Start allerede i dag

Det er aldrig for sent, vi tilbyder 4 ugers gratis prøvetræning

Velkommen

Velkommen til Kolding Taekwondo Klub – Sil’la, vi sætter eleverne i centrum og der er plads til alle unge som gamle.

Kom forbi og se om det er noget for dig, vi har en måned gratis prøvetræning. Vi glæder os til at se dig.

Seneste nyt

Samarbejdsklub med Kolding Talent 🎉👊

Vi har gennem længere tid været i gang med en proces om at blive samarbejdsklub med Kolding Talent. Så vi som klub kan fortsætte den udvikling vi har haft indenfor Konkurrence Poomsae. 🥋

Vi fik i går den glædelig nyhed at vi nu officielt er blevet godkendt som samarbejdsklub.

Det betyder at vi kan støtte op med ekstra Taekwondo træning, hvis man vælger sportsklasserne på Brændkjærskolen eller gymnasial uddannelse på Munkensdam med sportslig godkendelse fra Team Danmark. Samt at vi som klub bliver lukket ind i gruppen af foreninger der arbejder målrettet med talentudvikling i Kolding. Det er altså en vej til at støtte de af vores udøvere der gerne vil lidt mere med Taekwondoen.

Hvem er Kolding Talent: Kolding Talent er det kommunale organ, som varetager arbejdet med at skabe de bedst mulige rammer for talentudvikling i Kolding Kommune. Det er også dem der udfører Kolding Kommunes samarbejdsaftale med Team Danmark i praksis.

Indstillingstræning, hvis du går med ønske om at skulle til graduering d. 9. juni, skal du deltage i indstillingstræningen torsdag d. 23. maj kl. 18.30 – 20.15.

Her vil det blive vurderet om du er klar til at gå til graduering, det er derfor vigtigt at du kan dine ting og er i ordentlig fysisk form.
Det gælder kun junior og voksenholdet.

Sidste chance for tilmelding er onsdag d. 22/5.

For mere info og tilmelding se:
https://www.silla.dk/event/indstillingstraening-67-32

Vi afholdte i går generalforsamling, tak til dem der deltog.

Referat findes på nedenstående link:

🏆 Tommerup Cup 2024 🏆

Weekenden har budt på en masse hygge og gode oplevelser med klubkammeraterne - vi har nemlig været til stævne i Tommerup 💪🏻🥋

Vi havde både nye og erfarne stævneudøvere med, som alle klarede det super flot, hvilket resulterede i at vi tog pokalen for Mest Vindende Klub med hjem 🏆🙌🏼

Vigtigst af alt havde vi en hyggelig dag sammen med udøvere fra både egen klub og andre klubber 🥋

Tak til Tommerup for et godt stævne 💪🏻

🌟🥋 Hop med os til en dag fyldt med sjov og fællesskab udenfor træningslokalet! 🥋🌟

Vi inviterer hermed alle medlemmer på vores to monhold til en dag hos JumpIt Kolding.

📅 Hvornår: Lørdag d. 4/5 kl. 11.00-13.30
📍 Hvor: JumpIt Kolding
💰 Pris: 90 kr. pr. person
⏳ Sidste chance for tilmelding: 26/4 kl. 23.59 (OBS. tilmeldingen er bindende)
Tilmeld dig her: https://www.silla.dk/event/mon-arrangement--jumpit

Glæd dig til en sjov og aktiv dag sammen med dine taekwondo-venner! 💪🤸‍♂️

Husk at tilmelde dig inden fristen for at sikre din plads! 📝

Vi afholder arbejdsdag søndag d. 5/5 kl. 10.00 - 16.00, for at få styr på tingene i klublokalerne samt gjort hovedrent.

Vi har brug for din hjælp
Vi håber på at se så mange som muligt, både udøvere på børn, junior og voksen samt forældre, jo flere vi er jo hurtigere går det.
Kom gerne også selv om man måske kun kan hjælpe til et par timer.
For tilmelding og info se:

8. maj
Samarbejdsklub med Kolding Talent 🎉👊 Vi har gennem længere tid været i gang med en proces om at blive samarbejdsklub med Kolding Talent. Så vi som klub kan fortsætte den udvikling vi har haft indenfor Konkurrence Poomsae. 🥋 Vi fik i går den glædelig nyhed at vi nu officielt er blevet godkendt som samarbejdsklub. Det betyder at vi kan støtte op med ekstra Taekwondo træning, hvis man vælger sportsklasserne på Brændkjærskolen eller gymnasial uddannelse på Munkensdam med sportslig godkendelse fra Team Danmark. Samt at vi som klub bliver lukket ind i gruppen af foreninger der arbejder målrettet med talentudvikling i Kolding. Det er altså en vej til at støtte de af vores udøvere der gerne vil lidt mere med Taekwondoen. Hvem er Kolding Talent: Kolding Talent er det kommunale organ, som varetager arbejdet med at skabe de bedst mulige rammer for talentudvikling i Kolding Kommune. Det er også dem der udfører Kolding Kommunes samarbejdsaftale med Team Danmark i praksis.
Vis mere
26
0
4. maj
Monholdene var i dag en tur I JumpIt. Det blev 2,5 time med masser af sjov og hop. 👊🏻
Vis mere
36
0
17. apr
💥Tommerup Cup 2024💥 📷 Brian O. Nielsen
Vis mere
65
2
14. apr
🏆 Tommerup Cup 2024 🏆 Weekenden har budt på en masse hygge og gode oplevelser med klubkammeraterne - vi har nemlig været til stævne i Tommerup 💪🏻🥋 Vi havde både nye og erfarne stævneudøvere med, som alle klarede det super flot, hvilket resulterede i at vi tog pokalen for Mest Vindende Klub med hjem 🏆🙌🏼 Vigtigst af alt havde vi en hyggelig dag sammen med udøvere fra både egen klub og andre klubber 🥋 Tak til Tommerup for et godt stævne 💪🏻
Vis mere
37
2

Tak til vores sponsorer