jul 20 2015

kur mod Tandlæge skræk. 

Jeg siger det som det er, jeg hader tandlæger. Jeg hader dem måske ikke personligt, men tandlæger er bare for trælse. Jeg er nok et godt eksempel på en som har tandlæge skræk, det er faktisk næsten bedre at brække et ben frem for at gå til tandlæge og ja jeg har prøvet at brække mit ben og det hør meget ondt.

De ved det jo godt, hvorfor gør tandlægen det så?
Jeg kan bare ikke klare at ligge der med mange forskellige ting i min mund og så står tandlægen stadig og snakker til en som om man lige kan svare, der er da ikke noget som er meget værre.  De ved jo godt at man ikke lige svarer, så måske er det bare det at tandlægen tror at det kan hjælpe på din tandklæge skræk hvis de snakker til dig?

Utroligt at der er plads til alt det i munden.
Man skulle tro at tandlæger godt er klar over at man jo ikke lige kan sige noget andet en underlige lyde når man har munden fuld af metal og så skal der lige være plads til en hel støvsuger, det er da ikke underligt at der er så mange som ikke vil gå til tandlæge. før det virkelig begynder at gøre ondt helt ned i storetåen.

jan 06 2014

Hjælp til at finde en billig forsikring

Vi danskere er generelt meget prisbevidste, men når det kommer til lige præcis forsikringer, så er vi i mange tilfælde tilbøjelige til bare at skrive under på det første og bedste forsikringstilbud. Der er faktisk rigtigt mange af os, der ikke engang ved, hvad vores forsikring koster.

Det er meget uheldigt, for der kan således være rigtigt mange penge at spare, hvis man blot investerer tid og tålmodighed nok i processen. I denne artikel kommer vi omkring en række råd, der alle har den fællesnævner, at de kan komme til at spare dig for mange penge på den korte såvel som lange bane – når du finder en billig forsikring.

Mange muligheder for at opnå en billig forsikring
Når du skal finde forsikringer til dig og din familie, så er der rigtigt mange forskellige måder at opnå de billigste tilbud på. Den måske bedste og mest effektive måde er at tegne alle dine forsikringer hos det samme selskab. Her vil det respektive forsikringsselskab nemlig ofte være i stand til at tilbyde dig en rigtigt god pris, hvis du skal have mere end én forsikring tegnet hos dem.

Det er ydermere en god idé at undersøge, om et eventuelt medlemskab i en fagforening eller lignende vil resultere i bedre tilbud. De store fagforeninger er nemlig i mange tilfælde i stand til at forhandle gode priser på plads for deres kunder.

For at opnå de bedste tilbud, skal du generelt have forhandlingshatten på under hele forløbet. Faktorer som selvrisikoen og betingelserne skal således forhandles, inden du skriver under på papirerne. Mange selskaber er nemlig villige til at gå ned i pris – især hvis du samtidig er interesseret i at tegne alle dine forsikringer hos dem.

Er løbet kørt for mig, hvis jeg allerede har tegnet mine forsikringer?
Hvis du allerede har tegnet dine forsikringer, så har du heldigvis stadig gode muligheder for at opnå besparelser. Der er nemlig, som nævnt tidligere, mange af os, der ikke engang er klar over, hvor meget vi betaler til vores forsikringer. Det betyder, at en stor del af os danskere højst sandsynligt betaler for meget i forsikring hvert år. Det er ærgerligt, for når kunderne ikke interesserer sig for udviklingen og prisen på deres forsikringer, så behøver forsikringsselskaberne heller ikke at sænke priserne for at holde på deres kunder eller lokke flere til. Tværtimod stiger dine forsikringer faktisk i pris hvert år, så du går altså glip af rigtigt mange penge, hvis du ikke grundigt sætter dig ind i priserne på dine forsikringer.

Priserne på dine forsikringer skal altså tjekkes jævnligt og sammenlignes med de andre tilbud på markedet. Hvis du her kan se, at der findes et billigere tilbud på forsikringer hos et andet selskab, så kan du nemt flytte alle dine forsikringer over og sørge for, at det sker ved udgangen af næste betalingsperiode. Hvis du finder en bedre pris hos et andet selskab, så kontakt dit nuværende og fortæl dem om situationen. I mange tilfælde er selskaberne nemlig villige til at give dig en noget bedre pris end den nuværende blot for at kunne beholde dig som kunde. På nettet findes der en lang række forskellige værktøjer, der kan være behjælpelige med at vurdere, om de forsikringer, du har, svarer til markedsprisen.

Tålmodighed er en dyd
Vi lever i et senmoderne samfund, hvor vi konstant bliver bombarderet med uoverskuelige tilbud, der ikke er til at finde hoved og hale i – også forsikringstilbud. Hvis du gerne vil opnå besparelser på dine forsikringer, så er det altså essentielt, at du investerer nok tid og kræfter i processen, selvom det til tider kan føles som at lede efter en nål i en høstak. Besparelser kan f.eks. opnås ved, at du samler alle dine forsikringer hos det mest interessante selskab, men et medlemskab hos en fagforening kan ligeledes også i mange tilfælde resultere i gode rabatter og i sidste ende en positiv indvirkning på det samlede regnskab.

Hvis du allerede har tegnet dine forsikringer, så er løbet ikke kørt for dig endnu. Du har således stadig mulighed for at opnå bedre priser, men det kræver altså også, at du interesserer dig for priserne på dine forsikringer og er villig til at holde øje med forsikringsmarkedet jævnligt.

feb 11 2013

Spar tid og penge, brug et bogføringsprogram

Alle selvstændige kender problematikken med at få lavet regnskaberne og ordne bogføringen. Det er ikke det mest spændende ved at være selvstændig tværtimod. Du har startet din virksomhed for at arbejde med det som du er god til, ikke for at indberette moms og skat. Derfor bliver denne opgave negligeret, nedprioriteret og oftest glemt. Dette kan have store konsekvenser og i yderste instans koste dig dit firma. Men der findes en løsning på problemet, anskaf dig et bogføringsprogram.

