Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Ons. 1 oktober

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11736 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [16809 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [2977 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4022 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6134 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6049 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11617 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [7782 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [50829 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3496 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1646 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18294 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [24864 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4412 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [7966 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16143 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5106 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5187 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5714 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6577 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
29-årig dræbt i frontal kollision på lige vej[01-10-2014 17:42]
En 29-årig mand fra Esbjerg har mistet livet, efter at han onsdag eftermiddag kørte frontalt ind i en anden bil nord for Spjald i Vestjylland.En 29-årig mand blev dræbt, da han af ukendte årsager kørte over i modsatte vejbane på hovedvej A11 nord for Spjald i Vestjylland onsdag eftermiddag. Her ramte hans bil frontalt en anden bil, der blev kørt af en 62-årig kvinde. Både den ældre kvinde, den dræbte mand og hans 34-årige kæreste, der var med i bilen, måtte skæres fri af de ødelagte biler.
Dement kvinde fundet i god behold[01-10-2014 16:08]
72-årige Gerda Lisbeth Mølvig, der forsvandt natten til onsdag fra sit hjem på Knud Lavard Centret i Ringsted, er fundet i god behold. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på sin Twitter-profil.BNB
Mor til to dræbt i tragisk ulykke: Hun var en ildsjæl[01-10-2014 14:25]
Rundt omkring i Brovst vajer dannebrog onsdag på halv stang, efter en tragisk ulykke på Hovedvej 11 lidt uden for byen tirsdag aften kostede to personer livet.Enkelte blomsterbuketter og stearinlys i vejkanten ved ulykkesstedet vidner om, at det var her, de to mennesker brat blev revet fra livet.Den 41-årige motionsløber og mor til to,  Annette Søgaard Matthiesen, mistede livet, da hun blev ramt af en motorcykel, idet hun ville krydse den befærdede hovedvej på en løbetur.

Foto: Henning Bagger/Privatfoto

72-årig dement kvinde fundet igen[01-10-2014 14:05]
Midt- og Vestsjællands Politi ledte onsdag efter en 72-årig kvinde, der har været forsvundet siden natten til onsdag. Onsdag aften kunne politite aflyse efterlysningen, da den 72-årige blev fundet liggende i et buskads våd, men efter omstændighederne i god behold.Den 72-årige forsvandt fra sit hjem på Knud Lavard Centret i Ringsted. Pårørende frygtede, at hun havde mistet orienteringen eller befandt sig i en hjælpeløs tilstand. Derfor blev blandt andet en helikopter indsat i efterforskningen. 
24-årig formodet knivstikker bliver bag tremmer[01-10-2014 10:51]
En 24-årig mand har fået sin varetægtsfængsling forlænget frem til 28. oktober efter et knivoverfald i Aarhus.Knivoverfaldet, der fandt sted 1. september, var et opgør mellem to grupper i indvandrermiljøet, der nær havde kostet en 19-årig mand livet.Politiet formoder, at den 19-årige blev stukket ned i Aarhus-forstaden Rundhøj. Han blev fundet af redningsfolk ved krydset mellem Paludan Müllersvej og Vester Ringgade i Aarhus V. Senere udviklede sagen sig til en større slagsmål med skyderi mellem to grupper på Rundhøj Allé i den sydlige del af Aarhus.
Nu har Oddset-Janni fået dato for løsladelse - og Karsten har skaffet hende nyt job[01-10-2014 10:38]
Janni Christensen har nu fået en dato på sin løsladelse fra Horserød Statsfængsel. Allersidst i oktober måned kan hun igen færdes frit, afslører hendes kæreste, Karsten Ree, til BT.- Vi har lige fået besked om løsladelsen i dag (onsdag, red.), og Janni er naturligvis meget lettet. Hun har været meget ked af det, for systemet har virkelig trukket det hele i langdrag. Der må være nogen i systemet, der sidder og morer sig over at pine folk, siger Karsten Ree til BT.

Foto: Jens Nørgaard Larsen

Politi afblæser bombetrussel ved ambassade[01-10-2014 09:44]
Den mistænkelige genstand, der onsdag formiddag afspærrede området ved Kristianiagade og Bergensgade tæt ved den russiske ambassade i København, viste sig at være noget så ufarligt som en »skat« fra geocaching, oplyser Københavns Politi.»Det viste sig at være helt ufarligt, men vi vil hellere rykke ud en gang for meget end en gang for lidt,« siger vagtchef ved Københavns Politi Jens Kristiansen.
Mistænkelig genstand afspærrer ambassadeområde[01-10-2014 09:25]
En mistænkelig genstand har fået Københavns Politi til at afspærre området ved Kristianiagade og Bergensgade ved den russiske ambassade i København.Genstanden er på størrelse med en lille lommelygte og er klistret fast på en lygtepæl, fortæller vagtchef ved Københavns Politi Jens Kristiansen.
Læger for retten for dna-bedrageri mod enlig mor: Fik lægeerklæring på parkeringsplads[01-10-2014 05:52]
Det var særdeles uplanlagt, da en nu 39-årig plastikkirurg Filipe Carlos Warberg De Medeiros i 2010 gjorde en kvinde gravid. Lægen gjorde alt for at fralægge sig ansvaret og undgå faderskabet. Han forsøgte først at true kvinden til at opgive at gøre ham til far, og da det ikke virkede tyede han ifølge anklagemyndigheden til løgn og DNA-fup.Lægen og to af hans lægevenner er tiltalt for fusk i forhold til den dna-prøve, der skulle fastslå faderskabet endegyldigt. De sidder netop nu i Retten i Lyngby, hvor sagen rulles ud.

Foto:

To dræbt i trafikulykke i Brovst[01-10-2014 02:02]
En 41-årig kvindelig kondiløber og en 27-årig mandlig motorcyklist mistede tirsdag aften begge livet i en trafikulykke, oplyser Nordjyllands Politi.Ulykken skete på Vestergade i Brovst.»Motorcyklisten kommer kørende med høj fart og rammer kondiløberen. Sammenstødet er så voldsomt, at begge bliver erklæret døde på stedet,« fortæller vagtchef Jan Stagsted.Begge dræbte er fra lokalområdet, og de pårørende er underrettet.BNB

  
lån