NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Lør. 15 juni

Søg på ABCsiden.dk På nettet
Vi har mere end 600 links til gratis netspil
Actionspil
Bilspil
Brætspil
Børnespil
Computerspil
Eventyrspil
iq tests
Konsoller
Precision
Spiludviklere
Sportsspil
Strategispil
  


Spil på nettet - Sportsspil
2 Minute Football [2102 hits]    [Giv point]4 points
Amerikansk fodbold. Vælg et løbsoplæg, og start med op-pilen. Brug musen til at smide bolden til en spiller. Fanger du bolden, kan du løbe med den.
3D Billiards [3711 hits]    [Giv point]4 points
3D billiard. Du kan udfolde dig i flere forskellige spillevarianter, og spiller mod pcèn eller en ven på samme tastatur. Sigt med musen. Hold nede s og brug musen til at skyde.
Aerial Freestyle Skiing [1877 hits]    [Giv point]3 points
Freestyle skihop. Klik med musen når du er på hopkanten. Bevæg musen over cirkelen mens du er i luften. Hold shift inde for avanserede triks. Hold musepilen over spilleren for at lande.
Air Balls [1908 hits]    [Giv point]3 points
Sejt boldspil hvor du skal prøve at holde så mange bolde i luften som du kan på én gang. Styr med musen. Klik for at gøre dig klar, slipp for at hoppe.
Air Hockey [2368 hits]    [Giv point]3 points
Meget godt lufthockeyspil! Selv om konceptet ikke er specielt avanceret, går det an at spille dette i evigheder. Spillet har kun et mål: Få pucken i modspillerens mål, og blokkér dit eget.
Air Hockey [2573 hits]    [Giv point]4 points
Morsomt lufthockeyspil. Første mand til at dunke pucken ned i modspillerens mål 7 gange går videre. Du starter i kvartfinalerne, og må vinde 3 kampe for at gå af med sejren.
Baseball [1928 hits]    [Giv point]4 points
Vælg mellem to forskellige typer "battere", Minor eller Major League-spillere. Sidstnævnte er for viderekomne. Sving battet ved at bevæge musen opover mod boldten.
Basketball Challenge [2276 hits]    [Giv point]4 points
Sejt basketballspil fra Shockwave. Spil én mo én. Bevæg dig med piltasterne, skyd med spaceknappen.
Beach Tennis [1817 hits]    [Giv point]4 points
3D strandtennis med letklædte udøvere. Bevæg dig med piltasterne, slå bolden med space. Jo længere du holder space inde før du slipper, jo kraftigere bliver slaget.
Beat Beckham [2137 hits]    [Giv point]4 points
Straffesparkkonkurrence hvor du får 3 minutter til at score så mange mål som mulig. Plasser musen under bolden for å sigte, klik for at skyde. Klik og træk musen for at lave drejning på bolden.
Beat the Wall [2937 hits]    [Giv point]3 points
Underholdende frisparkskydning. For at skyde vælger man et punkt i nettet man vil sikge på, længden på tilløbet og hvor på bolden man skal ramme. Brug piltasterne og space til at kontrollere det hele.
Big League Bash [1851 hits]    [Giv point]4 points
Godt baseballspil. Klik og hold museknappen inde for at gøre dig klar til at slå. Skub musen fremover mens du slipper museknappen for at slå til bolden. Jo hurtigere du skubber, jo længerr flyver bolden.
Blast Billiards 5 [1486 hits]    [Giv point]4 points
Skyd alle billiardkuglerne ned fra bordet før der er gået 100 sekunder. Rammer du den hvide, trækkes der 10 sekunder fra tiden. Det samme sker hvis du ikke rammer noget.
BMX Ghost [2453 hits]    [Giv point]3 points
Cykle gennem halsbrækkende ruter på BMX-cykel. Målet er at opnå bedst mulig tid, og du ser en skygge af dit forrige forsøg på at slå rekorden når du prøver dig igen. Styr med piltasterne.
