]    [Giv point]4 points
Brug taltasterne på numpad-feltet til at styre en tønde med bananer ned til Donkey Kong. Saml op timeglas for at få bedre tid, bananer for at reparere skader på tønden, og tønder for ekstrapoint.
Dont Let Go [937 hits]    [Giv point]4 points
Tryk på den lille boblelignende tinh og forsøg at holde på den mens den bevæger sig i alle retninger. Slipper den væk er spillet slut.
DR3I [857 hits]    [Giv point]4 points
Navigér med musen inde i den roterende figur. Forsøg at samle alle prikerne sammen uden at berøre væggene eller bevægelige forhindringer.
El Emigrante [905 hits]    [Giv point]4 points
Styr en meksikaner på cykel i et spil med meget enkle regler. Hold dig så langt fra politiet som overhovedet mulig. Styres med musen.
Eminem Mania [1151 hits]    [Giv point]4 points
Platformspil. Styr Eminem rundt omkring på brættet og saml guldplader. Undgå de standhaftige paparazzier og nå til udgangen før tiden udløber. Styr med piltasterne, hop med z.
Equilibrium [1051 hits]    [Giv point]4 points
Kan du køre på enhjuls cykel mens du balancerer på en line? Brug musen til at justere balancen. Klik på linen, træk og slip for at hoppe. Undgå de røde bolde, fang de blå.
Exploder [1057 hits]    [Giv point]4 points
Udfordrende platformhopping med 30 forskellige niveauer. Du har 30 sekunder til at komme hen til det grønne flag. Brug piltasterne til at styre og space til at hoppe.
FallDown [929 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at hindre bolden i at ramme toppen af skærmen. For at gøre dette, må du styre bolden mod åbningen i gulvet. Hvert 5. sekund øger hastigheden. Styr med piltasterne.
Feed Fullmo [1056 hits]    [Giv point]4 points
Fullmo er en fuldlvoksen yeti bevæbnet med ørevarmere og fiskestang. Hjælp ham med at fange fisk nok til at fortrænge sulten. Klik og hold inde museknappen mens du posisionerer krogen.
Feeding Frenzy [1081 hits]    [Giv point]4 points
Styr en fisk rundt i vandet og gør det en fisker gør; Spis dem som er mindre end dig selv og undgå dem som er større. Målet er at blive så stor som mulig og at få flest mulige point.
Fill It [1001 hits]    [Giv point]4 points
Kopi af klassikeren Styx. Tegn områder op uden at blive ramt af dine flyvende fjender. Når du har markeret et område, er det dit. Forsøg at erobre så meget du kan af brættet. Styr med piltastenre.
Firedragon [896 hits]    [Giv point]4 points
Spil fra Orisinals samling. Styr den ildpustende drage med musen, og klik for at skyde ild på de faldende istapper. Fang frugten før den forsvinder. Rammer du flere på en gang får du ekstrapoint.
Firefighter [1225 hits]    [Giv point]4 points
Indtag rollen som brandmand, og forsøg at holde trit med flammerne. Styr stigen med musen, og brug museknappen til at tænde for vandet. Brug det lille kort for at få overblik over brandene.
Fishball [853 hits]    [Giv point]4 points
Fang fisk med en bold. Brug musen til at presse bolden i modsatte retning af musepilen. For at fange en fisk er det nok at bolden berører den. Flyder bolden op til overfladen er spillet over.
Fishy [1146 hits]    [Giv point]4 points
Enkelt og vanedannende lille spil hvor du har hovedrollen som en voksende fisk. Spis fisk som er mindre end dig, og undgå at blive spist af større fisk. Styr med piltasterne.
Flip or Flop [1674 hits]    [Giv point]4 points
Den animerede kultfiguren Spongebob Squarepants benytter dette spil til at forberede dig til en karriere i fastfoodindustrien. Forsøg at koordinere burgerproduktionen med bestillinger.
