Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Ons. 23 juli

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11494 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [16270 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [2892 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [3904 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [5904 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [5943 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11414 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [7565 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [48800 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3463 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1634 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [17780 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [24669 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4324 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [7793 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [15856 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5032 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5111 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5575 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6422 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Indbrud gik helt galt: 24-årig fængslet for røveri[23-07-2014 13:08]
En 24-årig mand er onsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger for et villaindbrud, der udviklede sig til et røveri.Politiet mener, at han står bag et indbrud, som i juni fandt sted i Reerslev ved Hedehusene. Under indbruddet blev manden overrasket af en beboer, som han endte med at slå så hårdt, at beboeren fik brud på næsen. Dermed ændrede forbrydelsen karakter fra indbrud til røveri.Røveren stak efter overfaldet af med tyvekoster, formentlig med hjælp fra en medgerningsmand, oplyser Københavns Vestegns Politi, som har efterforsket sagen.
Politiet beder om hjælp: Har du set Niels?[23-07-2014 13:07]
Sydøstjyllands Politi beder om hjælp til at finde 81-årige Niels Kaj Møller Jensen fra Horsens, der har været forsvundet siden fredag aften i sidste. Han blev sidst set køre afsted i sin sorte Toyota Yaris med registreringsnummer VS 43 870. Niels Kaj Møller Jensen beskrives er 81 år, 165 centimer høj, blå øjne og normal af bygning. Han var iført lys beige skjorte med korte ærmer, blå cowboybukser og lyse, brune lædersko, da han forsvandt.
Riget og SAS har forklaret sig i Se og Hør-sag[23-07-2014 12:20]
Datatilsynet har haft Rigshospitalet og SAS til at stå skoleret i sagen om Se og Hør, som angiveligt har modtaget personfølsomme oplysninger om kendte og kongelige.Flyselskabet SAS og Rigshospitalet har forklaret over for Datatilsynet, hvordan de håndterer personfølsomme oplysninger. Det skriver MediaWatch.Der er tale om en udløber af Se og Hør-skandalen, hvor medarbejdere fra SAS og Rigshospitalet er blevet beskyldt for at give oplysninger om kendte og kongelige videre til ugebladet.

Foto: Jens NØrgaard Larsen

18-årig truet til dødsbrand: Han ville binde mig og lægge billeder på nettet[23-07-2014 12:13]
Den 18-årige mand, der onsdag blev sigtet og varetægtsfængslet for at have været med til at brænde en villa i Brøndby til grunden med forsikringssvindel i tanke, fortalte under grundlovsforhøret i Glostrup, at han blev presset og truet til den tragiske ugerning, hvor en 45-årig mand døde i branden. Det fortæller senioranklager Steen Ulriksen til BT.- Han havde følt sig truet til at være med i brandstiftelsen og havde været under et enormt pres af den 45-årige mand, som han boede sammen med, siger han.

Foto: Uffe Weng

Nu efterlyses Kamilla i hele verden[23-07-2014 08:17]
Der er fortsat intet nyt om den forsvundne 22-årige Kamilla Hantusch, som har været væk siden lørdag aften. Nu efterlyses hun i hele verden. Ingen har tilsyneladende set den unge kvinde, siden hun ved 22.30-tiden lørdag talte med sin søster ved skolen på Frøslevvej, som ligger tæt på hendes hjem.

Foto: Politiet / privatfoto

18-årig varetægtsfængslet og sigtet i sagen om villabrand[23-07-2014 08:15]
Den 18-årige, som forbindes til villabranden i Brøndby natten til søndag, er nu blevet varetægtsfængslet, efter han blev fremstillet i Grundlovsforhør i Glostrup Ret kl. 9 onsdag.Det oplyser dommer i sagen Katrine B. B. Eriksen til bt.dk.- Resultatet blev, at han, som de andre, blev varetægtsfængslet til d. 19. august. Han er sigtet for overtrædelse af straffeloven paragraf 181 stk. 2. om brandstiftelse med henblik på at besvige brandforsikringen. Der er ikke yderligere sigtelser, siger hun.
Anne Baastrup efter lang sygdomsperiode: Det har været utroligt hårdt[23-07-2014 06:38]
I januar brød hun sammen med stress. Tirsdag meddelte SFs Anne Baastrup, at hun er på vej tilbage til politik efter et halvt års alvorlig sygdom.Den tidligere gruppeformand meldte, at hun regner med at være klar til at vende tilbage til jobbet, når folketinget samles igen efter sommerferien i oktober.

Foto: Jens Nørgaard Larsen

Voldsom gårdbrand: 25 køer aflivet[23-07-2014 05:20]
Tidligt onsdag morgen gik der pludselig ild i en lade fyldt med halm på Nissumvej ved Lemvig.Branden var så voldsom, at 25 ud af 30 kvier efterfølgende måtte slås ned på grund af røgforgiftning. - Der var rigtig meget blus på, men vi kender endnu ikke brandårsagen, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj.Ifølge politiet truer branden ikke ejendommens beboelse, men det kan blive nødvendigt at flytte 150 mælkekøer i en nærliggende stald.

Foto: Liselotte Sabroe

Spritstiv bilist torpederede fem biler[23-07-2014 04:59]
En ung nordjysk mand kørte natten til onsdag rundt i sin bil i Aalborg i en kæmpebrandert. Han havde så dårlig styr på sin bil, at han nåede at køre ind i fem biler i Fyensgade, inden han blev stoppet af politiet. - Da han blæste i alkometeret, var promillen så høj, at han fik inddraget kørekortet på stedet. Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Michael Hæstrup Jensen, til bt.dk.Alkometeret viste over 1,6, og reglerne siger, at så snart promillen er over 1,2, ryger kortet med det samme.
43-årig fodgænger død efter trafikulykke[23-07-2014 04:23]
En 43-årig mand mistede livet ved en trafikulykke sent tirsdag aften i Hjørring, oplyser Nordjyllands Politi.Den 43-årige var til fods og ville krydse Vellingshøjvej, da han blev ramt af en bil.- Vejen er uden belysning, og manden havde mørkt tøj på, da han ville krydse vejen og blev påkørt af bilen, fortæller vagtchef Michael Hæstrup Jensen.Den 43-årige blev kørt til Hjørring Sygehus, mens hans liv stod ikke til at redde.Den 23-årige kvinde, der kørte bilen, er ifølge vagtchefen dybt rystet over ulykken.BNB

  
lån