Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Fre. 28 november

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11880 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [17060 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3022 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4076 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6243 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6087 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11695 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [7931 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [52101 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3514 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1657 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18561 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [24975 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4453 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8091 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16340 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5161 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5243 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5794 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6678 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
19-årig bilist fængslet efter at have påkørt 13-årig[28-11-2014 16:26]
Den 19-årige mand, der fredag morgen stærkt beruset påkørte en 13-årig pige i Brønshøj, er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det skriver bt.dk.Manden blev varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør fredag eftermiddag »in absentia«, da han måtte en tur på sygehuset efter ulykken på grund af stor alkohol- og muligvis narkopåvirkning.Bilisten er sigtet for uagtsom legemsbeskadigelse og for spiritus- og narkokørsel. Den 13-årige piges tilstand er kritisk.
En person kvæstet ved trafikuheld nær Aalborg[28-11-2014 16:10]
En person er sent fredag eftermiddag blevet kvæstet i en ulykke på Egensevej ud for Øster Vase ved Aalborg. Det skriver nordjyske.dk.En bil har ramt en knallert eller scooter, og ifølge politiets foreløbige meldinger skulle en person være kommet alvorligt til skade.Området ved Egensevej ud for Øster Vase er spærret på grund af uheldet, og det er uvist, hvornår stedet genåbnes. Nordjyllands Politi opfordrer trafikanterne til at søge alternative ruter.BNB
Mand stukket i låret på Nørrebro[28-11-2014 15:25]
En mand er fredag eftermiddag blevet stukket ned på Nørrebrogade i København.- Jeg kan bekræfte, at en mand er blevet stukket ned. Han skulle være stukket i låret, fortæller Carsten Reenberg, vagtchef ved Københavns Politi.Den sårede mand er nu uden for livsfare, fortæller vagtchefen, der på nuværende tidspunkt ikke kan sige mere, før han har snakket med efterforskerne på stedet.Sagen opdateres... 

Foto: Mathias Øgendahl

Cyklist omkommet i Lyngby: Fik ildebefindende i trafikken[28-11-2014 12:26]
En 83-årig mand er død i Lyngby, efter han fik et ildebefindende, mens han cyklede.Det fortæller Nordsjællands Politi.- Vi kan bekræfte, at der er en, der har fået et ildebefindende, mens han kom kørende på sin cykel, og han omkommer derefter. Så der er ikke tale om et færdselsuheld. Men det er meget tragisk, siger Henrik Suhr, der er pressechef ved Nordsjællands Politi.Et vidne på stedet har set manden cykle direkte ind i en lastbil, som holdt stille. 

Foto: Bjørn Nielsen

En person på sygehuset efter ulykke i København[28-11-2014 09:51]
En person er kørt på sygehuset efter et sammenstød mellem flere biler fredag formiddag ved krydset Enghavevej og P. Knudsensgade i København.Politiet fik melding om ulykken klokken 9.45, og det forlød, at der var flere fastklemte personer.»Jeg ved, at en person er bragt til Hvidovre Hospital, men det skulle ikke være alvorligt,« siger vagtchef ved Københavns Politi Jens Kristiansen.Han har endnu ikke det fulde overblik over ulykken, men formoder, der er tale om et harmonikasammenstød under køkørsel.BNB
En person på sygehuset efter ulykke i København[28-11-2014 09:26]
En person er kørt på sygehuset efter et sammenstød mellem flere biler fredag formiddag ved krydset Enghavevej og P. Knudsensgade i København.Politiet fik melding om ulykken klokken 9.45, og det forlød, at der var flere fastklemte personer.Vagtchef ved Københavns Politi Jens Kristiansen siger, at en person er kørt på sygehuset, men at vedkommende ikke er kommet alvorligt til skade. Politiet formoder, der er tale om et harmonikasammenstød under kø-kørsel.BNBBNB
58-årig død efter brand i rækkehus[28-11-2014 04:19]
En 58-årig mand har torsdag aften mistet livet efter en brand i hans rækkehus i Kjellerup nord for Silkeborg, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.Ifølge vagtchef Jens Claumarch er der mistanke om, at branden kan være opstået, fordi den 58-årige havde røget i sengen»Den første røgdykker, der kommer ind i huset ser, at der i en håndvask ligger noget sengetøj med gløder i, og at vandhanen løber. Det tyder på, at manden har været i gang med at forsøge at slukke ilden,« fortæller vagtchefen.
56-årig motorcyklist dræbt i trafikulykke i Silkeborg[28-11-2014 03:52]
En 56-årig mandlig motorcyklist har mistet livet ved en trafikulykke i Silkeborg, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.»Ulykken skete torsdag aften, da en bilist kom kørende mod syd på Kejlstrupvej, og ville svinge ind af Frichsvej. Her overså han den modkørende motorcykel, som han stødte sammen med,« fortæller vagtchef Jens Claumarch.En udåndingsprøve viste ifølge vagtchefen, at bilisten var påvirket af alkohol. Han blev anholdt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag, hvor han vil blive sigtet for spirituskørsel og uagtsomt manddrab.
Motorcyklist alvorlig kvæstet efter sammenstød med bil[27-11-2014 20:37]
En mandling motorcyklist ramte torsdag aften direkte ind i siden på en bil ved Silkeborg. Det forklarer vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, til BT.- Han kommer kørende ved Kejlstrupvej ved Silkeborg og rammer så ind i siden på en bil, der er i færd med at dreje til venstre.Politiet modtog anmeldelsen klokken 20.57 og de tekniske undersøgelser skal nu afgøre, hvem der overså hvem i sammenstødet.
Gårdbrand under kontrol - varsling ophævet[27-11-2014 19:22]
Gårdbranden, som tidligere torsdag udviklede giftig røg sydøst for Holstebro, er nu under kontrol, og politiet har ophævet varslingen til de omkringboende om at holde sig indendøre og lukke vinduerne.Gårdbrand udleder giftig røg nær Holstebro

Foto: Johan Gadegaard


  
lån