Flysui [851 hits]    [Giv point]4 points
En mand som kan fange en flue med pinde, kan klare hvad som helst, siges det. Prøv dine reflekser her. For hver flue du fanger får du mere tid lagt til spillet. Fang med museknappen.
Fowl Words 2 [977 hits]    [Giv point]4 points
Brug dine tastaturfærdigheder til at redde æggene fra at falde ned. Samlebåndet transporterer æg med bogstaver på, og for at redde dem må du hurtigt og korrekt skrive ordene som de former.
Free Style [989 hits]    [Giv point]4 points
Styr kuglen over de firkantede felter og få alle røde felt til at blive grønne. Jo hurtigere du fuldfører rækkerne jo bedre. Dine bevægelser er med til at lave improviseret frijazz, så skru op lyden.
Full Time Killer [1533 hits]    [Giv point]4 points
Her kan du søge job som lejemorder ved at plaffe 12 ofre ned på rekordtid. Brug det kraftige kikkertsikte for at finde dine mål. Skyd med musen. Dette spil børn.
Funny Bubbles [2559 hits]    [Giv point]4 points
Plassér søde små dyr i grupper på 3 eller flere for at få dem til at forsvinde. Dyrene rykker stadig nedover, og du må fjerne dem før de rammer bunden af spillebrættet.
Fura Fura Tobby [808 hits]    [Giv point]4 points
Balancere hunden Tobby til målet uden at tabe ham eller dunke ham ind i noget. Du beøves ikke at samle alle edelstenene for at fuldføre niveauet, men det hjælper på pointsummen.
Galvanize [830 hits]    [Giv point]4 points
Verden trues af reptilmonstre, og du må redde dagen ved at danse breakdance. Du må udføre dansetrinene i det strategisk rigtige øjeblik. Brug spaceknappen til at danse og hoppe.
Global Player [1016 hits]    [Giv point]4 points
Du har ansvaret for at få pakker frem til rette sted. Styr pakkernes færd på transportbåndet ved at klikke på retningspilene. Pakkerne er mærket med samme farve som endestationen de skal til.
Goki Dash [908 hits]    [Giv point]4 points
Fartsfyldt prikkespisespil. Styr kakerlakken rundt på spillebrættet på jagt efter lækre ting og midlertidige opgraderinger mens du sørger for at fjerne insektspisende reptiler. Styr med musen.
Gold Miner [1203 hits]    [Giv point]4 points
Morsomt guldgraverspil. Styr en klo til at hente guld og andre ting fra jorden. Hvert niveau har et konkret pengemål du må nå. Mellem niveauerne kan du købe opgraderinger hvis om du vil.
Gold Miner: SE [1343 hits]    [Giv point]4 points
Opgradering af et populært gulgraverspil. Saml guld og andre genstande sammen med den snedige klo. Klik med musen for at skyde den ud, og håb at du rammer noget som er værd at hive op.
Gravity Ball 2 [851 hits]    [Giv point]4 points
Morsom variant af gammel spilklassiker. Forsøg at få den lille bold til at gå derhen hvor du vil mens den hopper højere. Målet er at få alle såkalte bricks fjernet fra brættet. Styr med musen.
Grim Ball [1360 hits]    [Giv point]4 points
Spil stikbold mod et skelet med hurtige reflekser. Pas på uskyldige tilkuere og skøre genstande. Når bolden hopper tilbage, så forsøg at få fat i den igen før den forsvinder. Sigt med musen, klik for at skyde.
Hatch [897 hits]    [Giv point]4 points
Styr den glupske pacmanagtige ting under maden som falder ned. Du må sørge for at du har valgt samme farve som madtypen du vil fange, noget som efterhånden gør dette til en meget kaotisk oplevelse..
Hawaii Harpoon [964 hits]    [Giv point]4 points
Her skal du harpunere småfisk. Indstil vinkelen på harpunen før du sender den afsted mod den fisken du kan se. Du får ekstrapoint for at ramme flere på en gang, men undgå giftige fisk.
