Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Fre. 24 oktober

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11813 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [16936 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [2998 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4044 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6183 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6065 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11661 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [7835 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [51394 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3502 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1650 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18426 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [24923 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4431 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8028 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16239 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5134 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5212 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5747 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6620 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Tyrkisk avis afslører: Mistænkt i Hedegaard-sag løsladt allerede i juli[24-10-2014 12:30]
Den 27-årige danske statsborger, der er mistænkt for at stå bag drabsforsøget på den islamkritiske forfatter Lars Hedegaard, blev angiveligt løsladt allerede i juli. Det erfarer den tyrkiske avis Hürriyet.Det er to måneder før den fangeudveksling, der fandt sted mellem Tyrkiet og terrorgruppen Islamisk Stat (IS) 20. september - en fangeudveksling, som de danske myndigheder ifølge Radio24syv frygtede, at den mistænkte var en del af.
Efterlyser forældre eller pårørende: Lille pige med dukkevogn gik alene på gaden[24-10-2014 12:16]
Syd- og Sønderjyllands Politi søger forældre eller pårørende til en lille pige, der kom gående alene på en parkeringsplads ved Højgade i Aabenraa fredag lidt over middag med en dukkevogn. Folk på stedet meldte det til politiet 13.35, og nu forsøger politiet at finde frem til pigens forældre.»Hun er omkring fire år, men hun kan hverken fortælle hvem hun er, eller hvor hun hører hjemme,« fortæller vagthavende Ivan Gohr Jensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.Pigen har kort, lyst hår, grøn jakke, lilla bukser og røde sko.

Foto: BJARKE ØRSTED

Politiets teori: Stjålet sprængstof skulle ikke bruges til terror[24-10-2014 10:14]
De to mænd, der ifølge politiet sigtelse har stjålet et kilo konventionelt sprængstof fra Forsvaret, var ikke umiddelbart i stand til at detonere det. Den ene af den var ansat som overkonstabel i Forsvaret, hvor sprængstoffet menes at stamme fra, erfarer bt.dk.Samtidig er det politiets umiddelbare opfattelse, at motivet til den ulovlige sprængstofbesiddelse snarere har været "almindelig" kriminalitet end terror.
Personpåkørsel stoppede togtrafik mellem Hellerup og Klampenborg[24-10-2014 09:21]
En personpåkørsel stoppede tidligere på dagen al togtrafik mellem Hellerup og Klampenborg på grund af en personpåkørsel.Både Øresundstog og S-tog holdt stille på strækningen, men politiet arbejdede på stedet, men kort før klokken 12 er der atter åbent for togtrafik på strækningen.Man skal dog regne med forsinkelser på op til 30 minutter, skriver DSB.
Anholdt med sprængstoffer er overkonstabel[24-10-2014 08:56]
Det er en 31-årig mand "med tilknytning til Forsvaret", der torsdag blev anholdt i København i sagen om ulovlig besiddelse af et kilo plastisk sprængstof. Det oplyser Københavns Politi på Twitter.Politiet uddyber ikke nærmere, hvordan manden er tilknyttet det danske forsvar, men bt.dk erfarer, at der er tale om en overkonstabel.

Foto: Erik refner

To anholdt med et kilo sprængstof i København[24-10-2014 07:53]
To mænd blev torsdag formiddag anholdt for besiddelse af et kilo plastisk sprængstof, tændsnor og tændsats i Rovsinggade på Nørrebro i København. Det bekræfter Københavns Politi over for Berlingske Nyhedsbureau.»Der er fundet to gange 500 gram plastisk sprængstof sammen med noget tændsnor. Hvad der ellers måtte komme frem vil formentlig komme frem bag lukkede døre i dag. Derfor kan jeg ikke sige meget andet end det, der står i sigtelsen,« siger senioranklager Stig Fleischer fredag.

Foto: Erik refner

Anholdelse efter voldsomt skudopgør i Taastrup[24-10-2014 05:47]
En 34-årig mand er blevet anholdt efter et opgør sent torsdag aften, hvor to mænd blev ramt af skud.
Kørt ned af ven efter fest: 28-årig død[24-10-2014 05:37]
En 28-årig mand er afgået ved døden to måneder efter, han blev kørt ned på i Gørlev mellem Kalundborg og Slagelse. Det oplyser efterforskningsleder Anders Birch Larsen fra politiet i Kalundborg til sn.dk.Manden kørte på sin cykel, da han i de tidlige morgentimer søndag d. 10 august blev ramt af en flugtbilist og livsfarligt kvæstet med alvorlige skader i hovedet, blødninger og kraniebrud.

Foto: Lars Rievers

Øksemand amok på politibetjente i New York[24-10-2014 05:14]
En gruppe betjente i New York blev torsdag angrebet af en mand med en økse. To politibetjene er såret.En politibetjent blev ramt i hovedet med en økse, mens en anden blev ramt i armen, da en mand med en økse gik til angreb på fire politibetjente i New York. Det skriver cnn.com.De to andre politibetjente, som gerningsmanden ikke fik ram på, skød og dræbte ham på stedet.

Foto: EDUARDO MUNOZ

To ramt af skud i Taastrup[23-10-2014 22:17]
To unge mænd blev torsdag aften ramt af skud i boligområdet Taastrupgaard i Taastrup, oplyser Københavns Vestegns Politi.Politiet modtog kort før klokken 22 opkald fra flere vidner, der havde hørt skud i området, fortæller vagtchef Jens Møller.På gerningsstedet finder man to skudofre. En 23-årig mand, der er ramt i skulder og lår og en 29-årig mand, der er ramt i benet.Begge er bragt til skadestuen og deres tilstand beskrives som stabil og ikke livstruende.Politiet er nu i gang med tekniske undersøgelser og anden efterforskning

  
lån