Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  Tirs. 3 marts

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [12019 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [17330 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3093 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4133 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6386 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6148 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11853 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [8159 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [53936 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3560 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1678 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18887 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [25132 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4501 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8253 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16613 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5265 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5326 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5915 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6805 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Motionister evakueret fra brændende fitnesscenter[02-03-2015 21:20]
Her til aften udbrød der brand i et fitnesscenter på Fredericiagade i Helsingør.Ifølge vagtchef hos Nordsjællands Politi fik man kort før kl. 21 melding om, at der var kraftig røg i fitnesscentret.»Motionisterne er blevet evakueret. Og vi har politi- og brandfolk på stedet. Mere ved jeg ikke endnu,« lyder det fra vagtchef, Søren Bjørnestad til bt.dkBranden begyndte i et bowlingcenter, der ligger i forbindelse med fitnesscentret. Ifølge vagtchefen lå der noget brandbart materiale, som der er opstået gløder i.

Foto: Google Maps

Terror-mistænkt: Dømt to dage efter attentat[02-03-2015 21:06]
Mistænkt terror-hjælper og nær ven af Omar El-Hussein blev fik sin seneste dom to dage efter terrorangrebene.

Foto:

29-årig varetægts-fængslet: Mystiske dødsfald ryster Nykøbing[02-03-2015 19:29]
En 29-årig kvinde blev mandag varetægtsfængslet i sagen om mystiske dødsfald på sygehuset i Nykøbing Falster.De ansatte blev orienteret om sagen søndag, men ingen af de hospitalsansatte, BT har talt med, havde mandag lyst til st stå frem og udtale sig om sagen:»Det er uhyggeligt. Den slags må jo slet ikke forekomme,« siger en ansat der ikke vil have sit navn frem.»Det er en frygtelig og forfærdelig sag,« siger en anden.Andre går bare tavse forbi BTs reporter.»Min mund er lukket« siger en ansat.

Foto:

Fyns Politi efterlyser mor og to børn[02-03-2015 18:54]
En 34-årige kvinde og hendes to små børn har været væk siden søndag morgen. Politiet beder nu om hjælp til at finde dem.Fyns Politi efterlyser en 34-årig kvinde ved navn Anette Kolding og hendes to børn på fem og syv år.»Børnene har været passet hos en bror til Anette, og hun henter dem søndag morgen klokken 08.30 og kører derfra. Hun og børnene er ikke set siden,« fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen, til Berlingske Nyhedsbureau.Kvinden bor til daglig i Nyborg med sin mand.

Foto:

Røde ører: Politiet glemte såret betjent[02-03-2015 17:47]
Det var ikke fem, men i virkeligheden seks betjente, som blev såret under terrorhandlingerne i København. »Pinlig fejl«, siger Københavns Politi.Det var ikke fem, men seks betjente, som blev såret under terror-angrebene i København 14. og 15. februar. Og de blev ikke alle såret af skud, som politiet ellers tidligere har oplyst. To betjente blev derimod såret af glasskår ved angrebet på Krudttønden.Det oplyser kommunikationschef i Københavns Politi Mads Jensen.
Øresundsbroen genåbnet efter færdselsuheld[02-03-2015 17:00]
Et spor er blevet genåbnet på Øresundsbroen i retning mod Sverige, oplyser Københavns Politi på Twitter.Efter flere biler stødte sammen, blev broen tidligere mandag spærret i retning mod Sverige.»Der er sket et større materielt færdselsuheld lige før landegrænsen til Sverige i sporet i retning mod Sverige,« siger vagtchef ved Københavns Politi, Jens Christiansen, til Berlingske Nyhedsbureau.Ifølge hans oplysninger er ingen personer kommet til skade ved uheldet, men adskillige biler er havareret.BNB
Større trafikuheld spærrer Øresundbroen i retning mod Sverige[02-03-2015 16:42]
Flere biler er kørt sammen på Øresundsbroen, så den nu er blevet spærret i retning mod Sverige.»Der er sket et større materielt færdselsuheld lige før landegrænsen til Sverige i sporet i retning mod Sverige,« siger vagtchef ved Københavns Politi, Jens Christiansen, til Berlingske Nyhedsbureau.Ifølge de første meldinger fra stedet er der ikke nogen personer, der er kommet til skade, men en ambulance er allerede fremme, fortæller vagtchefen.
Omstridt register skal betale erstatning til ansatte[02-03-2015 16:23]
Manden, der står bag Det Sorte Register, skal betale 700.000 kroner i erstatning efter at have hængt kommunale medarbejdere og borgmester ud på nettet.
Ulykke med tre biler nær Sorø: Fem tilskadekomne[02-03-2015 16:19]
Fem personer er mandag eftermiddag kommet til skade i en ulykke med tre biler involveret på Sorøvej ved byen Stenlille lidt nord for Sorø. Det oplyser vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig.Ud af de fem tilskadekommne har flere været teknisk fastklemte. Fire af personerne er udskrevet fra hospitalet mandag aften, mens den sidste er indlagt til observation, men uden for livsfare, meddeler vagtchef Søren Østervig.
Sønnen sov: Soulshocks hustru døde hjemme[02-03-2015 14:57]
Det var et tragisk og usandsynligt sort uheld, der slog den danske producer Carsten Soulshocks hustru Maxee ihjel, da hun forblødte i parrets hjem i Los Angeles, Californien fredag aften lokal tid.Det fortæller kilder tæt på familien til BT.Carsten Soulshock er i USA kendt som producer for blandt andet Tupac Shakur, Whitney Houston, Toni Braxton og Usher, mens Charmayne Maxeena Maxwell er kendt fra pigegruppen Brownstone, der hittede i sidste halvdel af 90erne.

Foto: Claus Bech


  
lån