Mariehønen


Mette's private pasningsordning

Praktisk info

Få overblik over vores hverdag og se hvilke rutiner jeg prioriterer. Der vil altid være plads til at tilpasse, så hverdagen fungerer bedst for de børn der er i pasningsordningen.

Samtidig er der også plads til ændringer, hvis vi har heldagsture ud af huset

Børn er glade for rutiner, det gør tingene forudsigelige og får det hele til at gå lidt nemmerere.

Men rutiner gør også, at man kan gå og glæde sig og se frem til noget.

Jeg forsøger, at give børnene noget at glæde sig til med lidt traditioner året rundt.

Læs mere om forældrebetaling og tilskud.


Her findes også en oversigt over pladserne i pasningsordningen.

Send forespørgsmål


Skriv lidt om dit/jeres barn

 
 
 
 

Kommende begivenheder

Forår

April og maj


Skoven vågner og der komme gang i farverne. Vi skal have fingrene i jorden, finde små dyr, male med kridt, følge frøerne fra æg og følge solsortens æg. Meget andet sjovt og spændende, hvad mon vi finder på.


Se mere på min facebookside

Mariehønen - Privat pasningsordning

Sommersjov

Juni, juli og august


Vi vil bruge uderummet som læringsmuljø, hvor vi stimulere sanserne. Nyde sommervejret, blæse sæbebobler i solen og vandleg i regnen og alt derimellem. Bygge huler, finde dyr og presse blomster.


Se mere på min facebookside

Mariehønen - Privat pasningsordning

Efterårskrea

September, oktober og november


Efteråret byder på en masse nye spændende ting. Hvor mange sjove ting kan man mon lave med blade? Vi skal have lavet fuglenes mad til vinteren, og "naturen på flaske". Halloween giver anledning til en masse sjov med græskar og sjov med udklædning.  


Se mere på min facebookside

Mariehønen - Privat pasningsordning


Mariehønen


Jeg tilbyder privat børnepasning i alderen 6 måneder til 2,11 år


Ønsker I, at jeres barn bliver passet i et trygt og omsorgsfuldt miljø, med daglige aktiviter inde og ude, så er Mariehønen noget for jer

Jeg bor i et dejligt stort hus i Ravnstrup for enden af en blind vej. Husets store køkken alrum og stue, bliver brugt til min private pasningsordning, samt et tilstødende værelse. Dette gør at der er masser af små legeområder. Se billeder af huset under fanen Mariehønen fotos.


I haven er der en trampolin nedgravet, og god plads til at tumle rundt. 


I Ravnstrup er der to legepladser, den ene på vores egen vej. Derudover er der masser af dejlige naturområder i nærområdet. 

Jeg hedder Mette og er oprindelig uddannet væksthusgartner, men det der definerer mig mest er at jeg er mor til 6 dejlige børn. 5 drenge på 13, 14, 15, 17 og 3 år, og en lille pige fra november 2023, der indgår i pasningsordningen.


Jeg gik hjemme med de 4 store da de var små, og igen med de to mindste. Jeg brænder for at give børn en god start på livet, i trygge omgivelse hvor der er plads til at udvikle sig i ro. 


Med de to små har jeg ikke så meget fritid, men jeg elsker at nusse i haven når der er tid til det. Jeg hygger mig også med at planlægge familiesammenkomster, så jeg ikke går glip af at dække et smukt bord. Derudover er jeg en stor julegris. 

Lidt om mig

Kontakt


Tag gerne kontakt til mig, for at høre om muligheden for pasning af dit/jeres barn, og eventuelt planlægning af et besøg .

Sted

Åbningstider

Mandag - Torsdag
06.00 - 17.00
Fredag
06.00 - 16.00
Lørdag - Søndag
Lukket

Book en aftale