Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Fre. 6 maj

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks E-bøger - E-bogslæser. Links om E-bogslæser

E-bøger

Alt om E-bøger. Her er boganmeldelser og nyttige links til E-bøger og boghandlere med direkte adgang til mange hundred tusind bogtitler. Fra den kendte netbutik Amazon.com til links til små gode noveller.

Kategorier:
- Boganmeldelser
- Boghandlere
- Bogklubber
- E-bogslæser

E-bogslæser
Der er nu en række nye e-bogslæsere på vej, der anvender en anden skærmteknologi, som formentlig kan løse en række af problemerne med de tidlige generationer af læseenheder.


Cybook Bookeen [4290 hits]     Anmeld dette link
Læseoplevelsen er helt uovertruffen. Skærmen står skarpt og roligt, og det forhold at den læses ved reflekteret lys, og ikke baggrundsbelysning, gør det til en fornøjelse at tygge sig gennem en bog.
E Ink Corporation [1228 hits]     Anmeld dette link
E Ink Corporation i USA har udviklet det elektroniske papir. Papiret kan bruges som et display, animeret salgsplakat, lysavis mv. Modsat normale displays kan dette bøjes og er læsbart i kraftigt direkte sollys og kan også læses fra siden.
iLiad [996 hits]     Anmeld dette link
iLiad e-reader kan vise digitale dokumenter i formaterne HTML og PDF på et e-ink baseret display. E-ink er en displayteknologi, der består af to ark folie med bittesmå kugler imellem. Kuglerne er farvede på den ene side og hvide på den anden, og kan vendes ved påvirkning af en svag strøm.
Kindle fra Amazon [1937 hits]     Anmeld dette link
Verdens største bogmarked introducerer Kindle, der er en avanceret e-boglæser. Læseren, der via trådløst net kan downloade e-bøger fra et udvalg på 88.000 titler, fungerer helt uafhængigt af ens computer. Næsten alle titler koster ca. 50 danske kroner. Og selvfølgelig kan man læse første kapitel gratis.
Oversigt over software producenter [728 hits]     Anmeld dette link
Der findes mange formater/læseprogrammer, bl.a. MobiPocket Reader, Adobe Digital Editions og Microsoft Reader. Langt de fleste læseprogrammer er gratis at downloade til computeren eller den håndholdte eboglæser.
Readius [944 hits]     Anmeld dette link
Det specielle ved Readius, er at den har en foldbar E Ink skærm, så den ikke fylder så meget når den ikke bruges. Er det en telefon eller en digital bog? Måske lidt af hvert. Readius er et Philips spin-off og er en 3G telefon med elektronisk blæk som skærm.
Sony PRS-500 [2255 hits]     Anmeld dette link
Sonys ebog PRS-500, kan vise ebøger i PDF, RTF og text-format, vise JPEG-filer samt udvalgte RSS-feeds på en 6-tommer gråtoneskærm. Vi har samlet og analyseret brugeranmeldelser fra internationale kilder. Score for Sony PRS-500 meget god.
Sony Reader Guide [1221 hits]     Anmeld dette link
Sony oplyser, at deres Reader vil have en batterilevetid, der svarer til 7.500 side page-turns. Læs mere om enheden hos Sony på Sony Reader Guide.
STAReBOOK [1000 hits]     Anmeld dette link
STAReBOOK fra China.

  
lån