Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  L?r. 1 august

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [12179 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [17673 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3212 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4252 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6636 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6244 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [12104 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [8444 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [56528 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3622 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1717 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [19331 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [25342 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4602 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8471 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [17048 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5437 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5477 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [6072 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6967 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Indvandrer-bander kopierer rockernes rekruttering[01-08-2015 04:41]
Det er et velkendt faktum, at indvandrerbanderne her hjemme de seneste år har spejdet mod rockerne og kopieret deres vaner med uniformering og en stram disciplin i organisationen.Og som det seneste har indvandrerne også ladet sig inspirere af rockerne, når det handler om måden at rekruttere nye medlemmer på. Det viser en ny rapport fra Rigspolitiet, der kortlægger det nye mønster, skriver Jyllands-Posten.

Foto: Bax Lindhardt

Brutalt angreb: Mand overfaldet med kniv og bat[01-08-2015 01:38]
En 35-årig mand er fredag aften blevet overfaldet ved en kiosk på Amager, hvor en mindre gruppe gik til angreb med kniv og baseballbat.Overfaldet skete kort efter klokken 22 fredag aften, da den forurettede ankom til en kiosk på hjørnet af Holmbladsgade og Lybæksgade på Amager i København.Ifølge Kenneth Jensen, efterforskningsleder ved Københavns Politi, kom den 35-årige her i klammeri med en gruppe på 4-6 personer.Forurettede blev stukket tre gange i låret med en kniv - to af stikkene er dybe, mens det sidste er overfladisk.
Afvist bordelkunde banket med flaske i Odense[01-08-2015 01:23]
En mand er natten til lørdag blevet udsat for grov vold på Vesterbro i Odense.Ifølge Fyns Politi havde manden forgæves forsøgt at besøge en massageklinik i området, men han blev afvist, da han var stærkt beruset.Den afvisning stillede han sig dog ikke umiddelbart tilfreds med, og det kom til et skænderi. Det hele endte med, at manden, der er af svensk nationalitet, blev tævet gentagne gange i baghovedet med en flaske.To personer er anholdt for overfaldet - en 49-årig mand og en 51-årig kvinde.Den svenske mand er uden for livsfare.BNB
Røver truede butiksansat med kniv[31-07-2015 17:48]
Det blev blot til en halv time på fri fod for to mænd, der formodes at stå bag et røveri fredag aften mod LokalBrugsen i Broby på Fyn.Fyns Politi modtog kort før klokken 18 anmeldelsen om røveriet, hvor en mand ifølge anmeldelsen truede personalet i butikken med en kniv. Manden tog pengene fra kasseapparatet og forlod stedet i en bil sammen med en medgerningsmand. Allerede klokken 18.32 kunne Fyns Politi anholde de formodede gerningsmænd i Faaborg, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.BNB
18 handelsskoleelever hackede sig til lavere fravær[31-07-2015 16:06]
18 skoleelever fra Aalborg Handelsskole er sigtet for at have hacket sig til et lavere fravær fra timerne på ungdomsuddannelsen, skriver tv2.dk.Eleverne er i aldersgruppen 17 til 23 år, og der er tale om en sigtelse mod fem piger og 13 drenge.Samtlige elever er sigtet for at have afluret en lærers adgangskode og brugernavn til hjemmesiden elevplan.dk, hvorefter de er gået ind på hjemmesiden og har rettet deres fravær.
Efterlyst 71-årig dement fundet i god behold[31-07-2015 15:38]
Den 71-årige demente mand Otto Lange, som Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyste fredag aften, er fundet i god behold af en helikopter.Det oplyser politiet på Twitter.efterlystweetDen 71-årige mand forsvandt omkring klokken 15.40 fra et plejehjem på Kirkevej i byen Idestrup, der er beliggende på det sydlige Falster.

Foto:

Flugtkonge skal igen ruske tremmer[31-07-2015 15:29]
Den aldrende danske flugtkonge Mogens Pedersen, bedre kendt som Mogens »Nivå« Pedersen, skal endnu engang i fængsel, skriver eb.dk.Den 64-årige vaneforbryder, der fik tilnavnet »Nivå« efter et landevejsrøveri mod en pengetransport i Nivå tilbage i 1971, er blevet idømt halvandet års fængsel ved Retten i Aarhus for overtrædelse af våbenloven.Han var helt konkret i besiddelse af en skarpladt pistol med otte patroner i.Ifølge retten var han også tiltalt for trusler fremsat mod en 27-årig mand i Aarhus, men den del af tiltalen blev han frikendt for.
51-årig idømt to års fængsel for sex med steddatter[31-07-2015 14:26]
En 51-årig mand fra Maribo-området blev fredag idømt to års ubetinget fængsel for at have misbrugt sin steddatter seksuelt. Det skriver Folketidende.dk.De seksuelle overgreb begyndte, da pigen var 13½ år gammel, og udviklede sig fra oralsex til egentlige samlejer, da pigen fyldte 15 år.Anklageren i sagen havde forlangt mellem to et halvt og tre års fængsel. Retten lagde ifølge folketidende.dk vægt på, at pigen, der i dag er 28 år, og de øvrige vidner forklarede troværdigt om misbruget.
Solarie-lurer taget på fersk gerning[31-07-2015 12:28]
En 34-årig kvinde fra Roskilde blev torsdag beluret, da hun tog sol i det lokale solcenter. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi fredag.Da kvinden var i færd med at tage tøj på, opdagede hun en mobiltelefon stikke op over kanten fra nabokabinen, og hun skyndte sig derfor ud og fik i smug tilkaldt politiet.Da soltiden kort tid efter udløb i nabokabinen, stod politiet klar som velkomstkomité og tog imod en 44-årig mand fra Greve.Politiet foretog en ransagning og fandt mandens mobiltelefon, hvorpå der lå billeder af den solbadende kvinde.
Tre unge mænd anholdt for organiserede indbrud på Sjælland[31-07-2015 10:17]
Tre mænd i alderen 19-22 år, der mistænktes for at stå bag en lang række organiserede indbrudstyverier på det meste af Sjælland, er blevet anholdt af det sjællandske politisamarbejde Task Force Indbrud (TFI).De tre mænd sidder varetægtsfængslet og mistænkes for at have begået i alt 56 indbrud i private hjem på Sjælland, hvor de primært er gået efter IT-udstyr, smykker og andre let omsættelige ting.Mændene er danske, bosiddende i København og i forvejen kendt af politiet.

  
lån