BMX Park [1862 hits]    [Giv point]3 points
Lav tricks på BMX-cykel. Udnyt cykelparken så godt du kan, og sørg for at udføre spændstige tricks og luftige svæv før tiden udløber. Styr med piltasterne, hop med space og lav tricks med a, s, d eller f.
Board [1530 hits]    [Giv point]4 points
Snowboard. For at få en anstændig pointsum må du lave gode tricks. Gør dig klar med museknappen, slip for at hoppe. Tryk z, x eller c for at lave akrobatiske tricks.
Boldkongen [2098 hits]    [Giv point]4 points
Vælg dit favorit disneyfigur, og se hvor dygtig du er til at lave tricks med en fodbold. Få så mange berøringer på bolden som mulig uden at tabe den. Brug musen til at styre.
Bomb Golf [1367 hits]    [Giv point]4 points
Minigolf med 3 baner. Golfbolden er en tidsindstillet bombe, og dermed kan det være smart komme gennem banen hurtigt.
Boom Boom Volleyball [1462 hits]    [Giv point]3 points
Strandvolleyball. Volleyballen er en bombe. Styr med piltasterne, skyd med space.
Bring It On [1471 hits]    [Giv point]4 points
Ellevildt cricketopgør mellem englændere og australiere - repræsenteret af straffefanger. Slå til med cricketbattet for at sende modspilleren så langt væk som muligt. Klik med musen for at slå.
Bullseye [2255 hits]    [Giv point]2 points
Dartspil. Du starter med pointsummen 501 og målet er at havne på 0. Du skal have en dobbel eller blink for at afslutte. Tryk på den blå knap 2 gange for at bestemme koordinaterne for pilen.
Bumperball [1909 hits]    [Giv point]4 points
Kør en lille radiobil og forsøg at skubbe bolden i mål. Det er vigtigt at forhindre mospilleren i at gøre det samme. Du kan spille mo pcèn eller en ven på samme tastatur.
Candystand Tennis Open [2082 hits]    [Giv point]4 points
Tennis! For at serve, klik venstre museknap og hold den inde mens du trækker musen mod deg, derefter skubber du musen fra dig og slipper knappen. For at spille bevæger du spilleren mod bolden.
Canyon Glider [1652 hits]    [Giv point]4 points
Flyv hangglider! Tryk højre og venstre pilknap vekselvis så hurtigt du kan for at få fart nok til at lette. Brug op og nedpilene til at styre i luften. Tryk space for at gå ind til landing.
Capoeira Fighter 3 [1805 hits]    [Giv point]4 points
Omfattende og lækkert kampsportspil. Du kan vælge mellém flere spilletyper, spillekarakterer og angrebsvarianter. Du kan spille mod pcèn eller en ven på samme tastatur.
Clearahill [3113 hits]    [Giv point]3 points
Sejt snowboardspil. Miljøet minder lidt om konsolspillet SSX. Brug piltasterne til at styre, z for boost, gøre dig klar ved at holde space inde, og slip for at hoppe. Tag brættet med x og c.
Crash Nitro Mini Golf [1790 hits]    [Giv point]4 points
Minigolfspil med 9 huller. Alle hullerne har sine udfordringer, og det gælder om at finde rigtig strategi fra udslaget. Styr med musen. Klik, hold og slip for at slå.
Crazy Golf [2350 hits]    [Giv point]4 points
Elegant utført minigolf. Du kan boltre deg på en bane med hele atten hull. Det er enkelt å spille: Plassér musa i rett vinkel i forhold til ballen. Avstanden til ballen vil avgjøre hvor hardt slaget blir.
Crazy Golf 2 [1906 hits]    [Giv point]4 points
Minigolf med intuitive kontroller. Bevæg musen omkring bolden for at bestemme vinkel på slaget, og klik for at slå til den. Afstanden til bolden afgører kraften på slaget.
Creme Savers Bowling [1947 hits]    [Giv point]4 points
Sejt bowlingspil! Sigt med musen, kast med museknappen. Du kan dreje kuglen ved at bevæge musen mens kuglen er i bevægelse.
