NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tirs. 25 juni

Søg på ABCsiden.dk På nettet
Danmarks største shoppingportal med e-butikker godkendt af PBS
Beklædning
Beklædning
Bil/MC/Båd/
Bil/MC/Båd/
Byggemarked
Byggemarked
Bøger
Bøger
Dyrehandel
Dyrehandel
Elartikler
Elartikler
Film Online
Film Online
Find Rejse
Find Rejse
Gaver
Gaver
Helseprodukter
Helseprodukter
Hobby & Legetøj
Hobby & Legetøj
Hvidevarer
Hvidevarer
Mad Online
Mad Online
Musik Online
Musik Online
Netauktion
Netauktion
PC Shop
PC Shop
Sport Shop
Sport Shop
Telefon
Telefon
Til hende
Til hende


  

Min sikkerhed

Vi skal alle være opmærksomme på, at det kan være farligt at surfe rundt på internettet uden beskyttelse mod glubske hajer. Man risikerer at miste værdifulde dokumenter og få tilsendt bunkevis af spam-mails. Og folk kan hacke sig ind på din pc, hvis ikke du passer på. På netsikkernu.dk kan du finde gode råd og artikler, der forklarer, hvordan du sikrer dig. Vi vil på denne side fokusere på sikkerhed vedrørende e-handel:

Dette er danmarks største shoppingportal med netbutikker godkendt af PBS. Alle netbutikker har indgået en særskilt internet-indløsningsaftale med PBS. Således har PBS godkendt alle netbutikker, der tager imod kreditkortbetalinger. PBS-butikker på ABC Shopping er dermed en ekstra sikkerhed for dig. Vores mål er at være det tryggeste sted for forbrugere at handle på nettet.

Når man indtaster kortinformationer i en af netbutikkerne, sker overførslen af informationerne krypteret. Når der anvendes SSL-kryptering, giver det en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af trediepart. PBS-krav kontrolleres af nogle af landets bedste IT-revisorer.
Vi følger nøje med på Forbrugerstyrelsens liste over netbutikker, som ikke har efterlevet Forbrugerklagenævnets afgørelser. Netbutikker hos os som ikke efterlever Forbrugerklagenævnets afgørelser tages ud. Det giver dig som bruger av ABC shopping en ekstra sikkerhed - og det giver seriøse netbutikker den fordel de fortjener.

Det er en udbredt misforståelse, at det er farligt at betale over internettet.
Ifølge Danmarks Statistik er 33 procent af den danske befolkningen utrygge ved at handle på nettet. Hvis man følger de samme retningslinier for brug af kort på nettet, som man gør i den fysiske verden, så er man et langt stykke hen ad vejen beskyttet mod svindel med kortet. Vi mener det er sikrere at handle på internettet, det vil sige via sikre linier og krypterede data, end at handle i en butik, hvor man risikerer at få afluret sin pinkode.

Betalings- og kreditkort

Netbutikker på ABC Shopping skal modtage betaling med kort for at optages. Brug af betalings- og kreditkort på nettet er en både nem og billig løsning for dig, og samtidig en meget sikker betalingsform. Løsningen er sikker, fordi du ikke oplyser koden til dit kort, men kun kortnummeret og udløbsdatoen (samt eventuelt nogle ekstra kontrolcifre). Betalings- og kreditkort er f.eks. Dankort, VISA-Dankort, Mastercard, Diners, Eurocard og American Express.

Har du brugt et betalings- eller kreditkort til at betale med, kan du altid få pengene tilbage:

*Hvis varen ikke bliver leveret.
*Hvis sælger opkræver dig mere end det aftalte beløb.
*Hvis du har brugt din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen.
*Hvis der er hævet penge på din konto, uden du har givet lov.

Kommer du ud for en af de 4 situationer, skal du naturligvis først kontakte sælger for at få tilbageført pengene, men lykkes det ikke, kontakter du blot udstederen af det betalingsmiddel, du har anvendt (normalt din bank). Du meddeler, at du ønsker det beløb tilbageført, som du er uenig i, og så har banken/betalingskortudstederen pligt til at sætte pengene ind på din konto igen. Pengene må kun hæves på ny, hvis det kan bevises, at du alligevel skylder pengene.

Det afhænger af hvilke betalingsmuligheder du selv har, men vi anbefaler at man altid betaler med kreditkort, for så kan man gå i banken og bede om at få pengene ført tilbage, hvis man ikke modtager varen. Hvis man vil betale forud, bør det kun ske til firmaer, man har 100 % tillid til.
<

Find den perfekte sommerkjole


Goderne ved at shoppe din garderobe på internettet


3 nye produkter der kan gøre en forskel for din hverdag


Er IPhone dit første valg?


De fineste gaver til hende


Gaveideer til konfirmanden


Sådan vælger du den rette gave


Wuptis historie