Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Fre. 29 maj

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [12116 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [17528 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3163 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4201 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6534 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6200 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11997 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [8335 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [55517 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3595 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1696 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [19158 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [25250 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4564 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8377 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16872 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5365 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5417 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [6003 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6899 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Politiet beslaglægger 100 krysantemumbomber[29-05-2015 18:08]
Cirka 100 krysantemumbomber, 400-500 kanonslag og store mængder knaldfyrværkeri. Det var udbyttet, da Nordjyllands Politi fredag ransagede en adresse i Fjerritslev.Det skete på formodning af opbevaring af ulovligt fyrværkeri, og formodningen viste sig at holde stik, oplyser Nordjyllands Politi.En 31-årig mand, der bor på stedet, blev i forbindelse med ransagningen sigtet for besiddelse af fyrværkeriet.Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste tog sig efterfølgende af fyrværkeriet, som blev sendt til destruktion.

Foto: Mogens Flindt

Ulykke skaber kø på Esbjergmotorvejen[29-05-2015 14:30]
En ulykke skaber fredag eftermiddag kødannelse på Esbjergmotorvejen i retning mod Kolding.Motorvej E20 er spærret mellem afkørsel 71 Gørding og afkørsel 72 Bramming, oplyser politiet. Ulykken skyldes, at to biler er stødt sammen i fredagsmyldretiden. Der meldes dog ikke om alvorlige skader.»Vi har fået at vide, at bilisterne slipper med knubs,« siger vagtchef Henrik Sønderskov, Syd- og Sønderjyllands Politi.Han anslår, at der »inden for kort tid« vil være ryddet op, så afspærringen igen kan ophæves.BNB
Østjyde dømt for million-bedrageri[29-05-2015 14:18]
En 39-årig mand fra Aarhus-området blev fredag idømt et år og otte måneders fængsel for omfattende socialt bedrageri og dokumentfalsk.Manden stod tiltalt for 22 forhold om bedrageri, der samlet set løb op i godt en million kroner. I den groveste af sagerne havde manden undladt at informere myndighederne om, at hans far var afgået ved døden i Vietnam, hvor han stammer fra. I stedet fortsatte han med at modtage farens pension i mere end fire år.Det løb op i mere end 600.000 kroner, som han uberettiget har modtaget fra Aarhus Kommune.
Tre dømt skyldige i brutalt cykelkæde-overfald julenat[29-05-2015 12:20]
Tre unge er blevet dømt skyldige i overfaldet på Nanna Skovmand julenat sidste år. Det skriver tv2.dk.De tre unge kendes skyldige i et groft overfald på Nanna Skovmand og hendes kæreste Mads Schøllhammer på Vesterbro.En fjerde person, en18-årig mand, bliver ikke dømt for overfaldet. De dømte er mellem 16 og 19 år.Sagen fik stor opmærksomhed, da Nanna Skovmand lagde et billede af sit forslåede ansigt ud på Facebook og fortalte om overfaldet, hvor hun blandt andet blev slået i ansigtet med en cykelkæde. 

Foto: Privatfoto

Dømt for uagtsomt manddrab: 27-årig kan alligevel blive sygeplejerske[29-05-2015 10:53]
Selvom en 27-årig sosu-assistent fredag blev idømt 20 dages betinget fængsel for at have forvoldt en 88-årig mands død, kan hun fortsætte sin uddannelse som sygeplejerske.Det står klart, efter byretten i Aarhus fredag formiddag afsagde dom i sagen mod den 27-årige social- og sundhedsassistent og hendes 33-årige tidligere kollega.

Foto: Claus Fisker

Socialdemokraterne sløjfer plan om at hæve ulandsbistand[29-05-2015 10:09]
I nyt valgoplæg konstaterer Socialdemokraterne, at der ikke er råd til at hæve udviklingsbistanden i den kommende valgperiode. Det var ellers målet i regeringsgrundlaget.
Fire anholdt med maskinpistoler på Øresundsbroen: Alle nægter sig skyldige[29-05-2015 09:32]
»Min klient nægter sig skyldig«.Med de ord bekendtgjorde advokat Anders Boelskifte fredag formiddag i Dommervagten i København, at en af de fire anholdte fra torsdagens drama på Øresundsbroen nægtede at kende noget til de to maskinpistoler, som politiet beslaglagde.

Foto: Mathias Øgendal

Martins protest: Samler ind til gigantisk knivbøde via MobilePay[29-05-2015 09:03]
Forrige uge blev Steen Juul Riishede, indehaver af Tommerup Jagt & Fiskeri, i Retten i Odense idømt en kæmpebøde på 100.000 kroner plus et lige så stort beløb i sagsomkostninger for at have været i besiddelse af nogle foldeknive, som politiet tre år tidligere havde konfiskeret fra hans butiksmontre.

Foto: Henning Bagger

Sprøjtede knuste piller ind i blodåren på 88-årig: Sosu-assistenter skyldig i uagtsomt manddrab[29-05-2015 07:53]
To sosu-assistenter er fredag formiddag ved retten i Aarhus kendt skyldige i uagtsomt manddrab på en 88-årig mand. Den 88-årige mand boede i juli 2013 på plejehjemmet Sifsgård i Aarhus-forstaden Åbyhøj. Han var få dage forinden blevet opereret og havde stærke smerter, som de to sosu-assistenter ville prøve at afhjælpe. Derfor knuste den ene af sosu-assistenterne, den i dag 33-årige kvinde, nogle smertestillende piller, som hun opløste i saltvand.

Foto: Henning Bagger

Drenge forsøgte gaderøveri: Truede ung kvinde med kniv[29-05-2015 05:19]
De fleste drenge ligger trygt og sover i deres senge ved midnatstide på en hverdag.Men sent torsdag aften forsøgte to sjællandske drenge på bare 13 og 14 år at supplere lommepengene ved at begå gaderøveri.Ved halv tolv-tiden passede de en 27-årig kvinde op på stationen i Roskilde. Hun sad og ventede på et tog, da hun pludselig blev kontaktet af de to drenge, som var bevæbnede med en kniv.»De forlanger at få udleveret hendes tegnebog, men hun siger, at hun ikke har nogle penge på sig og løber fra stedet.«

Foto: Brian Bergmann


  
lån