Cricket Game [1365 hits]    [Giv point]4 points
Som "batter" i cricket er det din opgave at forsvare dit holds hegn mod bolde. For at slå dem væk må du time slaget godt og være rigtig pladseret i forhold til bolden. Styr med musen, klik for at slå.
Cueball Alley [2009 hits]    [Giv point]4 points
3D. Godt gennemtænkt grænsesnit gør spillet til en fornøjelse hvis du har en nyere pc. Du kan spille mod en virtuell modstander eller en ven. Styres med musen.
dna Spin [1610 hits]    [Giv point]4 points
Skihop på finsk. Start hoppet med space. Hold space ine mens du justerer vinkelen på hoppet med piltasterne. I svævet udfører du tricks med z, x, c, v og kombinationer af disse.
Dodgeball [1604 hits]    [Giv point]4 points
Amerikansk stikbold. For at flytte spillerne må du klikke på dem og trække dem der hvor du vil have dem. For at samle en bold oper det nok at en spiller er nær den. Klik, hold og slip museknappen for at kaste.
Downfield Strike [1500 hits]    [Giv point]4 points
Fiffig presisionsøvelse hvor man skal kaste en amerikansk fodbold mod små mål. For at kaste må du klikke på fodbolden, holde knappen inde, skubbe musen fra dig og slippe knappen.
Downhill Jam [2457 hits]    [Giv point]4 points
Sejt skateboardspil. Det er om at styre væk fra de verste forhindringer i vejbanen samt at overleve de trafikkerede vejkryds samtidig som du laver dristige tricks. Styr med piltasterne, hop med space.
Driving Mad [1771 hits]    [Giv point]4 points
Få golfbboldene til at lande pænt på greenen før tiden udløber. Klik én gang for at bestemme kraften på slaget og klik igen for at bestemme retning. Rammer du et flyvende blink får du mere tid.
Duck Tennis [1468 hits]    [Giv point]4 points
Tennisspil med andetema. Dobbelklik musen for at serve, bevæg dig med musen. Klik for at slå til bolden under spillet.
Eagle Eye [2162 hits]    [Giv point]4 points
Vellavet serie med bueskydingsøvelser. Du kan vælge mellem flere piltyper, og udfordringen er at vælge rigtig vinkel at skyde i. Du må ramme målene før tiden udløber. Sigt og skyd med musen.
Fishing [1683 hits]    [Giv point]4 points
Småmorsom fisketur. Se hvor mange fisk du når at hive op inden tiden udløber, og hvor mange points du hiver i land. Brug space både til at kaste snøren ud og ind.
Flexball Playground [1190 hits]    [Giv point]4 points
Boldspil. Forsøg at lure bolden forbi modstanderen og undgå at han lurer bolden forbi dig. Hver gang du rammer lyktestolpen bag ham, vanker der point. Slå med w, a, s eller d. Hop med space.
Free Kick Challenge [1555 hits]    [Giv point]4 points
Lattermild frisparkkonkurrence. Se hvor mange frispark du kan plassere trygt mellem målstænge´rne før en af modspillerne blokkerer dit skud. Brug musen til at spille.
Garage Door Tennis [1637 hits]    [Giv point]4 points
Man blir hurtig afhængig af at spille garagedørtennis. Klik for at starte. Derefter er det kun om at styre ketjeren til rigtig sted for returen. Bolden ændrer vinkel efter hvor den rammer ketjeren.
Goal Wall Shooting 3D [1604 hits]    [Giv point]4 points
Her skal du lave presisionsskyding af fodbold på tid. Pladsér bolden i hullerne tilstrækkelig mange gange før tiden udløber. Du beregner skuddet ved at bestemme træfpunktet på bolden samt skuddets kraft.
Golf Game [1391 hits]    [Giv point]4 points
Enkelt golfspill hvor du skal tage det sidste forsigtige slag på golfbolden. Du får oplyst hvor mange graders hælning der er på landskabet, og må vælge vinkel på slaget efter dette.
Gutterball [1763 hits]    [Giv point]4 points
Elegant bowlingspil. Klik på bowlingkuglen, hold museknappen inde, træk musen tilbage og skub fremover mens du slipper museknappen. Mens kuglen er i bevægelse kan du påvirke kursen med musen.
