Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Ons. 1 april

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [12052 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [17402 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3114 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4155 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6433 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6163 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11895 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [8218 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [54526 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3570 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1683 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18992 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [25173 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4524 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8301 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16723 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5298 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5360 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5958 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6840 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Påsken er også en højtid for indbrudstyve[01-04-2015 00:14]
Det er ikke kun påskeharer, der kommer på uanmeldt besøg i påsken. Risikoen for indbrud er også større, og derfor opfordrer politiet naboer til at holde udkig efter indbrudstyve i påskedagene.
Politiet fastholder højt beredskab efter København-terror[31-03-2015 16:01]
På grund af terrortruslen fortsætter den massive polititilstedeværelse i København sommeren over. Men den krævende opgave understreger ifølge Politiforbundet, at der mangler betjente til klassisk politiarbejde.
35-årig mand får straksdom efter kro-tyveri[31-03-2015 15:41]
Den 35-årige mand, som mandag aften blev anholdt efter et røveri mod Sindal Kro i Nordjylland, har tirsdag fået en straksdom på tre måneders ubetinget fængsel.Det oplyser efterforskningsleder Peter Skovbak Pedersen fra Nordjyllands Politi til Berlingske Nyhedsbureau.»Han er ikke dømt for røveri, men han er dømt for tyveri. Men det var et røverilignende forhold,« siger Peter Skovbak Pedersen.
Kilde til BT: Derfor røg Brian Sandberg ud af Bandidos[31-03-2015 15:01]
Brian Sandberg er blevet smidt ud af rockerklubben Bandidos i Bad Standing.Det betyder, at han ikke må nærme sig medlemmer af Bandidos eller personer der hænger ud i miljøet.Bandidos har bekræftet, at Brian Sandberg er røget ud i bad standing, men har endnu ikke fortalt, hvad årsagen er. BT erfarer imidlertid, at Brian Sandberg har haft lidt for tætte relationer til en kvinde, der tilhørte et andet medlem af Bandidos.

Foto: Bax Lindhardt

Kryptisk besked på Facebook: Afslører det her, hvor upopulær Sandberg er i Bandidos?[31-03-2015 14:48]
Rockeren Brian Sandberg er fra dags dato blevet smidt ud af Bandidos i såkaldt Bad Standing. Det bekræfter en talsperson fra Bandidos presse- og juragruppe over for BT. Talspersonen ønsker ikke at sige, hvad der er årsagen til det dramatiske exit, der indebærer, at Brian Sandberg ikke må nærme sig personer i miljøet.Men en besked, som Brian Sandberg for tre dage siden lagde ud på sin offentlige Facebook-profil, peger på, at der i et stykke tid har været intern utilfredshed med Brian Sandbergs medlemskab af rockerklubben.

Foto: Bax Lindhardt

34-årig varetægtsfængslet for drab i Odense[31-03-2015 12:19]
En 34-årig mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet frem til 28. april i forbindelse med drabet på en 41-årig mand, der mandag blev fundet død i Odense. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.Den afdøde mand blev fundet livløs i sin bil, og mandag eftermiddag anholdt politiet den 34-årige mand og sigtede ham for drabet.Den 34-årige nægter sig skyldig i sigtelsen. Hans forklaring er dog ukendt for offentligheden, idet tirsdagens grundlovsforhør i Retten i Odense blev holdt for lukkede døre.
41-årig knivdræbt i Odense: Kenneth var tidligere HA- prøvemedlem[31-03-2015 11:03]
Den dræbte 41-årige Kenneth Peder Haugstrup, som natten til mandag blev dræbt med knivstik i eller ved sin bil i Odense-forstaden Hjallese, er tidligere HA-prøvemedlem og er tidligere blevet forsøgt dræbt med skud på værtshuset Havhesten.Knivdrab i Odense: Drabssigtet nægter sig skyldig

Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen

Politiet forlænger øget terrorberedskab i København[31-03-2015 10:06]
Rigspolitiet har forlænget det forhøjede beredskab i København efter terrorangrebet mod Krudttønden og synagogen i Krystalgade i midten af februar. I første omgang er beredskabet forlænget indtil september - det vil sige et halvt år mere, skriver Jyllands-Posten.Dermed skal betjente fra andre politikredse i landet fortsat pendle til hovedstaden for at støtte de københavnske betjente med at opretholde det forhøjede terrorberedskab.Beredskabet betyder blandt andet, at betjentene skal være »ekstra årvågne og opmærksomme« på det, der kaldes mulige mål, skriver Jyllands-Posten.
Knivdrab i Odense: Drabssigtet nægter sig skyldig[31-03-2015 09:29]
Den 34-årige mand, JH, der er sigtet for drab på en 41-årig mand fra Odense, nægter sig skyldig.Det har han netop sagt foran dommer Ingrid Therkelsen i et grundlovsforhør ved Retten i Odense, hvor han med begyndelse klokken 11.15 bliver fremstillet med en sigtelse for straffelovens mest alvorlige paragraf; manddrab.Den 41-årige dræbte KPH blev mandag morgen kort efter klokken otte fundet knivdræbt - siddende bag rattet i sin parkerede bil ud for Jacob Hansens Vej 56 i Odense-bydelen Hjallese.

Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen

Erhvervspar fra tv tiltalt for grov momssvindel[31-03-2015 05:21]
7.521.491 kroner. Så mange penge er et dansk erhvervspar, der har medvirket i et tv-program om netop deres forretning, tiltalt for at have indberettet for lidt i moms i flere af deres foretagender.Det fremgår af anklageskriftet i sagen, som BT har fået indsigt i.Af anklageskriftet fremgår det, at parret, der er beskyttet af et navneforbud, ifølge anklagemyndigheden ?i forening og i fælles forståelse med forsæt til at unddrage statskassen afgift? har afgivet enten ?urigtige eller vildledende oplysninger til brug for afgiftskontrollen?.

  
lån