top of page
Paint Brushes

velkommen til kunstkompas

Vi vil give alle muligheden for at opleve glæden ved kreativitet og samvær. Kunstskolen er et sted, hvor man vokser, bliver udfordret og finder sin retning i et fællesskab. Uanset om man er barn, voksen eller ekstra voksen

image.png

OPDATERES: lige nu & snart

støttemedlem

Hjælp os med at få kreativiteten til

at gro og blomstre. 

kr. 100,-

Pengene går udelukkende til materialer.  

Du er støtte medlem i et år.

Du får:

- Dit navn på vores væg i et år.

- Et knus hvis du vil have det.

Læs mere

mobile pay box:
6691sb

støttegif.gif

 Velkommen til Kunstkompas – Vejles Hjerte for Kreativitet og Fællesskab 

Opdag et sted, hvor kunst og fællesskab mødes for at skabe magi. Hos Kunstkompas tror vi på, at kunsten ikke kun er for de få – den er for alle. Fra håndmaling udført af børnehavebørn til de dybe penselstrøg af vores ældre medlemmer. Hver linje tegner en historie om vækst, opdagelse og fællesskab.

 

 For Børn og Forældre: En Verden af Kreativ Udfoldelse 

Giv dine børn en gave, der varer livet ud – glæden ved at skabe. Vores eftermiddagsaktiviteter og lørdagsworkshops tilbyder en legeplads for fantasi, hvor børn kan udforske, skabe og lære i et sikkert, støttende miljø. Se dem vokse med hver en tegnet streg, hver lerfigur, hver tråd der trækkes.

 

 For Voksne: Udforsk og Udtryk 

Kunst er en livslang rejse. Uanset om du er ung ved hjerte eller har årtiers livserfaring, har Kunstkompas noget for dig. Fra digitale værktøjer til traditionelle teknikker – dyk ned i nye færdigheder eller finpuds dem, du allerede elsker, i vores workshops og kurser.

 

 Samarbejde og Fællesskab: Sammen Skaber Vi Mere 

I hjertet af Vejle bygger vi broer gennem kunst. Hos Kunstkompas støtter vi personlig udvikling og samfundsengagement gennem kunst, idet vi samarbejder med lokale institutioner og tilbyder et rum for alle byens borgere, hvor kreativitet og samvær er i centrum. Vores dør er altid åben for nye ideer, partnerskaber og fællesskabsprojekter. Sammen skaber vi et miljø, hvor hver eneste penselstrøg og hver kreative idé bidrager til at forme et stærkere, mere forbundet samfund.  

 

 Bliv en Del af Kunstkompas 

Er du nysgerrig? Har du lyst til at blive en del af vores kreative fællesskab? Besøg os og se, hvordan du kan bidrage, lære og vokse med os. Kunstkompas.dk er mere end en kunstskole; det er et medborgerhus, hvor hver eneste medlem bidrager til Vejles blomstrende kreativitet.

 

 Tag Skridtet: Udforsk, Skab, Voks! 

Kunst venter på dig. Tag skridtet ind i en verden, hvor kreativiteten kender ingen grænser, og hvor fællesskabet styrker hvert enkelt individ. Velkommen til Kunstkompas – dit sted for kunstnerisk udfoldelse og fællesskab i Vejle. Er du klar til at udforske din kreativitet og bidrage til fællesskabet? Bliv en del af vores fællesskab i dag – kontakt os eller endnu bedre - kig forbi!

BEDSTE VENNER

Vi <3 samarbejder
bottom of page