NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tirs. 23 juli

Søg på ABCsiden.dk På nettet
Vi har mere end 600 links til gratis netspil
Actionspil
Bilspil
Brætspil
Børnespil
Computerspil
Eventyrspil
iq tests
Konsoller
Precision
Spiludviklere
Sportsspil
Strategispil
  


Spil på nettet - iq tests
Acnos Energizer [2424 hits]    [Giv point]4 points
Klassisk logikøvelse. I dette Sokoban-lignende spil er det om at flytte den grårøde kugle over i energifeltet, og så hoppe efter for at komme til neste niveau. Styr med piltasterne.
Add Em Up [1937 hits]    [Giv point]4 points
Plassér tal ud på spillebrættet så summen af alle tilstødende felter bliver lige præcis det tal du lægger ud. Klarer du det forsvinder alle involverte cifre. Målet er at tømme brættet fuldstændig.
Add It Up [1757 hits]    [Giv point]4 points
Er hovedregning din stærke side? Ville du ønske det var det? Her er opgaven at lægge tal sammen helt til du opnår summen du får oplyst. Du får flere points jo flere tal du adderer.
Anagrammatic [1587 hits]    [Giv point]4 points
Ordleg hvor du spiller mod andre spillentusiaster. Man skal lave et engelsk ord af bogstaverne som er tilgængelige, og den som laver det længste får point. Til sidst skal man finde et ord på 9 bogstaver.
Arcadia [1541 hits]    [Giv point]4 points
Klan du gøre mere end en ting ad gangen? Her skal du spille fire spil på en gang. Hvis du slipper op for liv i et af spillene er alt over.
Arithmetiles Math Puzzle [1579 hits]    [Giv point]4 points
I et forsøg på at sælge flere salte kiks har noen lavet et spil med matematiske utdordringer. Vælg brikker som kan danne en korrekt sum lige meget om du lægger dem sammen, trækker fra, ganger eller deler dem.
Atlantis [1860 hits]    [Giv point]4 points
Skyd farvede bolde og lav grupper på tre eller flere af samme farve. Med jævne mellemrm kommer der påfyld af kugler, og målet er at få fjernet alle kugler fra spillebrættet.
Avalanche [2303 hits]    [Giv point]4 points
Terapeutisk og vanedannende iskuglespil. Du skal få de sorte kuglerne til at mødes. For at gøre dette klikker du på grupper af tre eller flere kugler med samme farve. Så forsvinder de og gør plads til nye.
Bauns [1447 hits]    [Giv point]4 points
Brug stålkuglen til at fjerne brikkerne. Brikken du rammer forsvinder sammen med alle tilstødende brikker af samme farve. Klik på stålkuglen, træk ned og slip for at skyde den ud. Vil du starte på ny kan du trykke s.
Big Money Game [2176 hits]    [Giv point]4 points
Saml penge ved at trykke på mønter i grupper på tre eller flere. Mønterne går over til pengemåleren. Når det er fyldt, daler en velfyldt pengesæk ned på brættet. Fjern mønten under sækken for at cashe in.
Block And Roll [1554 hits]    [Giv point]4 points
Udfyld hele brættet med brikker. Du kan ikke flytte over felt som allerede er dækket, og må planlægge rejseruten sådan at du ikke lukker dig selv inde. Brug piltasterne til at flytte.
Bloomin Gardens [1563 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at holde blomsterbedet under kontrol ved at danne rækker på fem eller flere ens blomster. For at flytte en plante må der være fri bane mellem de to punkter. Efter hvert flyt kommer der nye vækster til.
Bomb Defusal [1547 hits]    [Giv point]4 points
Find og desarmér en bombe i løbet av 20 minutter. For at klare dette må du finde alle nødvendige genstande i rummet du befinder dig i.
Booty [1964 hits]    [Giv point]4 points
Dette spil er inspireret af klassikeren Bejeweled / Diamond Mine. Byt om på ædelstenene så du danner rækker på tre eller flere af samme slags. Dette får dem til at forsvinde, og der daler automatisk nye ned.
Bunch [1677 hits]    [Giv point]4 points
Lav grupper med brikker af samme farve. Jo større grupper, jo flere points. Du kan flytte to brikker hvis mindst én af dem lander ved siden af en brik med samme farve. Tryk space for at kassere points ind.