Heart Attack [875 hits]    [Giv point]4 points
Hjælp lille Amor til at redde kjærligheden fra onde smådjævle. Brug pil og bue i kampen mod udyrene, og forsøg at redde flest mulig hjerter fra at ramme jorden. Styr med piltasterne, skyd med space.
High Speed [919 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at få 5 biler over floden. For at få dem ombord på den ubemandede minibilfærge må du skyde dem ud med katapult og ramme. Hold øje med kraftmåleren under udskyding.
Hit The Looser [822 hits]    [Giv point]4 points
Du har 10 forsøg på at ramme den røde bold med din hvide kugle. Den røde vil forsøge at gemme sig, og du er nødt til at være hurtigere eller smartere end den for at klare det. Du kan også skyde mens du er i bevægelse.
HomeRun [809 hits]    [Giv point]4 points
Brug musen til at balancere den jodlende festdeltager hjemover, mens han drikker af flasken. Hvor lenge kan du holde ham på benene?
Indiana Jones [962 hits]    [Giv point]4 points
Styr Indiana Jones gennem forskellige labyrinter på jagt efter ædelstene. Studér ruten til de forskellige vagter og løb forbi dem når du har anledning. Finder du den hellige gral?
Juggle Mania [894 hits]    [Giv point]4 points
Elegant jongleringsøvelse. Du kan vælge om du vil prøve at jonglere 3, 4, 5 eller 6 bolde. Klik på museknappen for at starte, derefter styrer du hænderne med musen.
Juggler [827 hits]    [Giv point]4 points
Dette jongleringsspil byder på en udfordring for både reflekser og interessen. Du skal forsøge at holde alle bode i luften. For hvert tusende point bliver det vanskeligere. Styr med musen.
Jungle Air Hockey [847 hits]    [Giv point]4 points
Airhockeyspill! Vælg hvilket af dyrene du ønsker som modstander. Så skal du prøve at udmanøvrere ham. Det er smart at træne med abekatten først. Styres med musen.
Klingémon [837 hits]    [Giv point]4 points
Saml sammen alle organismer der svæver rundt i dit rumskib. Når du kommer nær nok vil de sætte sig til skroget, og du skal rense området så hurtigt du kan. Styr med piltasterne.
KoffieMan [853 hits]    [Giv point]4 points
Opfrisking af spilklassikeren Pacman. Man skal stadig gufle lækre ting og passe på spøgelser. Når du får dig en kop kaffe bliver du uslåelig en kort stund.
Kooky Krockodiles [815 hits]    [Giv point]4 points
Her kan du virkelig få trænet dine reaktionsevner. Undgå at blive bidt af krokodillerne ved at klikke på dem med musen. Er du for langsom bør du holde dig fra dette spil...
Kuglekast [871 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at ramme det flyvende insekt med alle tilgængelige kugler før tiden udløber. Du må mellemlande i kopperne for at komme tæt nok på til at ramme. Klik, træk og slip med musen for at kaste.
Letters [792 hits]    [Giv point]4 points
Her får du bonus for tiden du har brugt på chatting, e-mails og anden tastaturgymnastik. Her må du nemlig have reflekserne i orden. Regelen i spillet er enkel. Når du ser et bogstav; tryk på den.
LifeSavers Pinball [828 hits]    [Giv point]4 points
Flipperspil. Start spillet ved at vælge 1 eller 2 spillere. Skyd kuglen med space, styr venstre flipper med ctrl og højre med shift.
Log Runner [949 hits]    [Giv point]4 points
Styr manden over tømmerstokke for at hente forskellige genstande på den anden siden af floden. Konceptet minder om arkadespillet Frogger. Styr med piltasterne.
Lumpy Artist [899 hits]    [Giv point]4 points
Dette er et spill fra internetfænomenet "Happy Tree Friends", en tegnefilmserie lavet i Shockwave. Forsøg at holde balancen mens du går på line. Styr med musen. Dette spil er ikke for børn.