Gutterball 2 [1744 hits]    [Giv point]4 points
Bowlingspil med utraditionelle baner. I onlineversionen spiller man på en udvalgt bane, men ingen af dem er som du er vant til. Klik, skub og slip musen for at kaste.
Harry Potter Rumpeldunk [1294 hits]    [Giv point]4 points
Kom med til rumpeldunk-træning. Hvis du har læst bøgerne om Harry Potter, kender du til denne specielle idrætsgren. Din opgave er at skærme medspillere fra den magiske bold.
Horse Basket [1305 hits]    [Giv point]4 points
Sej baggårdsbasket. Du kan vælge mellem flere forskellige former for skud, som feks. uden at se. Klik, hold, træk og slip museknappen for at skyde.
Kick-ups [1413 hits]    [Giv point]4 points
Svært og afhængighedsskabende spil. Konceptet er meget enkelt. Klik på bolden for at sparke den, og se hvor mange spark du når før du taber den på jorden.
Knife Throwing [1341 hits]    [Giv point]4 points
Klik på kniven med musen og skub den venlig men bestemt fremover før du slipper. Du kan spille mod pcèn eller registrere dig for at prøve flerespillervarianten.
LifeSavers Skate Rage [1736 hits]    [Giv point]4 points
Rulleskøjtespil. Klik med musen for at begynde. Derefter er det bare om at holde balancen.
Lightning Break [1404 hits]    [Giv point]4 points
Billiardspil. Du får forskellige opgaver på hvert niveau. Disse må løses på kortest mulig tid. Sigt med musen og klik for at skyde. Jo længere du holder knappen inde, jo hårdere slår du.
Lightning Pool [1313 hits]    [Giv point]4 points
Du skal udføre forskellige opgaver med varieret sværhedsgrad, og har stadig nye tidsfrister at forholde dig til. Styr med musen.
Mardi Gras Soccer Shootout [2159 hits]    [Giv point]4 points
Fodboldspil hvor du får testet både skydefærdigheder og hvor flink du er til at stå i mål. Klik på bolden, sigt og slip for at skyde. Styr målmandshanskerne med musen.
Mini Ball [1388 hits]    [Giv point]4 points
Bordfodbold. Du kan vælge mellem 3 sværhedsgrader, og om du vil spille mod pcèn eller en ven. Brug piltasterne til at flytte spillerne op og ned.
Minigolf [1285 hits]    [Giv point]4 points
Bevæg musen rundt om spilleren for at bestemme retning. Afstanden mellem spilleren og musepilen bestemmer kraften på slaget. Slå med musen.
Minilympics [1811 hits]    [Giv point]4 points
3D OL simulator. Du kan vælge mellem 9 forskellige øvelser, bla. diskos, spydkast, vægtløfting og hæk. Du bruger piltasterne, b, n og space til at spille.
Nordic Chill [1818 hits]    [Giv point]4 points
Elegant og underholdende vintersport. Prøv disipliner som skiskyding, curling og skihop. Brug musen til at kontrollere udøverne, og tag et kik på nærmere instruktioner i spillet.
Online Ski Jumping [1635 hits]    [Giv point]4 points
Morsom skihopøvelse. Klik på museknappen når du er ved den grønne markør. Bevæg musen langsomt opover mens du er i svævet, klik museknappen igen ved nedslaget.
Online Ski Jumping K200 [1557 hits]    [Giv point]4 points
Opfølger til "Online Ski Jumping", denne gang med ny skiflyvningsbakke. Klik for at starte, klik ved markøren for bedst mulig hop og klik ved nedslaget for at få en graciøs landing.
Penalty [1540 hits]    [Giv point]4 points
Straffesparkskyding. Se hvor mange mål du kan score på rad. For at skyde klikker du Shoot-knappen når retningsmåleren er der hvor du ønsker. Jo længere du holder knappen, jo højere går skuddet.
Penalty Shoot-Out Game [1769 hits]    [Giv point]4 points
Straffespark. For at skyde må du først vælge hvor på fodbolden du vil sparke, derefter klikke på støvelen når kraftmåleren er som du ønsker. Den med flest mål efter 5 straffespark vinder.
