Seneste nyheder

Hvilken ny teknologisk viden har danske virksomheder mest brug for?

Kunstig intelligens, skræddersyet medicin og grøn omstilling – hvor har danske virksomheder mest brug for ny viden, der bringer dem sikkert ind i fremtiden? Det har GTS-institutterne netop fremlagt deres forslag til, og de er nu i høring.…

Nyt laboratorium for robotteknologi til rummet

Når der d. 30. maj afholdes Robotbrag i Odense indvies også det nye "Space Robotics Lab". Det er Teknologisk Institut, der står bag robotlaboratoriet, som skal imødekomme den stigende efterspørgsel for robotteknologi til rummet.

Årets IoT-pris 2024: Nu er der åbent for ansøgninger

På digitaliseringsmessen i Odense d. 25. september 2024 uddeles årets IoT-pris. Inden da vil dommerkomiteen gennemgå alle ansøgninger og udvælge tre finalister. Du kan sende din ansøgning allerede nu, og måske blive årets bedste…

Seneste cases

Fremtidens fodertilskud skal mindske metanudledningen fra køer

I et nyt forskningsprojekt, MethaCow, forsøger man at udvikle et fodertilskud til køer, som ikke blot reducerer udledningen af metan, men også forbedrer mælkeproduktionen gennem et højere proteinindhold.

Nyt projekt skal understøtte cirkulariteten for industritekstiler

Tekstilprojektet DECOUPLE vil sikre bedre tekstiler med længere levetid. Det skal ske gennem indblik i millioner af produktdata, samt arbejde med tekniske og designmæssige metoder, der sænker barriererne for genbrug og genanvendelse.

GreenTec får eksperthjælp til grøn omstilling af virksomheden

GreenTec A/S i Kolding producerer maskiner til pleje og vedligeholdelse af grønne arealer. Nu er virksomheden midt i en større digital og bæredygtig omstilling og har bl.a. halveret udgifterne og sparet 70 ton CO2-udslip på deres transport…

Arrangementer

I dag
GTS-strategi 2024

Teknologiske løsninger nu og i fremtiden – GTS i samfundets tjeneste

læs mere

Hold dig opdateret med nyt fra GTS-verdenen

Tilmeld dig vores ugentlige GTS-nyhedsbrev med seneste nyt fra GTS-foreningen, GTS-institutterne og fra innovationsområdet. Nyhedsbrevet indeholder også nye GTS-cases, debatindlæg og høringssvar.

Genveje

Resultatkontrakter

Staten investerer i teknologiopbygning på GTS-institutterne via resultatkontrakter med Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Læs mere

Teknologiske serviceydelser

GTS-institutterne udvikler og tilbyder teknologiske serviceydelser målrettet behov i erhvervslivet.

Læs mere

Publikationer

GTS-foreningen udgiver løbende notater og publikationer, det gælder fx et årligt performanceregnskab.

Læs mere