Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  L?r. 1 november

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11828 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [16973 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3006 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4047 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6197 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6074 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11672 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [7859 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [51536 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3507 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1652 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18450 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [24941 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4438 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8042 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16264 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5140 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5218 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5755 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6630 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Politiet efterforsker muligt drab på kvinde i Lyngby[31-10-2014 22:09]
En ældre kvinde er fredag aften blevet fundet død i en lejlighed på Boulevarden i Kongens Lyngby. Det oplyser Nordsjællands Politi til bt.dk.Politiet fik anmeldelsen klokken 20.18 og betegner dødsfaldet som mistænkeligt.»Vi har fundet kvinden under nogle omstændigheder, der gør, at vi har tilkaldt nogle teknikere, retsmedicinere og efterforskere, som skal undersøge, om der er tale om en naturlig død, eller om det er et drab eller en ulykke,« siger Dan Houtved, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til bt.dk.
Kvinde fundet død under mystiske omstændigheder[31-10-2014 20:48]
En ældre kvinde er fredag aften fundet død i en lejlighed på Boulevarden i Kongens Lyngby.Det meddeler Nordsjællands Politi.Politiet fik anmeldelsen klokken 20.18 og betegner dødsfaldet som mistænkeligt.- Vi har fundet kvinden under nogle omstændigheder, der gør, at vi har tilkaldt nogle teknikere, retsmedicinere og efterforskere, som skal undersøge, om der er tale om en naturlig død, eller om det er et drab eller en ulykke, siger Dan Houtved, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til BT.

Foto: Mathias Øgendal

Trafikvold: Ung mand stukket fire gange med kniv[31-10-2014 19:29]
Nordsjællands Politi leder efter en ung dansk mand midt i tyverne, som fredag eftermiddag tildelte en 19-årig mand fire stik med en kniv i Helsingør.- Vi fik anmeldelsen kort før klokken 15, og det er sket kort forinden. To unge mennesker kommer kørende i en Audi på Mads Holms Vej. Der kører en lys BMW bag dem, som åbenbart kører så tæt på de to i Audien, at de opfatter det som trafikchikane, fortæller Henning Svendsen, efterforskningsleder hos Nordsjællands Politi.

Foto: Google Maps

25-årig fængslet for voldtægt af barn[31-10-2014 17:10]
En 25-årig mand blev fredag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Randers. Manden er sigtet for voldtægt af og samleje med et barn under 12 år.Sigtelsen omhandler den skærpede voldtægtsparagraf på grund af offerets unge alder.Sagen foregik for lukkede døre, så det vides ikke, hvilket forhold den sigtede har til barnet, eller hvor krænkelsen har fundet sted.Østjyllands Politi har af hensyn til offeret ikke yderligere oplysninger i sagen.BNB
Mand sigtet for hærværk mod lesbisk par i Mariager[31-10-2014 16:49]
Nordjyllands Politi har fredag eftermiddag anholdt en 39-årig dansk mand fra Mariagerfjord Kommune og sigtet ham for at stå bag hærværk mod et lesbisk par i Mariager.Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.Manden er foreløbigt sigtet for tre tilfælde af hærværk.I lever i synd: Børnefamilie chikaneret i månedsvis

Foto: Louise Bruun Høfler

Ung mand anholdt for at røve rollatorbrugere[31-10-2014 16:39]
Midt- og Vestsjællands Politi har fredag anholdt en 18-årig mand fra Roskilde og sigtede ham for at stå bag en række gaderøverier mod ældre borgere i Roskilde.Politiet har gennem længere tid efterforsket røverierne, der hovedsageligt er begået mod ældre kvinder mellem 72 og 94 år, hvoraf flere har gået med rollator. Ofrene har som oftest haft et ærinde i byen, hvor gerningsmanden har antastet dem og stjålet penge og andet fra rollatoren.
Mand mistænkt for to røverier på to timer[31-10-2014 16:38]
Østjyllands Politi har anholdt en 28-årig mand, som man mener står bag to røverier i Grenaa fredag eftermiddag.Det første røveri fandt sted mod Lidl ved 14-tiden. Gerningsmanden truede med en kniv personalet til at udlevere pengene.Røveren forsvandt, inden politiet nåede frem. Klokken 15.38 modtog politiet anmeldelse om et røveri mod Kiwi.»Vi formoder, at det er samme mand, der står bag begge røverier,« siger vagthavende ved Østjyllands Politi til Berlingske Nyhedsbureau.BNB
Stor eftersøgning i flere skove: Har du set Jens[31-10-2014 16:23]
Syd- og Sønderjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til eftersøgningen at den 53-årige Jens Peter Taulborg Madsen.Søndag den 12. oktober omkring klokken 16.00 cyklede han fra hjemmet på Kildevej i Varde for at hente cigaretter. Siden har ingen set ham.Da han forsvandt, kørte han på sin cykel, en ny sort herrecykel af mærket Centurion Basic med stelnummer WAK 42162 G.Ifølge politiet var Jens Peter Taulborg Madsen psyikisk ustabil i perioden op til, at han forsvandt.

Foto:

Stor trafikulykke i Vallensbæk: Ti tilskadekomne[31-10-2014 16:08]
Der er fredag eftermiddag sket en større trafikulykke i Vallensbæk. Det oplyser Jens Møller, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, til bt.dk.»Vi fik anmeldelsen klokken 16.14. Ulykken er sket ved Golfsvinget og Vallensbæk Torvevej,« siger vagtchefen.Ifølge BTs oplysninger er der sendt flere ambulancer til ulykkesstedet for at køre de mange tilskadekomne til behandling på hospitalet.
Taxadirektør om overfald: - Det er forfærdeligt[31-10-2014 16:02]
Natten til fredag kom en 65-årig taxachauffør ud for et groft overfald i Brønshøj. Her blev han tildelt adskillige slag og spark af to kunder og kæmper lige nu for sit liv på Rigshospitalet. Det er forfærdeligt lyder det fra taxadirektør.Det 65-årige voldsoffer kører for TaxiNord og direktøren i selskabet, Carsten Aastrup, betegner overfaldet som helt meningsløst og fortæller til BT, at den 65-årige chauffør nyder stor respekt på sin arbejdsplads:

Foto: Bjørn Nielsen/alarm112danmark.dk


  
lån