Pingis [1671 hits]    [Giv point]4 points
Fascinerende bordtennis-spil. Dette er en god ping-pongsimulator, hvor du kan smashe, skrue og slå bolden så til og med profferne bliver misundelige. Styres med musen.
Play For Your Club [1818 hits]    [Giv point]4 points
Vælg dit favoritthold og se om du kan skyde godt volleyspark. Bevæg dig med piltasterne, skyd med space.
Power Driver [1195 hits]    [Giv point]4 points
Klik én gang for at starte, klik igen når måleren er på sit højeste, og en sidste gang når måleren er på det hvideste.
Pressure Shot Golf [1141 hits]    [Giv point]4 points
Underholdende 3d golfspil. Brug op/nedpilene til at vælge golfkølle og højre/venstrepilene til at vælge retning. Tryk space for at vælge styrke og tryk space igen for at andgive skrue på slaget.
Pretty Good Darts [1350 hits]    [Giv point]4 points
Spil pilspil mod pcèn eller en anden. Brug musen til at kaste. Vanskeligt at få kontrol over kastene, men ganske morsomt.
Pretty Good Pool [1514 hits]    [Giv point]4 points
Vælg mellem 8-Ball og 9-Ball. Du kan vælge hvor god modstander du vil have. Styres med musen.
Pub Darts [1268 hits]    [Giv point]4 points
3 forskellige varianter af dart. For at kaste: Klik med musen for at sigte, hold museknappen inde, træk musen tilbage, skub fremover og slip. Hastigheden du skubber med afgører kraften på kastet.
Reefball [1387 hits]    [Giv point]4 points
Frisparkskying. Klik på spilleren for at få fodbolden ud på banen. Klik, skub og slip musen for at skyde. Dobbelklik på spilleren for at nikke bolden i mål.
Rufus Snowride [1502 hits]    [Giv point]4 points
Snowboardspil. Styr dig gennem løjpena med piltasterne. Hop med space, lav tricks i luften med 1, 2 og 3. Fjender må du styre væk fra eller hoppe over. Rammer du snemænd bliver du midlertidig uovervindelig.
Sekonda Ice Hockey [1528 hits]    [Giv point]3 points
Dette er en ufin men fængende ishockeyvariant. Her er det om at score mål såvel som at påføre modstanderne smerte. Klik, hold og slip museknappen for at slå til pucken.
Setball [1099 hits]    [Giv point]4 points
Underholdende spansk tennisspil med flere forskellige sværhedsgrader. Brug piltasterne til at bevæge dig med. Tryk "o" for at serve, "i" for backhandslag og "p" for forehand.
Shoot For The Sky [1191 hits]    [Giv point]4 points
Sky dig selv fra sky til sky med kanon. Vælg udskydingsvinkel med musepilen, og udskydningskraft ved at holde venstre museknap nede. Slip for at skyde.
Shootem In [1414 hits]    [Giv point]4 points
Morsomt og engagerende fodboldspil. Du får 10 forsøg til at tage frispark på hvert niveau, og går videre hvis du laver mål. Pladseringen du vælger for spilleren afgører skuddets bane.
Skeet Shot [1646 hits]    [Giv point]4 points
Lerdueskyding med dobbeltløbet haglgevær. Skydingen foregår på forskellige baner i forskellige landskab. Man har 2 skud man kan brænde af før man må lade om. Skyd med musen, lad om med space.
Skydiver [1461 hits]    [Giv point]4 points
Hop ud afg flyet med space og udløs faldskærmen med space. Målet er at ramme midt i blinken.
Slapshot Shoot-out [1727 hits]    [Giv point]4 points
I dette hockey-spil skal du skyde straffe. Klik med museknappen, hold inde, træk musen tilbage og slip knappen for at skyde. For at løfte pucken kan du skubbe musen fremover samtidig.
Snowboard [1196 hits]    [Giv point]4 points
Kør slalom på snowboard. Passér portene så nær som mulig for at få flest mulig points. Styr med piltasterne, brems med nedpilen.