Chain Reaction [1388 hits]    [Giv point]4 points
Kryds af alle felter på spillebrættet. Du kan flytte vertikalt eller horisontalt så langt du vil, men nedslagsfeltet må have enten samme farve eller samme form som udgangspunktet.
Comboling [1409 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at trække lige linjer mellem alle de markerede felter. Linjenre kan gå horisontalt, vertikalt eller diagonalt. Man kan ikke hoppe over markerede felt, og kun bruge et felt én gang.
Cubeoban [1372 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at skubbe klodserne hen på elpærerne med samme farve. Udfordringen består i at klodserne bevæger sig i retningen du bestemmer, helt til de rammer noget. Klik og træk med musen for at flytte.
Da Numba [1423 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at tømme spillebrættet for brikker. Man fjerner brikker ved at trykke på tal som i sum udgør tallet du får opgivet øverst på skærmen. Bliver spillebrættet for fuldt, mister du et liv.
Deduction [1361 hits]    [Giv point]4 points
Brug logisk sans for at gætte hvilke brikker pcèn har lagt frem. Du får tilbagemelding for hver gang du gætter, og svaret vil hjælpe dig nærmere løsningen.
Flood Control [1469 hits]    [Giv point]4 points
Byggespil med vanvittig tidspres. Hensigten med spillet er at lede vandet væk ved at lægge rør. På de første niveauerne er det nok at lede vandet væk til du har fået nok point. Efterhånden bliver det værre.
Fulfillment [1320 hits]    [Giv point]4 points
Sæt sammen klodserne til en firkant før tiden løber ud. Du kan også flytte brikkerne efter at du har plasseret dem hvor du vil, men du må kæmpe en konstant krig mot uert.
Geography Olympics [1660 hits]    [Giv point]4 points
Geografisk olympiade. Vælg hvilket land du vil repræsentere, og forsøg at udpege ti tilfældig valgte land før din tilmålte tid er over.
Hishi [1309 hits]    [Giv point]4 points
Dobbeltklik på en gruppe brikker med samme farve for at få dem til at forsvinde. Tøm brættet for at gå videre. Gravitationen på spillebrættet gør det lidt svært at se virkningerne av dit træk.
Inklink [1382 hits]    [Giv point]4 points
Engagerende engelsksproglig gætteleg. Spillerne skal tegne en genstand, en skabning eller et fenomæn og se om modstanderne kan gætte hvad det skal forestille.
IQ Game [1783 hits]    [Giv point]4 points
Test din IQ i dette spil. Flyt så mange brikker du kan. Når du hopper over en brikke bliver den fjernet, og næste træk bliver vanskeligere.
Jewel Quest [2190 hits]    [Giv point]4 points
Lav grupper på tre eller flere ens symboler ved at bytte plads på to tilstødende brikker. Når du lykkes i dette bliver alle involverede felter lavet om til guld, og målet er at få forgyldet samtlige felt på spillebrættet.
Kao Fu-Sen [1487 hits]    [Giv point]4 points
En lille pige oplever at hendes hoved bytter plads med en ballon som går til vejrs. Forsøg at hjælpe hende med at finde det igen. Peg og klik dig rundt i omgivelsene for at komme videre.
Labirint [1619 hits]    [Giv point]4 points
I denne russiske billabyrint er det om at få bilen frem til udgangen. Du kan imidlertid kun vælge blandt de forhåndsbestemte retninger hver gang du kommer til et kryds. Klik på pilene for at vælge.
Laby [1423 hits]    [Giv point]4 points
Fransk hjernegymnastik. Styr kuglen over brættet og berør alle felterne. Pas på du ikke lukker dig selv inde, for du kan ikke vende om. Når hele brættet er farvelagt går du videre. Styres med piltasterne.
Map Game [1298 hits]    [Giv point]4 points
Kan du navnet på alle lande i Midtøsten og Nord-Afrika? Børst støvet af geografikundskaben og træk det rigtige navn over på det rigtige område af kortet. Styr med musen.
Matchstick Puzzles [1545 hits]    [Giv point]4 points
Tændstikgåder er noget som kan være både morsomt og frustrerende. Hvis du er tålmodig og klar i hovedet, kan du hygge dig med en række pusleudfordringer her.