Lunar Mouse House [878 hits]    [Giv point]4 points
Styr et rumskib rundt omkring i en hule og forsøg at finde vejen ud. Du åbner dører ved at transportere plastikkugler med en levende mus i fra en kuglestation til en anden. Styr med piltasterne.
Mamezo [760 hits]    [Giv point]4 points
Originalt japansk spil. Du skal få et robotegg til at lave bobler, og må undgå at ramme den svevende hovedskal. Lav en streg på spillebrættet med musen og brug denne til at styre ægget.
Marble Mayhem [841 hits]    [Giv point]4 points
Sejt balancekunstnerspil som er en udfordring til både reflekser, taktiske evner og motorisk finfølelse. Navigér kuglen over brættet og ned i hullet. Styres med musen.
Missile Warning [819 hits]    [Giv point]4 points
Retroskydespil. Du skyder raketter ud som eksploderer ved det punktet du klikker på, og dermed må du beregne banen til angriberne før du vælger mål.
Mmeoww [857 hits]    [Giv point]4 points
Det regner kattekillinger fra himmelen, og heldigvis disponerer du en stor stor trampoline. Fang kattekillingerne før de rammer jorden, og sørg for at de får en blød landing.
Monkeyslide [807 hits]    [Giv point]4 points
Spil fra Orisinal. Din opgave er at lade abekattene rutche ned af en stang som er delt i midten. Du må styre så du undgår bomber og får med dig bananer.
Mosh The Headbanging Game [856 hits]    [Giv point]4 points
Hvis du har rytmesans, langt hår og veltrænede nakkemuskler burde du være vel rustet til lidt headbanging. Rist løs i takt med musikken, og følg godt med på lyset i baggrunden.
Muumifar Kalassa [890 hits]    [Giv point]4 points
Fisking med finske "fjernsyn for dig"-tvhelte på originalsproget er ikke lige det bedste udgangspunkt for et morsomt avbræk i hverdagen. Dette er imidlertid en undtagelse. Prøv fiskelykken med mummifar!
Nanaca Crash [870 hits]    [Giv point]4 points
Japansk spil hvor du skal lave et styrt på cykel. Klik og hold museknappen for at bestemme vinkel og slip for at bestemme kraft. Når ordet "Arial" lyser, kan du trykke igen for at få mere fart.
Neighbour Wars [892 hits]    [Giv point]4 points
Humoristisk spil. Forsøg at ryste alle naboens æbler ned fra træet uden at han lægger mærke til det. Klik på tæeet og ryst med musen for at få bevægelse i treet. Slip før naboen bliver for rød i ansigtet.
Neko-Don [823 hits]    [Giv point]4 points
Et japansk kattespil. Udfordringen er at undgå de enorme klodser som ruller over spillebrættet. Mens du forsøger at redde dine 9 liv, er det godt at tage ædelsten med sig.
No Sushi [996 hits]    [Giv point]4 points
Se hvor langt du kan svømme uden at spise nogen af rejerne, samtidig som du spiser alt stanget som flyder i vandet. Tryk venstre museknap for at svømme.
NoName Game [789 hits]    [Giv point]4 points
Styr musepilen omkringe sving, forbi forhindringer og gennem bevægelige kammere uden at berøre nogen vægge.
Notepad Invaders [818 hits]    [Giv point]4 points
Hjertevarmende version af arkadeklassikeren Space Invaders. Grafikken ser ud som kuglepenskriblerier i en notesblok, mens spilbarheden er i top. Styr og skyd med musen.
Nucleus [853 hits]    [Giv point]4 points
Få et elektron til at hoppe fra start til mål ved at klikke på atomets kerne. Du får et vellykket hop når afstanden til næste elektron er så lille som mulig. Du vil opleve at vanskelighedsgraden vokser hurtigt.
