Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Man. 28 juli

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11504 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [16302 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [2899 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [3907 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [5914 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [5947 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11426 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [7576 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [48890 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3468 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1637 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [17800 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [24682 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4328 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [7803 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [15884 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5041 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5114 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5578 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6427 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Mor på vej for at hente Laura: Forsvundet 15-årig er i Flensborg[28-07-2014 07:30]
Den 15-årige Laura Jensen fra Haderslev, som har været efterlyst siden søndag, kontaktede sin familie mandag morgen. Det skriver jv.dk.»Vi afventer, at hendes mor kører ned og henter hende i Flensborg. Vi skal lige være sikre på, at hun er sammen med familien, inden vi aflyser eftersøgningen,« siger vicepolitiinspektør Knud Kirsten fra lokalpolitiet i Haderslev til jv.dk.Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyste den 15-årige pige, efter hun søndag havde forladt sit hjem i nedtrykt tilstand.BNB

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Forsvundne Kamillas søster: Vi har ikke opgivet håbet[28-07-2014 07:03]
Der er stadig intet nyt om den 22-årige Kamilla Hantusch fra Padborg, som nu har været sporløst forsvundet i over en uge. Siden den unge kvinde tog afsked med sin tvillingesøster ved 22-tiden lørdag aften i sidste uge, har hun været som sunket i jorden, og ingen har tilsyneladende set hende. LÆS OGSÅ: Politiet opfordrer: Drop private eftersøgninger efter Kamilla

Foto: Politiet / privatfoto

Politiet afviste Khader efter overfald på datter: Kom tilbage i morgen[28-07-2014 06:44]
Den tidligere toppolitiker Naser Khaders 14-årige datter Sofia blev natten til lørdag overfaldet af en pigebande, da hun fejrede sin fødselsdag med en gruppe venner i København.Ved overfaldet blev hun blandet andet overdænget med slag og spark, truet med kniv og revet rundt i håret.Umiddelbart efter overfaldet kontaktede familien politiet og udpegede de unge piger, som ifølge Naser Khader har chikaneret datteren i flere måneder. 
Tragedie på stranden: Badegæster ramt af fly - far dræbt og datter hårdt kvæstet[28-07-2014 05:46]
En dejlig dag på stranden blev søndag forvandlet til en tragedien for en amerikansk familie i Florida, USA.En 36-årig far kom gående med sin ni-årige datter på Caspersen Beach tæt på Sarasota på Floridas vestkyst, da de pludselig blev ramt af et lille privatfly, der var i gang med at nødlande på stranden.Faderen blev dræbt på stedet, mens hans datter blev så hårdt kvæstet, at hun måtte flyves til et børnehospital i Tampa.

Foto: Sarasota County Sheriffs Office

15-årig pige forsvundet[28-07-2014 05:02]
Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser den 15-årige Laura Jensen, der søndag forlod sit hjem i Haderslev i nedtrykt tilstand.»I begyndelsen frygtede vi det værste, men nu har vi heldigvis flere ting, der tyder på, at hun opholder sig i Flensborg-området,« fortæller vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi til bt.dk.Det er blandt andet vidneudsagn, der får politiet til at tro, at den unge kvinde har taget toget til Tyskland. Derfor har Syd- og Sønderjyllands Politi bedt tysk politi om at lede efter hende.
47-årig cyklist død efter sammenstød[28-07-2014 04:54]
En 47-årig mandlig motionscyklist er død, efter han søndag stødte sammen med en anden cyklist i det nordlige Odense. Han døde af sine kvæstelser på Odense Universitetshospital natten til mandag, skriver bt.dk.Ulykken skete omkring klokken 17, hvor motionscyklisten, der ikke bar cykelhjelm, ville overhale en cyklist i et sving.
Frivillige vil lede efter forsvundne danskere[28-07-2014 04:53]
En ny forening med foreløbig 2.500 frivillige er klar til at hjælpe politiet med at opspore savnede personer. Men politiet siger nej tak.
15-årig pige forsvundet: Har du set Laura?[28-07-2014 04:52]
Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser den 15-årige Laura Jensen, der søndag forlod sit hjem i Haderslev i nedtrykt tilstand. - I begyndelsen frygtede vi det værste, men nu har vi heldigvis flere ting, der tyder på, at hun opholder sig i Flensborg-området, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann til bt.dk. Det er blandt andet vidne-udsagn, der får politiet til at tro, at den unge kvinde har taget toget til Tyskland. Derfor har Syd- og Sønderjyllands Politi bedt tysk politi om at lede efter hende.

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

47-årig cyklist død efter sammenstød[28-07-2014 04:49]
En 47-årig mandlig motionscyklist er død, efter han søndag stødte sammen med en anden cyklist i det nordlige Odense. Han døde af sine kvæstelser på Odense Universitetshospital natten til søndag, skriver bt.dk.Ulykken skete omkring klokken 17, hvor motionscyklisten, der ikke bar cykelhjelm, ville overhale en cyklist i et sving.
Khaders 14-årige datter mishandlet af berygtet pigebande: Tæsket og sparket i hovedet[28-07-2014 04:13]
Den tidligere toppolitiker Naser Khaders blot 14-årige datter Sofia gennemlevede natten til lørdag et sandt mareridt.Den unge pige fejrede sin fødselsdag med en gruppe venner nær en legeplads ved Ørestad Gymnasium i København, da hun pludselig blev passet op af en lokalt berygtet pigebande. Øjeblikket efter lå den spinkle pige på jorden, og her blev hun ifølge den kendte far liggende i tæt ved en halv time, mens to tydeligt påvirkede anførere af banden truede hende med en kniv og overdængende hende med slag og spark mod hoved og krop.

Foto: Marie Hald


  
lån