Mind Reader [1328 hits]    [Giv point]4 points
Snedig observationsøvelse. I forsamlingen du ser, er én af dem der er tilstede tankelæser, og læser en af de andres tanker. Ved at følge med på hjerneaktiviteten bør du kunne finde ud af hvem det er.
Mozaki Blocks [1460 hits]    [Giv point]4 points
Byg en sammenhængende række brikker fra de farvede vægge og ind til midten. Farven på brikkerne skal matche farven på væggen. Højreklik på musen for at rotere.
Nile Tiles [1541 hits]    [Giv point]4 points
Tryk på to ens brikker, og de forsvinder. Brikkerne kan ikke være dækket af andre, og de må ikke have en anden brik direkte til højre og venstre. Styres med musen.
No Brainer [1670 hits]    [Giv point]4 points
Komisk spørgeleg med uvsædvanige spørgsmål. For at svare ja må du flytte musen i retning op / ned, for at svare nej må du flytte til højre / venstre. Følg godt med, for du har meget kort tid til at svare på.
Noahs Ark Game [1368 hits]    [Giv point]4 points
Match dyrepar for at redde dem fra syndefloden og over i arken. Parene må ligge indtil hinanden eller have klar bane imellem sig for at de skal kunne sendes afsted sammen.
Now Hear This! [1321 hits]    [Giv point]4 points
Michael Winslow er stemmekunstneren fra filmserien "Politiskolen". Her etterligner han scener og lydeffekter fra berømte film. Din opgave er at finde ud hvilke det er.
Ordspil.dk [1659 hits]    [Giv point]4 points
Når krydsord (kryds og tværs), ordgåder, synonymer og fremmedord er sagen.
Oshiro [1231 hits]    [Giv point]4 points
Dette spil er en variant af Towers Of Hanoi, men du skal bygge hus i stedet for tårn. Du må finde ud af i hvilken rækkefølge du skal flytte husdelene mellem fundamenterne for at lave byggeværket.
Outsmart Beyonce [1254 hits]    [Giv point]4 points
Deltag i en humoristisk virtuel gameshowduell mod Beyoncé Knowles. Spørsmålene kommer med flere svaralternativer og fra en række forskellige kategorier.
Outsmart Kristanna Loken [1225 hits]    [Giv point]4 points
Deltag i en spørgeleg mod Kristanna Loken. Spørgsmålene er relateret til filmen Terminator 3 og skuespillerne. Du bør have lyd på for at spille.
Pearls Before Swine 3 [1262 hits]    [Giv point]4 points
Her er et gensyn med en af de frækkeste spilkarakterene nogensinde. Fjern så mange perler du vil fra én række ad gangen. Den som sidder med den sidste perle har tabt.
Peggy Solitaire [1326 hits]    [Giv point]4 points
Gammelt puslespil. Fjern alle brikkerne undtagen én, hvis du kan. Der er flere forskellige kombinationer at vælge imellem.
Pentominoes [1222 hits]    [Giv point]4 points
Klassisk puslespil. Forsøg at sætte brikkerne sammen til en firkant. Flyt brikkerne med musen, roter dem med komma og punktumknappen, vend dem med f.
Petals Around The Roses [1251 hits]    [Giv point]4 points
Det siges at jo smartere du er, jo længere tid vil du bruge på at finde ud af denne tankenød. Spørgsmålet er: "Hvor mange kronblade er der rundt om rosene?". Klarer du at finde svaret?
Pipe Down [1336 hits]    [Giv point]4 points
3D ingeniørpusling. Flyt rørene rundt inde i kassen til de danner et sammenhængende unnarenn for stålkulgen som hænger over. Når du er færdig slipper du kuglen og haler points ind.
Pixelus [1245 hits]    [Giv point]4 points
Fuldfør figurene i spillet ved at sende brikker nedover spillebrættet til feltet du ønsker. Brikkerne standser først når de rammer noget. Du kan fjerne en brik ved at klikke på den. Fuldfør på færrest mulig træk.
Place The State [1207 hits]    [Giv point]4 points
Hvor ligger Washington, New York og California egentlig? Test dine kundskaber om amerikansk geografi ved at pladsere amerikanske stater der hvor de hører hjemme på kortet.
Planarity [1307 hits]    [Giv point]4 points
Sjovt spil hvor du nærmest skal åbne komplekse geometriske konstruktioner. Målet er at linjerne mellem de flytbare hjørner ikke skal overlappe hinanden.
