Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  S?n. 21 december

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11920 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [17127 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3033 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4084 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6270 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6103 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11735 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [8004 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [52524 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3525 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1660 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18642 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [25018 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4465 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8114 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16388 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5180 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5256 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5826 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6702 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Mand efterlyst: Overfaldt 12-årig pige alene i hjemmet[20-12-2014 21:38]
Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser gerningsmanden til et voldeligt overfald på en 12-årig pige på Møllehusvej i Roskilde, fredag den 19. december kl. ca. 14:00.Gerningsmanden henvendte sig på pigens bopæl, hvor hun var alene hjemme, og spurgte efter en  person, der ikke boede på adressen.Gerningsmanden skubbede herefter pigen ind i entreen, hvor han sagde, at hun skulle tage bukserne af samtidig med, at han begyndte at lukke sit bælte op.
Fem personer på sygehus efter at have spist hashkager[20-12-2014 21:01]
Flere personer er sendt på hospitalet efter at have spist hashkager ved nordjysk fodboldstævne. En 29-årig mand er anholdt i sagen.
Farlig fange flygtet - stjal betjents bil og røvede en ny[20-12-2014 20:47]
En fangeflugt fra Tønder Arrest udviklede sig lørdag aften dramatisk.Først blev personalet i arresten overfaldet af flugtfangen, der havde held til at fravriste en af de ansatte et nøglebundt. Blandt nøglerne var også bilnøglen til fængselsbetjentens hvide Toyota, som fangen kørte væk i kort før kl. 21.15.politi hvid toyota tweet

Foto: Ernst van Norde

Fem på sygehus - en anholdt: Fodboldspillere syge af hashkager[20-12-2014 20:00]
Fodboldjulestævnet Bambi-Cup i Nørager i Nordjylland kom lørdag eftermiddag på glatis, da 10 spillere i alderen 25-35 blev syge efter at have spist hashkager i et omklædningsrum i Sortebakkehallerne på Sortebakkeskolen.»Først blev en person dårlig og senere blev flere dårlige og der blev sendt ialt fem ambulancer til stedet. De forgiftede personer blev alle bragt til Aalborg universitetshospital, hvor de pt. er under behandling på skadestuen. Deres aktuelle kendskab kender jeg ikke, oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi til bt.dk.
Nordjysk å udsat for olieudslip[20-12-2014 17:05]
Beredskabet i Aalborg Kommune har siden fredag knoklet for at begrænse skaderne efter et olieudslip i Romdrup Å ved Aalborg, skriver nordjyske.dk.Beredskabsinspektør Peter Reinau fortæller, at anmelderen fredag bemærkede, at der strømmede olie i åen i store mængder.Han siger, at man har en kraftig mistanke om, at udslippet formentlig stammer fra en eller flere virksomheder, som er placeret nær åen. Hvis man finder forureneren, kan vedkommende forvente en stor regning.BNB
Dansker anholdt i Thailand efter flere år på flugt[20-12-2014 15:07]
En 48-årig nordjyde sidder bag tremmer i Thailand efter at have været internationalt efterlyst i flere år. Det skriver nordjyske.dk.Manden, der havde et byggefirma i Hjørring, var efterlyst via Interpol, fordi han flygtede fra en retssag i Danmark, der handlede om unddragelse af skat og moms for mere end otte millioner kroner.

Foto: STRINGER/THAILAND

Efter bombetrussel: Politiet jagter gerningsmand[20-12-2014 11:48]
Der er stadig ikke en bestemt gerningsmand i kikkerten til den bombetrussel, der i går blev fremsat mod Odense Banegård Center.Det siger vagtchef hos Fyns Politi, Kim Munksgaard, til bt.dk:»Vi har efterforskere, der er i gang med at kigge på det. Det er jo en alvorlig sag. Vi står dog nok ikke lige i dag over for et gennembrud, men vi har tidligere i år haft succes med at opklare den slags sager, selv om det kræver en ret omfattende efterforskning. Og det forventer vi også at få med den her sag,« siger han.

Foto: Sonny Munk Carlsen

Familie kræver erstatning fra Jørn A. Rullepølser[20-12-2014 09:02]
En familie til en 74-årig kvinde fra Nordjylland kræver erstatning fra Jørn A. Rullepølser, efter listeria-udbruddet tidligere i år kostede kvinden livet. Det skriver nordjyske.dk.»Vi føler os svigtet og til grin. Firmaet er aldrig gået frem og har sagt undskyld til dem, som de har slået ihjel,« siger Nicholai Rom Pedersen, der er barnebarn til den 74-årige, til nordjyske.dk.Advokat Brian Bruun Hansen, der repræsenterer den efterladte familie, vurderer, at sagen rent juridisk er forholdsvis enkel, da den kører efter produktansvarsloven og erstatningsansvarsloven.
Bombetrussel indeholdt krav om statsministerens afgang[20-12-2014 07:55]
»Hvis ikke statsministeren går af, vil der blive sprængt en bombe på Odense Banegård Center klokken 15.30.«Sådan stod der i den bombetrussel, der tikkede ind på SMS hos Fyns Politi fredag, fortæller vagtchef Kim Munksgaard.Men uanset, hvad der står i en bombetrussel, bliver den altid taget lige alvorligt, forklarer han:
21-årig blev stukket i ballen med kniv[20-12-2014 02:44]
En 21-årig mand blev natten til lørdag udsat for knivstikkeri, da han deltog i en fest på Sydhavns Plads i København.Han blev stukket i den ene balle med en kniv, oplyser vagtchef Michael Andersen, Københavns Politi.Politiet pågreb efterfølgende to mænd ved Frihedens Station, og de er nu anholdt og sigtes for knivstikkeriet. De to formodede gerningsmænd er henholdsvis 18 og 19 år.Ifølge politiets vagtchef kendte ofret ikke de to mænd, der ikke var inviteret til festen.Den 21-årige blev efter knivstikkeriet tilset på skadestuen.BNB

  
lån