Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Ons. 22 oktober

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11803 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [16922 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [2996 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4041 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6180 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6064 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11659 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [7829 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [51328 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3501 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1650 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18414 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [24914 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4427 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8026 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16227 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5133 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5210 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5744 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6618 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Mystik om dødsfald på Amager: Hvem skød Nicolai?[22-10-2014 07:36]
Politiet står stadig uden et gerningsvåben i den mystisk sag fra Amager, hvor et formodet selvmord nu efterforskes som en drabssag.Den 36-årige Nicolai Andersen mødte aldrig op til den aftale, han havde med en kammerat lørdag klokken 11.00. Senere fandt vennen ham død i sin lejlighed i Urbanplanen på Amager. I lejligheden fandt politiet flere afskedsbreve, og politiet kategoriserede derfor i første omgang sagen som et selvmord.

Foto: Martin Sylvest Andersen

Alarm afblæst: Ingen bomber på Rådhuset[21-10-2014 16:12]
Københavns Politi har netop afblæst den bombealarm, der fik politiet til at evakuere Københavns Rådhus tirsdag eftermiddag.Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.Bombealarmen var ifølge Frank Jensen blevet opsnappet af politiet tirsdag kl. 13.30.- Politiet har opsnappet en bombetrussel på en børnechat. Jeg håber naturligvis, det er drengestreger, men politiet tager det dybt alvorligt, og det skal vi selvfølgelig også gøre, sagde han tidligere i dag til DR.

Foto: Sophia Juliane Lydolph

Hundelufter fandt seks kvælerslanger[21-10-2014 15:37]
En sydsjællandsk hundelufter fik sig en gevaldig overraskelse, da han tirsdag eftermiddag gik tur ved Vesterskov nær Præstø.Her fandt manden en papkasse og en pose, der indeholdt tre kongeboaer på 40-50 centimeter og tre tæppepytoner på over to meter.»Vi fik anmeldelsen 12.49 af en mand, der så en papkasse og en pose bevæge sig i skovbunden. De indeholdt i alt seks slanger,« fortæller vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Foto: JUAN CARLOS ULATE

Bombetrussel: Københavns Rådhus evakueret[21-10-2014 12:05]
En bombetrussel mod Københavns Rådhus har tirsdag eftermiddag betydet, at alle rådhusets medarbejdere er blevet beordret til at forlade bygningen.Københavns Politi bekræfter over for Berlingske Nyhedsbureau, rådhuset er blevet evakueret og afspærret på grund af en bombetrussel, som nu undersøges.Politiet er mødt talstærkt op ved rådhuset, som er omkranset af en afspærring, der dækker næsten halvdelen af Rådhuspladsen.

Foto: Sophia Juliane Lydolph

Politiet efterforsker drab på Amager: Troede det var selvmord[21-10-2014 11:41]
Lørdag blev politiet sendt ud til et dødsfald på Stolemagerstien på Amager i København.Her troede man i første omgang, at der var tale om selvmord, da der lå flere afskedsbreve i den afdødes lejlighed. Politiet mente på daværende tidspunkt, at den 36-årige mandlige beboer havde taget sit eget liv ved hjælp af en pistol.Der var dog ét centralt problem. Man fandt ingen pistol i lejligheden.Drabschef ved Københavns Politi bekræfter, at sagen nu efterforskes som et drab.
Ung mand anholdt for skyderi[21-10-2014 10:14]
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har mandag aften anholdt en ung mand fra Næstved-egnen. Han er sigtet for at medvirke i en skudepisode 4. oktober, hvor der kort før midnat blev afgivet mindst to skud mod en privat adresse i Næstved.Skuddene, der ikke ramte nogen, var ifølge politiets opfattelse rettet mod en banderelateret person. Ifølge politiets oplysninger blev skuddene afgivet af to personer, der efterfølgende flygtede i en bil.
Politiet leder efter våben i bandemiljøet[21-10-2014 10:01]
Politiet er tirsdag formiddag i gang med at ransage tre adresser på Fyn og i Jylland for at finde våben i bandemiljøet.Task Force Vest, der er en særlig enhed, som blandt andet efterforsker rocker- og bandekriminalitet, ransager to private beboelser i Fredericia, mens banden Black Armys klubhus på Nyborgvej i Odense ransages af Fyns Politi.Målet er at finde våben på alle tre adresser. Efter klokken 14.00 vil politiet fortælle resultatet af alle tre ransagninger.
Danske turister alvorligt såret[21-10-2014 08:10]
En motorcykel-ulykke på Middelhavs-øen Malta kostede mandag aften to danske turister alvorlige kvæstelser.Ifølge den lokale avis Times of Malta var de to danskere på deres motorcykel involveret i et frontalt sammenstød med en taxa.Den kvindelige passager, der sad bag på motorcyklen, blev alvorligt såret, da hun blev kastet gennem luften ved sammenstødet, mens hendes kæreste, der kørte motorcyklen, tilsyneladende blev mindre alvorligt kvæstet.

Foto: DARRIN ZAMMIT LUPI/REUTERS

45-årig mand dræbt i trafikulykke i Hillerød[21-10-2014 02:40]
En 45-årig mand mistede mandag aften livet i et trafikuheld på Isterødvej i Hillerød. Det oplyser Nordsjællands Politi.Omkring klokken 21.30 modtog politiet en anmeldelse om, at to biler var kørt »mere eller mindre frontalt ind i hinanden,« siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Hans Jakob Rechendorff.Det ene køretøj var af endnu uvisse årsager kørt over i den forkerte side af vejen. Føreren af en modkørende bil forsøgte at undvige, men det lykkedes ikke.Den ene bilist blev erklæret død på ulykkesstedet, mens den anden bilist er uskadt.
Økse-røver slog til mod Netto[20-10-2014 20:35]
En mand bevæbnet med økse røvede mandag aften lige omkring lukketid Netto på Axel Heidesgade på Amager i København.Det forklarer vagtchef ved københavns Politi, Henrik Brix, til BT.- Vi får anmeldelsen klokken 22.02, altså lige der hvor butikken lukker, om at mand med en økse har truet sig til et endnu ukendt beløb, forklarer han.Det faktum, at manden havde en økse som våben overrasker ikke ordensmagten.

Foto: Google Street View


  
lån