Snowboard MT Fuji [1124 hits]    [Giv point]4 points
Brug piltasterne til at regulere hastigheden, og op-pilen for at hoppe.
Snowboarding [1106 hits]    [Giv point]4 points
Fuldfør snowboardløjpen på bedst mulig tid. Forsøg at passere mellem alle træerne. Udfør tricks i luften for bonuspoint. Styr og trickse med piltasterne, hop ved at holde space inde og slip.
Snowboarding XS [1330 hits]    [Giv point]4 points
3D snowboardspil. Brug piltasterne til at styre, og tryk x for at lave tricks.
Soccer Rush [1278 hits]    [Giv point]4 points
Et lidt anderledes fodboldspil. Løb gennem spillet mens du samler fodbolde op. Hold dig fra modspillere og andre forhindringer. Skyd bolden i mål for at få point.
Soccer Tournament [1439 hits]    [Giv point]4 points
Styr spillerne med piltasterne, løb med x, skift spiller med c, sæt på pause med p. Når spilleren kommer i nærheden af bolden vil han automatisk sparke til den.
Spear Toss [1069 hits]    [Giv point]4 points
Spydkast. Det første klik med musen får dig til at begynde at løbe, det andet klik til at lægge kastearmen bagover. Når du slipper knappen kaster du. To sten på jorden angiver stopstregen.
Stadium Soccer Showdown [1967 hits]    [Giv point]4 points
Straffesparkkonkurrence. Du får anledning til både at tage straffespark og forsøge at redde dem. Begge dele er ret svært men efter lidt tid finder man rytmen.
Stroke It Lucky [1112 hits]    [Giv point]4 points
Vælg mellem 3 spillere, 9 baner og 6 golfkøller. Klik på golfbolden og træk musen i modsat retning af slaget før du slipper.
Summer Games [1286 hits]    [Giv point]4 points
De olympiske udfordringer står i kø i dette spil. Øvelserne kræver at du er hurtig og koordinert, og udføres ved at du klikker med musen på strategiske tidspunkt.
Super Handball [1017 hits]    [Giv point]4 points
Boldspil hvor du skal slå bolden i væggen før den rammer gulvet for anden gang. Klik, hold inde og slip museknappen for at slå. Brug piltasterne for at styre retning på slaget.
Super Slapshot 3D [1560 hits]    [Giv point]4 points
Forsøg at dunke pucken i mål fra 5 forskellige vinkler. Den siste pucken på hver station er en superpuck som giver ekstrapoint. Klik, hold og slip museknappen for at skyde.
Supreme Golf [1095 hits]    [Giv point]4 points
Golfsimulator. Tjek vindretning, vælg en egnet golfkølle og indstil sigte. For at slå klikker du på kraftmåleren og slipper når den har ønsket position. Klik igen når kraftmåleren rammer pilen.
Surfs Up [1256 hits]    [Giv point]4 points
Prøv dine reflekser i det våde element. For at gøre det godt på surfbrættet må du lave luftige svæv og de rigtige nedslag. Brug piltasterne til at styre, og space for hurtige sving.
Table Football [1214 hits]    [Giv point]4 points
Her er en digital udgave af et godt gammelt fodboldspil. Vælg mellem 3 sværhedsgrader. Vælg hvilke spillere vil have ved at føre musen over, klik for at vende dem rundt.
Teed Off [1155 hits]    [Giv point]4 points
Utraditionel golftræning. For at slå mod målene kliker du 2 gange; Først én gang for at starte kraftmåleren, og derefter én gang til når måleren står på stregen nederst på måleren.
The Blasters [1164 hits]    [Giv point]4 points
Minigolf. Klik på bolden, træk musen hen og slip for at slå. Ikke ram bomberne..
Toon Hoops [1436 hits]    [Giv point]4 points
Humoristisk basketball med tegneseriefigurer. Du kan vælge hvilken figur du vil repræsentere, samt om du vil spille alene, i turnering, eller mot en ven. Styr med piltasterne, udfør handlinger med 0.