Oil Panic [1158 hits]    [Giv point]4 points
Styr borekronen ned i en oliebrønd for at suge op hver eneste dråbe. Bevægelige tingr kan du smadre med selve boret. Styr med piltasterne, bak med space.
Old West Shootem Up [1238 hits]    [Giv point]4 points
Frustrerende vild western-duel. Din opgave er at udfordre efterlyste forbrydere til duel. Når du er klar trykker du go, og ved mindste tegn til bevægelse hos modstanderen trykker du space for at skyde.
Operation RAIL [1182 hits]    [Giv point]4 points
Fartsfyldt rutjebane tur. Dit opdrag er at redde alle gislerne som er bundet til skinnerne uden selv at blive ramt. Styr med piltasterne, skyd med x, aktivér magnetisk felt med z.
Pacman [948 hits]    [Giv point]4 points
Smukt og autentisk gengivelse av den originale 80èr klassiker. Spis alle prikkerne og bonusfrut på brættet for at få ekstrapoint. Undgå spøgelserne helt til du får fat i kraftpiller. Så skal de undgå dig.
Palle Pedalpost [1082 hits]    [Giv point]4 points
Postspil med utrolig god grafik. Lever brev til rigtig postkasse ved at passere tæt indtil postkassen. Husk at vælge rigtig farve til rigtig postkasse. Vælg farve med space, styr med piltasterne.
Panic Ball [1119 hits]    [Giv point]4 points
Man skal forsøge at få fjernet alle brikkerne fra brættet og forhindre bolden i at falde ud. Spillet har en række morsomme bonusopgraderinger. Styr med musen. Spræng bomber med b.
Panzo Jelv [810 hits]    [Giv point]4 points
Pandagymnastik. Styr pandabjørnen væk fra faldende farer, og brug stålkuglen til at ta knækken på angriberne. Pandaen følger efter din musepil. Klik for at kaste.
Piranhas [935 hits]    [Giv point]4 points
Saml sammen ædelsten og nøgler mens du undgår dødelige planter, menneskeædende pirayastimer og andre farer. Hvis du har koordinationen i orden kan det være du kan redde hovedpersonens far.
Playing with Fire [1085 hits]    [Giv point]4 points
Du har to minutter til at sprænge modstanderen i luften med dynamit. Vælg om du vil spille mod 1 til 3 pc modstandere eller en ven på samme tastatur.
Puzzle Bobble [786 hits]    [Giv point]4 points
Skyd de farvede kugler ud og dan grupper på 3 eller flere kugler af samme farve. Når du får en fuldtræffer, forsvinder kuglerne fra brættet, og målet er at fjerne alle.
Rapid Fire [1084 hits]    [Giv point]4 points
Idéen i dette spil er nem: skyd til du rammer den røde kerne af cirklerne. Nemt i begyndelsen, men så....
Rat Wheel [845 hits]    [Giv point]4 points
Udfør så mange triks som mulig før tiden går ud. Du får flest point ved at kombinere og variere de forskellige bevægelser. Brug nummertasterne til at udføre triks, og opoverpil til at hoppe med.
Retronoid FS [794 hits]    [Giv point]4 points
Morsomt spilbar variant af Arkanoid. Der skjuler sig en mængde forskellige midlertidige opgraderinger på hvert spilebræt, og spillebrætterne er varierede og originale.
Ricochet Lost Worlds [804 hits]    [Giv point]4 points
Breakoutvariant på anabole steroider. Spillebrætterne er både originale og udfordrende, og opgraderingerne ofte lidt uventede. Styr platformen og skyd kuglen ud med musen.
River Blaze [825 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at få den atletiske skilpadde tør over på anden side af floden. Tryk space for at begynde at løbe, tryk og hold inde space og slip for at hoppe.
Rollercoaster [1091 hits]    [Giv point]4 points
Sej finsk rutjebanekøring. Bliver hastigheden på vognene for høj løftes de af skinnerne. De må imidlertid ha høj nok fart til at forsere forhindringerne. Styr farten på vogntoget med s og k.
