Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tors. 26 november

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [12361 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [17984 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3313 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4346 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6797 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6322 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [12301 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [8669 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [58027 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3677 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1753 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [19687 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [25512 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4679 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8657 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [17283 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5545 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5578 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [6204 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [7101 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
40-årig knallertkører dræbt i trafikulykke[26-11-2015 17:29]
En 40-årig mand er torsdag eftermiddag afgået ved døden i en trafikulykke i Esbjerg. Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands Politi over for Berlingske Nyhedsbureau. Ulykken skete omkring klokken 14 i krydset mellem Sjællandsgade og Gormsgade i Esbjerg. »Knallertkøreren overser en tværgående bil, der kommer kørende fra Gormsgade. Knallertkøreren har vigepligt, men overser den som sagt og kører ind i bilen. Han bliver erklæret død på stedet,« siger vagtchefen. Der har efterfølgende været en bilinspektør ude at undersøge ulykkestedet.
75-årig dement kvinde forsvundet fra plejehjem i Frederikshavn[26-11-2015 17:10]
Nordjyllands Politi leder efter en 75-årig dement kvinde, der torsdag eftermiddag forlod plejehjemmet »Kastaniegården« i Frederikshavn.Kvinden forlod plejehjemmet omkring klokken 15. Hun beskrives som cirka 150 centimeter høj og med gråt pagehår. Hun var iført en brun trøje og brunternede bukser, da hun forlod stedet.Politiet oplyser, at hun virker frisk og er godt gående. Hvis man ser kvinden, bedes man ringe til Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.BNB
Lastbilchauffør dræbt i ulykke[26-11-2015 16:12]
En 48-årig lastbilchauffør er torsdag afgået ved døden, efter han kørte galt i sin lastbil som følge af et ildebefindende. Det skriver Ekstra Bladet.»Vi formoder, at han har fået et ildebefindende og hjertestop, og at det var det, der førte til ulykken,« siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, til Ekstra Bladet.Mortorvejen er åbnet i nordlig retning, efter uheldet lukkede motorvejen i begge retninger tidligere torsdag.
Tidligere rockerpræsident dømt for narkohandel[26-11-2015 15:07]
Retten i Sønderborg har torsdag idømt to mænd lange fængselsstraffe for handel med narkotika - primært amfetamin.Der er tale om to mænd fra Sønderborgområdet, hvoraf den ene, en 43-årig mand, er tidligere præsident for rockergruppen Bandidos i Kolding. Han er idømt syv års fængsel for at have handlet i alt fem kilo amfetamin, mens hans 32-årige medskyldige er idømt fire års fængsel for at have overdraget to et halv kilo amfetamin.

Foto: Morten Germund

29-årig fængslet for at ville sælge amfetamin og ketamin[26-11-2015 14:47]
En 29-årig mand er ved Retten i Odense torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser Fyns Politi.Manden er sigtet for grov narkokriminalitet ved at være i besiddelse af skunkplanter, amfetamin og ketamin med henblik på at sælge det videre. Ketamin er først og fremmest et bedøvelsesmiddel, der som oftest bruges på heste, men stoffet kan også give kraftige hallucinationer hos mennesker.Retsmødet blev holdt for lukkede døre, og det er derfor sparsomt med oplysninger i sagen.BNB
Minister: Fjernundervisning skal styrke fagligheden[26-11-2015 14:47]
Fjernundervisning af elever i folkeskolen skal aldrig erstatte relationen mellem elever og lærere. Det er en frivillig forsøgsordning for skoler i yderkommuner, der ikke kan få undervisningen til at hænge sammen.
Pædofile Erling kan ikke straffes: Her er grunden[26-11-2015 14:21]
Seksuelle overgreb mod børn forældes 10 år efter offeret er fyldt 21 år, og derfor kan pædofile Erling på 66 år, der har været sammen med 10 børn, ikke straffes.Hvis offeret er et barn under 12 år, kan der dog være en forældelsesfrist på 15 år efter offerets 21-års fødselsdag. Det fortæller Sten Schaumburg-Müller, der er professor på Juridisk Institut på Syddansk Universitet, i et interview med Radio24Syv.

Foto: Niels Ahlmann olesen

E45 genåbnet i nordlig retning[26-11-2015 14:03]
Østjyske Motorvej E45 er nu genåbnet i nordlig retning efter et uheld ved Hedensted tidligere i dag lukkede motorvejen i begge retninger.E45 er dog stadig spærret i sydgående retning ved afkørsel 58, og Vejdirektoratet skriver, at man kan forvente kø til først ud på aftenen.En lastbil var væltet og havde spildt foder på vejbanen.BNB
Danmark får nej til udlevering af drabsmistænkt[26-11-2015 13:48]
Jordan nægter at udlevere en 22-årig mand, der er eftersøgt for drabet på den 19-årige Hamza Samsam på Nørrebro i maj. Dansk politi har ikke opgivet håbet om at stikke en klo i ham.
Lastbilchauffør dræbt i ulykke: Væltet lastbil spærrer motorvej[26-11-2015 13:40]
En 48-årig lastbilchauffør er torsdag afgået ved døden, efter han kørte galt i sin lastbil som følge af et ildebefindende. Det skriver Ekstra Bladet.»Vi formoder, at han har fået et ildebefindende og hjertestop, og at det var det, der førte til ulykken,« siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, til Ekstra Bladet.

Foto:


  
lån