Hvorfor skal jeg engagere mig i det regnskabsmæssige kan du spørge dig selv om. For det første , er det altid en god ide at have en god forståelse af din virksomheds indtægter og udgifter. Dette får du på en nem og simpel måde ved at anskaffe dig et bogføringsprogram fra billy.dk. Det er ikke kun på grund af viden du skal holde dig orienteret om din virksomhedsøkonomi.

Selvom du ikke interesserer dig for det skal du stadigvæk indberette moms og skat. Gør du ikke det risikerer du at skattevæsenet kommer efter dig og du skal betale strafrenter, gebyrer og måske at skattevæsenet gør udlæg i dine værdier. Disse bekymringer undgår du ved at have et bogføringsprogram. Udover at det giver dig et indblik i dine indtægter og udgifter så gør det momsindberetningen og skatteafregningen let og simpel.

Du vil nu som oftest have en bogholder eller revisor ansat til at varetage det regnskabsmæssige. Det kan sagtens kombineres med et bogføringsprogram du selv indberetter. For de moderene bogføringsprogrammer såsom E-conomics tillader fjernadgang for din revisor og bogholder. På den måde kan du selv lave forarbejde og de skal kun lave selve indberetningerne til Told og Skat.

Så der er mange fordele ved at anskaffe dig et bogføringsprogram. Du får et bedre indblik. Du sparer tid i det daglige idet bogføringsprogrammet gør det regnskabsmæssige hurtigere at få overstået. Og det sparer dig penge fordi din revisor eller bogholder nemt kan få adgang til dine data og derfor sparer de tid som i yderste instans sparer dig penge.

dec 20 2012

BOJ er Sveriges ældste producent af heste-transporter

BOJ er Sveriges ældste producent af heste-transportere og hestetrailere. Hemmeligheden ligger i, at de altid har sat hestens behov i centrum. Hvis hesten trives godt, og er veltilpas – ja, så er rytteren det også. En urolig eller utilpas hest er ikke til nytte eller glæde, hverken for sig selv eller for andre.

I BOJ-traileren rejser hesten sikkert – den går ind og ud uden panikmomenter, og kan stå i traileren under stævner uden at føle ubehag derved – både på varme og kolde dage.

BOJ hestetrailere er produceret og frem-stillet af hestefolk og sælges til hestefolk af hestefolk. Det gør dialogen og hensynet til hestens sikkerhed og velfærd enkel og ligetil. Når De rådgiver omkring valg og køb af hestetrailere, gør de det med den bag-grund og den erfaring, som naturligt følger med, når man er født og opvosket i et miljø med med heste, hvor både avl, konkur-rence og venskabet med heste udgør en helhed.

Hertil kommer mere end 25 års erfaring i kørsel og brugen af hestetrailere. Dette er vigtigt, når man skal rådgive andre heste-folk om valget af den rette trailerløsning både for hesten og hesteejeren. 

For nogle menesker er det måske nok nogle andre hæstekræfter der gælder, når det er bilen der skal i spild, men her er det jo ofte mere et autoværksted der er brug for.

dec 20 2012

Boj Hestetrailere – så bliver det ikke bedre!

Hos BOJ Danmark ønsker de at tilbyde de absolut bedste produkter. Dette ønsker de af hensyn til hestenes velfærd og sikkerhed.
At beskæftige sig med heste, uanset om det er på hobbybasis eller som professionel, adskiller sig, især på et punkt, fra langt de fleste andre sportsgrene og fritidssysler : 100%-ANSVARET for et andet individ. Og dette individ er et dyr. Et stort dyr. Og det forpligter.
BOJ Danmark er primært kendt som eneimportør af de sikre svenske BOJ hestetrailere og hestebiler. BOJ har altid gået (og er stadig) forrest hvad angår hestens sikkerhed i forbindelse med transport.

I 2006 fik de endvidere importen af den, i Sverige kendte, svenske hestestald BruksStall’en fra Bruksbalken i Värnamo.
Igen et topprodukt hvad angår hensynet til hestens velfærd. BruksStall’en er igennem mange år produceret i henhold til de strenge svenske krav og regler til hestehold & hestevelfærd. Specifikke krav til bl.a. lyd, lys, luft og plads har i Sverige været en selvfølge. Krav som vi i Danmark først nu skal til at indrette os efter.
Ligeledes fik vi i 2006 importen af det svenske sadel- & stævneskab Winnie, som rigtigt mange skandinaviske ryttere igennem årene har anvendt i stalden eller ude på stævnepladserne

dec 19 2012

Epigenetik

Det vigtige budskab i epigenetik er, at vi ikke er sagesløse ofre for dårlige gener. Det er vores tanker og miljø ( kost, motion, søvn osv. ), som bestemmer, hvorvidt et gen aktiveres eller bare forbliver inaktivt. Vi kan sammenligne vores gener og DNA med en CD, som indeholder information, og en CD kan jo kun afspilles på en afspiller. Epigenetik handler om afspilleren. Hvis du sætter en CD fyldt med glade tanker, frisk luft, afslappet søvn, motion osv. i afspilleren, så kan du nyde sød musik i kraft af sunde gener måske resten af livet. Men hvis den CD, du sætter i afspilleren, er fyldt med dårlige tanker og fødevarer, beklagelser, mangel på søvn osv., vil du aktivere de gener, der forårsager sygdom og depression. Valget er dit til at bestemme, hvilken CD du gerne vil høre.