Velkommen

Vi er måske lidt skøre, når vi finder på at vandre i snevejr og overnatte ude i frostvejr – men vi har det sjovt, når vi er sammen!

Dansk Fjeldvandrerklub er en forening, hvis formål er at skabe rammer for uforglemmelige oplevelser og samvær mellem vandreentusiaster.

Vi er omkring 180 engagerede medlemmer mellem ca. 30 og 85 år:
Mennesker, der lige har truffet hinanden. Turfæller gennem mange år. Folk, der er på vej på deres første telttur. Folk, der selv efter 25 år stadig ikke har fået nok. Folk, der til fjelds sommer, efterår, vinter og vår. Dem, der har rigeligt i juleturen. Dem, der drømmer sig væk på den månedlige foredragsaften. Her er plads til alle.

De ture, som foreningen tilbyder, bliver alle planlagt og gennemført af medlemmerne selv. Og turprogrammet spænder vidt: Fra endagsture over weekendteltture i Danmark eller det sydlige Sverige til ugelange vandreture i Europa, fra det nordligste nord  til det sydligste syd. Foreningen bliver også brugt til at nørde vandregrej og udveksle idéer til ture og rejser – og flere af vores medlemmer finder også turfæller til private ture på kryds og tværs i foreningen.

Vi brænder for at pakke rygsækken og tage afsted hele året under uformelle rammer. Og vi vil meget gerne dele vores oplevelser med dig.

Vil du med?