R-Shot [911 hits]    [Giv point]4 points
Elegant skydebane. Du må have en hurtig og stødig hånd for at skyde blink i dette spil, blinken flyver nemlig rundt i alle retninger. Styres med musen.
Scrappy Stinks [945 hits]    [Giv point]4 points
Kast grøntsager og frugt mod bevægelige mål. Ikke ram Scooby Doo eller Shaggy. Styres med musen.
Sea Dogs [1059 hits]    [Giv point]4 points
Sej kanonduel. Forsøg at ramme det fjendtlige skib med så mange af dine egne kanonkugler som mulig, samtidig som du undgår indkommende ild. Brug piltasterne til at styre, affyr med space.
Shape Shifter [970 hits]    [Giv point]4 points
Plassér alle formene ud i passende felt før tiden går ud. Du får ekstrapoint for at lægge flere lige former ud efter hinanden. Klik med musen for at samle op. Klik igen for at sætte den ned.
Sheepish [965 hits]    [Giv point]4 points
Dette er en variant af klassikeren Frogger, men med et får i hovedrollen. Kryds vejen og floden for at komme i sikkerhed på den anden side. Brug piltasterne til at bevæge dig.
Shooting Stars [881 hits]    [Giv point]4 points
Strålende minigolfvariant. Navigationen kan gøre dig svimmel i begyndelsen, perspektivet på banen følger nemlig bevægelsen på musen. Hold inde og slip museknappen for at slå til bolden.
Shooting Starz [752 hits]    [Giv point]4 points
Sej reaktionstest. Du skal skyde forbipasserende stjerneskud ned ved at trykke rigtig knap i det øjeblik stjerneskuddet er på højde med siktet. Brug z, x og c til at skyde.
Shroomz [937 hits]    [Giv point]4 points
Slå dig gennem lag efter lag af svampe, sten, bomber og ædelsten. Dit mål er at redde den lille valp, og for at klare det må du undgå at blive mast af faldende genstande.
Shutterbug Smackdown [1042 hits]    [Giv point]4 points
Hvis du har næse for nyheder, et øje for kendte og er hurtigopfattende, er du måske egnet som papparazifotograf. Se hvor mange kendte du når at fange på film på 12 forsøg.
Six Feet Under [962 hits]    [Giv point]4 points
Tysk spil med morbid humor. Få ligbilen til at opnå så høj fart som mulig før vejen slutter. Smæk bremserne i for at få kisten til at flyve ind på kirkegården. Tryk højrepil for acceleration, space for at bremse.
Skeleton Park [900 hits]    [Giv point]4 points
Saml sammen ben i parken mens du forfølges af rasende bulldog hunde. Der er 8 ben på hvert niveau og 5 niveau til sammen. Styres med piltasterne.
Slickball [829 hits]    [Giv point]4 points
Imponerende 3D presisionsøvelse. Styr jernkuglen langs en hasardiøs rejserute mens du samler ædelstene og åbner dører. Styr med piltasterne, skift synsvinkel med z og x.
Smashing [801 hits]    [Giv point]4 points
Nydelig Breakout-variant. Skyd alle brikkerne væk med metalkuglen. Det kan betale sig at sigte efter bonusbrikkerne som dukker op med jævne mellemrum. Styr med musen.
Snapshotz [827 hits]    [Giv point]4 points
Her får du se to tilsyneladende forskellige fotografier. Der er imidlertid lagt ind små ændringer på det ene af dem. Din opgaven er at finde de fem forskelle før tiden udløber. Klik på billedet for at markere fejl.
Snowy [931 hits]    [Giv point]4 points
Sjovt og originalt platformspil. Målet er at få taget alle monstrene som befolker de forskellige bræt. Kast og spark snebolde med venstre ctrl-knap, styr med piltasterne.
