Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tirs. 5 maj

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [12085 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [17483 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3145 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4181 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6488 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6179 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11954 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [8284 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [55099 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3585 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1692 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [19076 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [25204 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4545 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8345 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16802 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5335 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5393 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5983 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6876 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Slagterimedarbejdere evakueret i Thisted[05-05-2015 05:48]
Tirsdag morgen er samtlige produktionsmedarbejdere på slagteriet Tican i Thisted evakueret.Det sker efter meldinger om et ammoniakudslip på slagteriet.Brandvæsenet er dog på stedet, og situationen er under kontrol.»Det er et rør oppe på taget, hvor enden er skudt af, og der er kommet ammoniak ud den vej. Så har man lukket ned for røret med det samme, og af sikkerhedsmæssige årsager skyndte man sig at evakuere,« siger beredskabschef Søren Funder Larsen fra Thisted Brandvæsen til Berlingske Nyhedsbureau.
Efterladt taske stoppede togtrafikken i Hillerød[05-05-2015 01:59]
En lille sort taske, der var blevet efterladt i et tog, stoppede mandag aften trafikken på Hillerød Station i Nordsjælland i flere timer.En togfører havde kort før klokken 20 bemærket den efterladte taske og slået alarm til politiet.Området blev afspærret, og ammunitionsryddere blev tilkaldt, men tasken viste sig dog at indeholde ufarlig elektronik til et LED-lysanlæg, fortæller vagtchef Ole Hestbæk.Klokken 22 kunne afspærringerne fjernes og togtrafikken genoptages.Politiet har endnu ikke fundet ejeren af tasken.BNB
Politijagt: Motorcyklist bragede ind i politibil med 200 km i timen[05-05-2015 01:16]
En 24-årig mand slap mandag aften med et brækket ben, da han med op mod 200 kilometer i timen på en stjålen motorcykel bragede ind i en politibil.Manden kom kørende på den stjålne Harley Davidson på Sydmotorvejen med omkring 150-160 kilometer i timen, da han bliver spottet af en patruljevogn, fortæller vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Foto:

Motorcyklist bragede ind i politibil[05-05-2015 00:55]
En 24-årig mand slap mandag aften med et brækket ben, da han med op mod 200 kilometer i timen på en stjålen motorcykel bragede ind i en politibil.Manden kom kørende på den stjålne Harley Davidson på Sydmotorvejen med omkring 150-160 kilometer i timen, da han bliver spottet af en patruljevogn, fortæller vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Dræbt af lastbil: Automatisk nødbremse kunne måske have reddet Julie og Sarahs liv[04-05-2015 20:38]
Tre mennesker mistede livet, da en lastbil i december sidste år påkørte flere biler, der holdt i kø på motorvej E45 ved Horsens. Men ulykken kunne måske være undgået og menneskeliv reddet, hvis lastbilen havde været udstyret med et automatisk nødbremsesystem.Fra 1. november 2015 træder en nyt EU-lovkrav i kraft, således at alle nyindregistrerede lastbiler og busser skal have installeret det automatiske nødbremsesystem.

Foto: Brian Rasmussen

Mistænkelig kuffert lukkede S-togs-station: Viste sig at være ufarlig[04-05-2015 18:30]
En mistænkelig kuffert på Hillerød Station tvang mandag aften DSB til at stoppe togtrafikken mellem Hillerød og Birkerød. Mistanken viste sig dog at være ubegrundet.Kufferten befandt sig i et tog i spor et, og politiets aktion blev udvidet med Ammunitionsrydningstjenesten, der ankom til stationen og undersøgte den nærmere. »Den viste sig at være ufarlig,« siger Steffen Østergaard, vagtchef hos Nordsjællands Politi.

Foto:

Seks anholdt ved demonstration i København[04-05-2015 18:14]
Københavns Politi har mandag aften anholdt seks personer i forbindelse med en demonstration i den indre del af hovedstaden.De seks personer deltog i en moddemonstration mod den islamkritiske bevægelse Pegida, der marcherer i hovedstaden hver mandag aften.Ifølge Københavns Politi er de seks personer blevet anholdt for at have forbrudt sig mod ordensbekendtgørelsen ved at råbe ukvemsord efter politiet og for at have kastet med sten.De anholdte kan sandsynligvis se frem til at slippe med en bøde for optøjerne.BNB
To unge fundet døde i campingvogn[04-05-2015 16:33]
To unge mænd på henholdsvis 24 og 25 år er blevet fundet døde i en campingvogn ved Brande.Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at man ikke mistænker, at der ligger en forbrydelse bag, men at der kan være tale om en tragisk ulykke.De to mænd havde overnattet i campingvognen efter at have deltaget i et traktorstævne. Efterfølgende undrede pårørende sig over, at de ikke kunne komme i kontakt med dem og valgte derfor at tage hen til campingvognen ved middagstid mandag, hvor de to mænd blev fundet livløse.

Foto: Google Street View

Autistiske drenge er fundet i god behold[04-05-2015 15:23]
Syd- og Sønderjyllands Politi har nu fundet de to otte-årige, autistiske drenge, der forsvandt ved middagstid mandag fra deres skole på Grønnevej i Løgumkloster.De to drenge, der hedder Mike og Thias, var, ifølge politiet, gået en tur i kirke.Det oplyser politikredsen på Twitter.BNB
Politi efterlyser to autistiske drenge[04-05-2015 15:05]
Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser to otte-årige, autistiske drenge i Løgumkloster-området.Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.De to drenge forsvandt ved middagstid mandag fra deres skole på Grønnevej i Løgumkloster.De to drenge, der hedder Mike og Thias, er begge omkring 130 centimeter høje og almindelige af bygning.Politiet betoner, at man på grund af deres diagnoser bør optræde »stille« og »roligt«, hvis man tager kontakt til dem.BNB

  
lån