Plastelina Games 2 [1354 hits]    [Giv point]4 points
Tre misionærer og tre kannibaler skal krydse vandet i en båd med plads til to. Hvis kannibalerne kommer i fleretal, vil de benytte anledningen til at spise misionærene. Kan du redde kirkens mænd?
Poom [1233 hits]    [Giv point]4 points
Konsentrationstest. Positionér platformen så du tager imod den faldende kugle. Hver gang kuglen rammer platformen forandrer den sig, og dermed må du hurtigt finde en ny position.
Project 156 [1943 hits]    [Giv point]4 points
Her får du et bræt med brikker i forskellige farver. Klikker du på en gruppe brikker i samme farve, forsvinder de. Dette spil har 26 forskellige niveauer. Kommer du så langt?
Puzzle Inlay [1376 hits]    [Giv point]4 points
Mosaik-inspireret puslespil. Brikkerne kommer rullende ind på et samlebånd, og du skal fylde formen uden at måtte skrote for mange brikker. Flyt brikkerne med musen, brug space for at rotere dem.
Rings [1354 hits]    [Giv point]4 points
Krævende og vanskelig spil. Flyt kuglerne i cirkler rundt på brættet og forsøg at samle dem i det oprindelige farvemønster. Klik på brættet for at bevæge cirklerne.
Road Blocks [1204 hits]    [Giv point]4 points
I denne seje hjernetrimmer skal du styre kuglen i mål. Når kuglen er i bevægelse stopper den ikke før den rammer noget, og udfordringen er at vælge rigtig rute. Styr med piltasterne.
Rocket Mania [1170 hits]    [Giv point]4 points
Underholdende puslespil fra PopCap. Brikkerne, som repræsenterer lunter, skal roteres så der bliver forbindelse mellem en flamme på venstre side og en af raketterne på højre side.
Rotation [1120 hits]    [Giv point]4 points
Snedig hjernetrim. Forsøg at kopiere den lille cirkel. Omrokér den store cirkel ved at klikke på en brik som ikke ligger yderst. Alle omliggende brikker vil så rotere én gang mod uret.
Same Game [1418 hits]    [Giv point]4 points
Klik på to eller flere tilstødende brikker med samme farve, og de forsvinder. Forsøg at rense hele brættet.
Scrabble Blast [1340 hits]    [Giv point]4 points
Sæt sammen engelske ord. Du kan sætte sammen bogstaver som ligger ved siden af hianden diagonalt, horisontalt og på skråt. Du får point som i traditionelle scrabbleregler.
Senses Challenge [1250 hits]    [Giv point]4 points
Udfordrende engelsksproglig sansetest. Testen udsætter dig for en række optiske bedrag og interessante effekter for at demonstrere hvordan hjernen virker.
Seven Seas [1208 hits]    [Giv point]4 points
Prøv dig som sørøverkaptajn! Sænk alle piratskib med kanonerne, eller få dem til at kollidere.
Smash 100 [1251 hits]    [Giv point]4 points
Ellevild engelsksproglig spørgeleg. Du må svare på spørgsmål i flere kategorier, og hvis alle dine virtuelle modstandere gør det bedre end dig er du ude. Du må have lyden på for at spille.
S-Shape Puzzle [1206 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at fylde alle felterne på spillebrættet med symboler. Du kan ikke have det samme symbol to gange på horisontale eller vertikale linjer. Det samme gælder de to længste diagonale linjer.
Su Doku [1293 hits]    [Giv point]4 points
Su Doku eller Sudoku er en tal leg som er i færd med at fortrænge det traditionelle kryds og tværs i engelske aviser. Alle rækker og kolonner på brættet må indeholde tallene 1 til 9. Der findes kun én løsning.
Sudoku [1449 hits]    [Giv point]4 points
Du kan vælge mellem tre vanskelighedsgrader. Målet med spillet er at få alle rækker, kolonner og 3x3-felt til at indeholde tallene 1 til 9 kun én gang.
Switcharoo [1119 hits]    [Giv point]4 points
En mønt pladseres under en kop, og du skal udpege hvilken kop den ligger under efter at kopperne har byttet plads. Her gælder det om ikke at blinke.
Telescope [1275 hits]    [Giv point]4 points
Tidsfordriv for aspirerende ingeniører. Brug teleskoperne til at skubbe og trække sølvkuglen rundt på spillebrættet og ned i det sorte hul. Spil med musen.