Sobics School [788 hits]    [Giv point]4 points
Flyt klodserne så de danner grupper på 4 eller flere i samme farve. Klodsene er hele tiden på vej nedover, og du må arbejde hurtig for at de ikke skal oversvømme dig.
Something Fishy 3 [834 hits]    [Giv point]4 points
I dette fiskespil bruger du uortodokse metoder for at fange fisk. For at fange dem, skal du svømme rundt om dem og lave en sammenhængende boblekæde. Forsøg at fange så mange ens fisk som mulig.
Space Invaders [864 hits]    [Giv point]4 points
Space Invaders kom ud allerede i 1978 og blev det første populære arkadespil. Her er en moderniseret version med lydspor. Plaf løs!
Spider-Man [987 hits]    [Giv point]4 points
Superheltspil. Du skal svinge frem og tilbage og hoppe fra tov til tov. Du må vælge rette øjeblik for at hoppe, ellers går det galt. Hop med space.
Stairway2heaven [835 hits]    [Giv point]4 points
Styr en fyr op af en endeløs lang trappe uden gelænder. For at han ikke skal falde udenfor må du styre ham efter hvor trappen går. Hver gang du trykker byttes imidlertid retningsknappen ud med en ny.
Starry Night [743 hits]    [Giv point]4 points
Tænd stjerner på himmelen i dette spil fra Orisinals samling. Brug boblen til at få faldende stjerner til at hoppe mod slukkede stjerner. Hvis du får tændt flere på et hop, får du ekstra points.
Starsky and Hutch Pinball [767 hits]    [Giv point]4 points
Flipperspil med tema fra filmen "Starsky and Hutch" som er baseret på tv-serien med samme navn. Styr venstre flipper med ctrl og højre flipper med shift. Skub spillet med space.
Steelball [969 hits]    [Giv point]4 points
Fjollet japansk reflekstest. Forsøg at tage imod en kæmpe nedrivningskugle af stål, og smid den så hårdt du kan mod huset som skal rives. Tag imod med space, smid ved at trykke b og n.
Stinkball [886 hits]    [Giv point]4 points
Ellevildt griseri. Variant af spillet Bap, der hovedrolleindehaverne er bøvsende svin. Styr den beskidte bold forbi det andet svinet, og undgå at den passerer dig selv.
Sugar Crash [794 hits]    [Giv point]4 points
Brug sukker til at få børn til at flyve højt og lavt. Jo mere han er i kontakt med sukkeret, jo mere hopper han. Hvis blodsukkerniveauet stiger for højt må han tage en lille lur.
Super Villain Smash-out [884 hits]    [Giv point]4 points
En blanding af Pong og Break Out. Hensigten med spillet er at score flest mulige mål, men for at gøre det må man først bryde sig gennem alle klodserne.
Supersize Me [888 hits]    [Giv point]4 points
Pacmanvariant med tema fra en af prisvinderne på filmfestivalen i Sundance. Filmens hovedperson forsøger at leve af en menu bestående udelukkende af mad fra McDonalds.
Tetris [912 hits]    [Giv point]4 points
Velkendt spil. Sæt sammen de faldende brikker til hele rækker. Styr med piltasterne, vend brikker med op-pilen, slip dem med space.
The Amazing Snail Game [1033 hits]    [Giv point]4 points
Sød Pacman-variant hvor en snegl har hovedrollen. Saml op alle spiselige lækre ting og pas på billerne, som ikke kan lide snegle. Styr med piltasterne.
The Apprentice [934 hits]    [Giv point]4 points
I den amerikanske realityserie "The Apprentice" konkurrerer deltagerne om et job hos ejendomsmogulen Donald Trump. Kommer du dig opover i karrierestigen?
The Good, The Bad And The Ugly [917 hits]    [Giv point]4 points
Promotering af en DVD-version af den gamle westernfilm med Clint Eastwood. Plaf løs mod skurkerne som løber i siksak mellem gravstenene. Ikke skyd uskyldige forbipasserende.