Trampoline [1374 hits]    [Giv point]4 points
Svært trampolinespil for dem med velkoordinerede fingre. Hold space inde for at bøje benene, og slip når du er på det laveste punkt i hoppet. Piltasterne bruges til at lave saltomotale med.
Ultimate Soccer Showdown [1389 hits]    [Giv point]4 points
Fodboldspil hvor du skal styre spillerne i slåskamp mod hinanden. Vælg mellem en række landshold, og kæmp dig frem i turneringen. Slås med A, S og D. Bevæg dig med piltasterne.
UpTour [1377 hits]    [Giv point]4 points
Humoristisk Tour de France-spil. Styr cyklisten forbi en række forhindringer samtidig som du passer på vædskebalansen. Styr med piltasterne, tryk nedpilen og space for at samle vand op.
Verti Golf [1101 hits]    [Giv point]4 points
3D minigolfbane. Man styrer synsvinkel og golfkøllens position ved at holde museknappen inde mens man bevæger musen. For at skyde klikker, holder og slipper du space.
Virtual OL [1122 hits]    [Giv point]4 points
Underholdende virtuel OL. Du konkurrerer i grenene højdespring, længdehop, 100 meter sprint, hækkeløb og spydkast. Brug piltasterne og space til at udføre øvelserne.
Wakeboarding Xs [1140 hits]    [Giv point]4 points
Wakeboardkøring. Brug musen til at styre retning. Tryk venstre museknap for at gøredig klar og slip for at hoppe. Tryk x, z, c og v for at lave tricks, og space for at raile.
Wear The Shirt [1635 hits]    [Giv point]4 points
Straffesparkkonkurrence. For at pladsere bolden i nettet må du først vælge et punkt at sigte efter, derefter klikke med musen, før du klikker én gang til når kraftmåleren er der hvor du ønsker.
Whoop 2 [1475 hits]    [Giv point]4 points
Boksekamp med bedstefar. For at slås mod denne udspekulerede gamle hidsigprop, må du trykke v, b eller n. Disse tastere udløser forskellige slag. Space-knappen blokkerer.
Wimbledon Tennis Ace [1091 hits]    [Giv point]4 points
Tennis. Serving: Klik én gang for at kaste bolden op i luften, og en gang til når bolden er på vej nedover igen. For at ramme returen, løber du til rette sted og klikker.
Winning Shot Soccer [1756 hits]    [Giv point]4 points
Straffesparkskyding. For at lave et godt skud, må du klikke på bolden, holde museknappen inde mens du fører musen fremover og til slut slipper. Alt må ske i én hurtig bevægelse.
X-Slide Challenge [1715 hits]    [Giv point]2 points
Bob-banespil. Brug piltasterne og space for at kontrollere et dumdristig hold og en faldefærdig kælk.
Xtrem Snowboarding [1173 hits]    [Giv point]4 points
Lav tricks i luften ved at lade musepilen følge cirklerne som dukker op. Når alle cirkler er væk er trickset gennemført. Styr med musen.
X-treme Ping-Pong [1604 hits]    [Giv point]4 points
Strømlinjeformet og vellavet bordtennis. En morsom detalje er at man kan vælge bat med vidt forskellige egenskaber. Bruk ctrl under slaget for ekstra spin på bolden, og shift for at lobbe.
Yetisports 7 Snowboard Freeride [1364 hits]    [Giv point]4 points
På vej ned af bakken på snowboard har du 3 måder til at få point på: At slå pingvinerne ud af løbet, at lave trics i luften, og/eller at få en god pladsering i løbet.
Yetisports 9 [1385 hits]    [Giv point]4 points
I den 9. episode af yetiens pingvinmishandling er en lama kommet med på holdet. Styr lamaen mod forbipasserende pingviner og klik med venstre museknap for at sende en saftig spyttklat afsted.
Yetisports Pentathlon [1540 hits]    [Giv point]4 points
Med det som kaldes ylympiske lege, er alle Yetispillene samlet til en sammenhængende femkamp. Du får en samlet pointsum efter at have konkurreret i samtlige af de ellevilde sportsgrene.