Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tirs. 27 januar

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11966 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [17223 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3053 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4107 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6314 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6131 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11784 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [8084 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [53186 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3548 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1671 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18767 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [25073 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4487 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8165 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16486 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5217 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5288 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5862 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6743 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Ung dansk kvinde voldtaget af rumænsk lastbilchauffør[26-01-2015 23:01]
En 21-årig dansk kvinde blev fredag voldtaget af en rumænsk lastbilchauffør, skriver bt.dk.Det var et forsøg på at tomle sig gennem Italien og til Frankrig, der endte ulykkeligt for den danske kvinde, skriver italienske medier heriblandt Aostasera.Voldtægten er angiveligt sket på en parkeringsplads, og det er lykkedes kvinden at slippe væk, for hun har selv henvendt sig til politiet i Aosta i det nordlige Italien.Den 21-årige dansker blev samlet op på en rasteplads i Collegno vest for Torino, hvor den 46-årige lastbilchauffør lovede hende et lift til Frankrig.
Ung dansk kvinde voldtaget af rumænsk lastbilchauffør[26-01-2015 22:52]
En 21-årig dansk kvinde blev fredag udsat af for en voldtægt begået af en rumænsk lastbilchauffør, skriver bt.dk.Det var et forsøg på at tomle sig gennem Italien og til Frankrig, der gik endte ulykkeligt for den danske kvinde, skriver italienske medier heriblandt Aostasera.Voldtægten er angiveligt sket på en parkeringsplads, og det er lykkedes kvinden at slippe væk, for hun har selv henvendt sig til politiet i Aosta i det nordlige Italien.
Politiet advarer om meget glatte veje: Fire uheld i løbet af aftenen[26-01-2015 22:45]
Flere politikredse i Jylland melder om meget glat vejr mandag aften, skriver bt.dk.Nordjyllands Politi melder om tre færdselsuheld til aften. Alle skyldes glatføre og er soloulykker, hvor ingen er svært tilskadekomne.To af uheldene er sket næsten samme sted på Hobrovej ved Gravlev tæt på Støvring. Først var der en bil, der gled ud til siden og endte på taget, og umiddelbart efter kom der en anden bil, som også er skredet ud. Men bilerne er ikke kørt ind i hinanden.
Ganske få Pegida-demonstranter på gaden[26-01-2015 20:13]
Mandag aften havde den islam-kritiske organisation Pegida nok engang inviteret til demonstrationer og gåture i København og Aarhus, men for anden uge i træk samlede moddemonstrationerne langt flere deltagere.I København havde cirka 40 Pegida-tilhængerne, der protesterer mod fundamentalistisk islam, samlet sig ved Statens Museum for Kunst for at marchere hen til Den Lille Havfrue på Langelinie og tilbage igen.

Foto: Liselotte Sabroe

Briter sigtet for menneske-smugling i Sønderjylland[26-01-2015 18:26]
To britiske statsborgere er mandag blevet varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, hvor de er sigtet for menneskesmugling.De to briter, på henholdsvis 30 og 33 år, blev søndag eftermiddag stoppet i deres Audi nær ved grænsen i Sønderjylland, hvor det viste sig, at de havde tre iranere og to irakere, alle uden gyldige papirer, med sig i bilen.Varetægtsfængslingen vil vare frem til 23. februar, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på deres Twitter-konto, hvor det også fremgår, at den ene af de to briter har kæret afgørelsen.BNB
Vred søn til dødfunden 61-årig: Ingen ville hjælpe min far[26-01-2015 17:36]
Flere personer så Jørgen Kihle Christensen stærkt blødende i timerne før hans død. Både en buschauffør, en taxachauffør og alarmcentralen blev bedt om at hjælpe den berusede og hovedskadede mand. Alligevel blev han overladt til sig selv.Søndag blev den 61-årige Jørgen Kihle Christensen fundet død i et vandreservoir på Amager. En død, der måske kunne være undgået, hvis nogen havde grebet ind.

Foto: Christian Liliendahl

Kvinde bedrog sin arbejdsgiver for 13 mio. - skal to et halvt år i fængsel[26-01-2015 16:59]
En kvindelig kontorassistent er blevet idømt 30 måneders fængsel for at bedrage et forsikringsfirma, hvor hun var ansat, for 13 millioner kroner.Det var ludomani, der fik en kvindelig kontorassistent til ulovligt at overføre 13 millioner kroner til sig selv i løbet af de seneste to år.Retten ved Glostrup har mandag afsagt straksdom i en bedragerisag, hvor en kvindelig kontorassistent ved et større forsikringsselskab har svindlet sig til 13 millioner fra februar 2013 og frem til sidste uge, hvor svindlen blev opdaget.
23-årig mand ramt af vådeskud i brystet[26-01-2015 15:27]
Omkring klokken 23 onsdag aften blev en 23-årig mand ramt af et vådeskud øverst i højre side af brystet. Det skete, da en antikrevolver pludselig gik af, mens en 43-årig mand sad og legede med den.Den 23-årige er uden for livsfare, og efter ulykken kunne manden selv gå ud til ambulancen, og han er siden blevet opereret på hospitalet. Den 43-årige er mandag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Viborg.

Foto: Annelene Petersen

Frygtelig kælkeulykke: Fars traktor landede oven på piger[26-01-2015 09:58]
En sne-engel må have holdt hånden over fire piger, da de søndag var ude at lege i sneen ved Videbæk vest for Herning.De tre af pigernes far havde fundet en gammel kølerhjelm og spændt den bag på en traktor med et reb. Pigerne sad på hjelmen, og så gik det ellers over stok og sten rundt på en nærliggende mark til stor jubel for pigerne.Lige indtil frontlæsserens pallegafler ramte jorden, så traktoren standsede og begge baghjul løftede sig fra jorden. Det betød, at traktoren landede oven på både kølerhjelm og piger.
Lastbil tabte transportbånd: Ti biler i ulykke[26-01-2015 08:45]
Et uheld generer mandag morgen trafikken på Den Fynske Motorvej E20.Omkring klokken halv syv tabte en lastbil sit gods ? nogle fem meter lange transportbånd ? på vejen, og det betød, at omkring ti biler kørte galt.»Der er heldigvis ingen personskade, men omkring ti biler er involveret.«Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Kim Munksgaard, til bt.dk.»Trafikken glider, men med nedsat hastighed,« fortæller vagtchefen.

  
lån