Test din IQ [1273 hits]    [Giv point]4 points
Mensa tilbyder denne interaktive intelligenstest. Du har 40 minutter til at vælge rigtig svaralternativ på 39 spørgsmål.
The Blue Chamber [1344 hits]    [Giv point]4 points
Du er indelukket i et lille blåt værelse, og det er meningen du skal kunne komme ud gennem døren som ikke uventet er låst. Udforsk værelset og se om du finder nyttige genstande.
The Simpsons Millionaire [1261 hits]    [Giv point]4 points
Morsom variant af Hvem Vil Være Millionær. Alle spørgsmålene er om familien Simpsons, og selv om du er en hårdnakket fan vil du nok kunne støde på udfordringer her.
The Sith Sense [1246 hits]    [Giv point]4 points
Lad Darth Vader læse dine tanker! Tænk på en ting, lad Vader stille dig spørgsmål som f.eks "Is it bigger than a sofa?", og til slut vil han med sin mystiske tankekraft gætte nøjagtig hvad du tænker på.
Think Ahead [1280 hits]    [Giv point]4 points
Strategispil. Vælg et tal fra den talrække som er markeret. Tallet lægges til din pointsum, og der markeres en vertikal række med dit tal som akse. Så vælger pcèn tal.
Tilox [1246 hits]    [Giv point]4 points
Få alle brikkerne på brættet fjernet ved at flytte over dem. Du kan ikke gå på felt hvor der ikke er brikker. Brug piltasterne til at flytte dig med, tryk ctrl for at hoppe over et felt.
Tower Blaster [1334 hits]    [Giv point]4 points
Byg et tårn bestående af nummererede byggesten. Stenene må ligge så de lave tal kommer øverst og alle tal under er i stigende rækkefølge. Bliver du færdig før modstanderne får bygget sit tårn?
Towers Of Hanoi [1239 hits]    [Giv point]4 points
Dette er et spil den franske matematikeren Edouard Lucas lavede i 1883. Målet er at flytte tårnet fra en af de tre pæle til en anden. Du har imidlertid ikke lov til at lægge en større skive ovenpå en mindre.
Twistingo [1494 hits]    [Giv point]4 points
Hæsblæsende bingolignende tal leg. Du har et bræt med tal som du skal sammenligne med kuglerne som bevæger sig ind på spillebrættet. Ser du tallet kan du fjerne det fra brættet ved at klikke på det.
Wheel Of Fortune [1333 hits]    [Giv point]4 points
Amerikansk gameshowklassiker. Drej lykkehjulet og find frem til ord og udtryk ved at gætte hvilke bogstaver løsningsfrasen indeholder. Konsonanter kan du selv vælge, mens vokaler kan købes.
Wild Wild Words [1305 hits]    [Giv point]4 points
Lav engelske ord på mellem 3 og 8 bogstaver. Bogstaverne beøves ikke at ligge ved siden af hinanden, men du må have tungen lige i munden for at holde trit med bogstaverne som falder ned uden stands.
Word Crunch [1318 hits]    [Giv point]4 points
Ordleg. Du får oplyst bogstavkombinationer som igen skal findes på spillebrættet. Du får points efter hvor hurtigt du får øje på dem og cirklet dem ind. Ordene kan findes på skrå, kryds og tværs.
Word Descrambler [1258 hits]    [Giv point]4 points
Engelsksproglig ordleg med 3 forskellige variationer. De går alle ud på at lave om på bogstaverne du får at se og danne et ord indenfor kategorien du får opgivet.
Word Wiz [1285 hits]    [Giv point]4 points
Engelsksproglig bogstavsleg. Du får en samling bogstaver, og må stave minimumsantallet ord som kræves af niveauet du er på før tiden går ud. På nogen niveauer er der et hemmeligt ord som giver bonuspoint.
Xraye [1247 hits]    [Giv point]4 points
Brug din veludviklede logiske sans til at få alle knoldene til at skifte farve. Tast space for at få pendelen til at slippe sit tag; ctrl for at få den til at hoppe over en knold. Sving med piltasterne.
Zombie 4 [1352 hits]    [Giv point]4 points
Red en by fra grønne zombier før de har forvandlet alle innbyggerne til levende døde. Du får adgang til række våben. Følg med på radarskærmen for at følge zombiernes positioner.