The Lander [807 hits]    [Giv point]4 points
Morsom variant af Moon Lander. Styr et rumskib rundt på landingspladser på planeten. En pil peger mod planetens midte og hjælper dig med at holde retningen. Styr med piltasterne.
The Malibu 9 [756 hits]    [Giv point]4 points
Morsomt pingvindrama. Pingvinene hopper når du tryker nummertasten ned som korresponderer med nummeret på dereshatte. Brug hopperne til at bekæmpe ninjaer, redde liv og undgå kaktuspigge.
The Paper Cup [805 hits]    [Giv point]4 points
Vælg et af papirflyene, og prøv derefter at hæve dig i den tætte kamp som følger. Din største udfordring bliver at undgå for mange fartsreduserende sammenstød.
The Tower Of Neko [795 hits]    [Giv point]4 points
Styr den lille kattekilling op til tops i kattetårnet. Hvis der findes en top. Tryk en hvilkensomhelst tast for at hoppe et trin op, og prøv ikke at ikke ramme noget som vil gøre ondt at ramme.
Til Venstre [802 hits]    [Giv point]4 points
I dette japanske spil løber en gnaverlignende skabning lige ud på en rund bane. Når du klikker med musen drejer den lidt til venstre. Hvor længe undgår du at ramme kanten?
Tobby Balloon [767 hits]    [Giv point]4 points
Ved hjælp af en vifte behørig sponset af Toshiba, skal du styre retningen på en ballon med en hund hængende under. Pas på at ballonen ikke rammer kanterne eller spidse genstande.
Tobby Crisis [844 hits]    [Giv point]4 points
Japansk spil med hunden Tobby i en af hovedrollerne. Han er fanget og bundet til en raket med brændende lunte. Sluk lunten før den når raketten. Styr vandstrålen med musen.
Tontie 1 [859 hits]    [Giv point]4 points
Opgradering af det geniale japanske spil Tontie. Brug det numeriske tastatur til at slå rumvæsener i hovedet, og forsøg at følge med efterhånden som reglerne bliver mere kompliceret.
Tower Climber [831 hits]    [Giv point]4 points
Brug dine fantastiske klatreegenskaber til at forsere væggene på et tårn. Selvfølgelig byder væggen på en mylder af forskellige forhindringer. Opgaven er at undgå dem.
Typer Shark [889 hits]    [Giv point]4 points
Morsomt spil med originalnavnet "Word Shark" hvor du skal bruge dineskrivefærdigheder som våben. Når en fjende nærmer sig, skriv ordet eller bogstaven den bærer, og den forsvinder.
Vanilla [847 hits]    [Giv point]4 points
Dette træ kan du få til at vokse ved at klikke der hvor det blinker. Hvis du klikker på venstre side af det blinkende felt, flytter træet sig til højre. Rammerr træet en af kanterne, er gartnerkarrieren over.
Vertigo Flight Simulator [995 hits]    [Giv point]4 points
En hjemmeside for gratis flysimulator - Vertigo Flight. En sjov og realistisk flysimulator.
Viral Pursuit [799 hits]    [Giv point]4 points
Her er du en mikrobe som må udmanøvrere en mængde virus for at komme frem til en pille. Jo hurtigere du når frem til pillen, jo flere points får du. Styr med piltasterne.
Waffle Boys Jungle Adventure [1015 hits]    [Giv point]4 points
Her er en opfølger til Waffle Boys Mountain Adventure, og denne gang må du stoppe professor Burnt Toast før han sætter sin vaffeldestruktionsmaskine igang.
Znake [1035 hits]    [Giv point]4 points
Znake, Orm eller Snake. Dette er en udgave af det afhængighedsskabende spil der hvor styrer en orm. Styres med piltasterne.
Zymbols [807 hits]    [Giv point]4 points
Hypnotiserende refleksøvelse. Klik på et af symbolerne på den enarmede bandit, og prøv at lave en hel række af lige symboler før du løber tøt for tid.