Tag hånd om din mentale sundhed

Find din NLP behandler

Her på nlp.dk finder du lister over NLP certificeret psykoterapeuter, coaches, supervisors og undervisere i hele landet.

Udvalgte behandlere

Seneste blogindlæg

Her finder du NLP-uddannede psykoterateuper, coaches og supervisors

Hvad er NLP?

Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) er en kommunikations- og forandringsmetode, der bygger på forståelsen af, hvordan vi mennesker opfatter verden omkring os, og hvordan vi kan ændre vores tanker og adfærd for at opnå de resultater, vi ønsker. NLP tilbyder en række teknikker og værktøjer til personlig udvikling og forbedring af kommunikationsevner, og er særligt værdifuldt i psykoterapi, coaching og supervision.

Læs mere om NLP her

Find den rette psykoterapeut, coach eller supervisor

Vores platform er designet til at hjælpe dig med at finde professionelle, der ikke alene har en solid uddannelse i NLP, men som også besidder en dyb forståelse for, hvordan de kan anvende disse teknikker i praksis for at støtte dig. Uanset om du søger personlig udvikling, professionel vejledning, eller support til at navigere i livets udfordringer, kan du finde en ekspert her, der matcher dine specifikke behov og præferencer.

Ressourcer og Artikler

Udover at forbinde dig med professionelle, tilbyder vi også en række ressourcer, såsom artikler og blogs, der dykker ned i forskellige aspekter af NLP og dets anvendelse. Disse ressourcer kan være med til at give dig en dybere forståelse af, hvordan NLP kan berige dit liv og støtte din personlige og professionelle udvikling.