Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  S?n. 20 april

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11174 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [15548 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [2791 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [3780 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [5604 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [5827 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11104 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [7310 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [46090 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3416 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1622 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [17182 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [24394 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4207 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [7588 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [15532 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [4909 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [4990 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5392 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6228 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
60-årig knallertfører dræbt i ulykke på Fyn[20-04-2014 15:19]
En 60-årig mandlig knallertfører fra Svendborg mistede søndag kort efter klokken 14 livet efter en færdselsulykke ved Vester Skerninge nær Svendborg. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.Politiet er søndag eftermiddag på stedet og skal nu sammen med en bilinspektør undersøge ulykken. Undersøgelser tyder ifølge Fyns Politi på, at knallertføreren, der bar styrthjelm, i forbindelse med sin vigepligt overså en krydsende personbil.
En mors valg: Ud til løverne eller bliv i den brændende bil?[20-04-2014 13:53]
Hvad er værst? At brænde op i en bil eller blive spist af en flok sultne løver? De fleste mennesker kommer aldrig i en situation, hvor de skal tage stilling til så absurd et spørgsmål. Men det gjorde britiske Helen Clements, da hendes bil brød i brand midt i en safari park.Nu fortæller Helen Clement den britiske tv-station BBC om det forfærdelige øjeblik, da hun skulle vælge mellem at blive i en brændende bil eller gå ud til løverne.

Foto: Hannah Light / SWNS.com

90-årig kvinde udsat for hjemmerøveri[20-04-2014 13:11]
En 90-årig kvinde blev søndag klokken 9 udsat for et hjemmerøveri på sin bopæl i Aalborg-forstaden Hasseris, skriver nordjyske.dk.Vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi fortæller, at en mand ringede på døren til kvindens lejlighed. Hun åbnede, og manden trådte ind i gangen, hvor han sagde: Giv mig dine penge, og så går jeg igen.»Det foregik stille og roligt, men manden holdt en blank genstand mellem hænderne foran på kroppen,« siger vagtchefen til nordjyske.dk.
Av av av: Lasse betalte 700.000 kr for to øl i byen[20-04-2014 12:18]
Selvom man har fået et par øl og er lidt glad i låget skal man huske at tjekke, hvad der står på barens dankort-maskine, inden man taster sin pin-kode og trykker ok.Den erfaring har musikeren, 27-årige Lasse Aagaard, fra det danske band Den fjerde Væg nu fået på den hårde måde.- Vi spillede som opvarmning for bandet Ulige Numre i Odense 10.april. Efter koncerten gik vi alle på Den smagløse Cafe i Odense og på et tidspunkt gik jeg i baren for at hente to øl.

Foto: Privatfoto

Flugtplan slog fejl: Indbrudstyve hyrede taxa væk[20-04-2014 08:27]
Det som må have virket som en god idé for tre tyve, viste sig at give bagslag natten til søndag.Her blev tre mænd taget med lommerne fulde af tyvekoster på Hvidovrevej i Hvidovre, da de ville forlade åstedet fra et indbrud i taxa.Det fortæller vagtchef, Peter Grønbek fra Københavns Vestegns Politi.- Vi fik en anmeldelse fra en forbipasserende klokken 00:38 natten til søndag. Vedkommende havde set tre mænd gå rundt med lommelygter og blev mistænksom. Samtidig holdt der en ventende taxa på en sidevej, siger Peter Grønbek, Københavns Vestegns Politi.

Foto: Jan Jørgensen

Politiet efterlyser 65-årig fra Odense[20-04-2014 07:23]
Fyns Politi har fra kl. 04.00 natten til søndag og indtil middagstid været i gang med eftersøgning af den 65-årige Steen Schmidt fra Odense.Det fortæller Hans Jørgen Larsen fra Fyns Politi.- Fra morgenstunden havde vi både en helikopter og et par både ude at lede, siger Hans Jørgen Larsen.Fyns Politi fik klokken 04 natten til søndag en anmeldelse om, at der holdt en bil i vigesporet i vestgående retning på Lillebæltsbroen.

Foto: Jacob Schou Nielsen

Mand blottede sig for 11-årig dreng i Esbjerg[20-04-2014 04:17]
En mand blottede sig lørdag eftermiddag for en 11-årig dreng i Vognsbølparken i Esbjerg. Det oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi til tv2.dk.»Drengen er alene i parken, da en mand kommer hen til ham og på forskellig måde blotter sig for ham, blandt andet ved at vise ham sit lem,« siger vagtchef Erik Lindhard til tv2.dk.Efter episoden forklarede drengen nogle unge mennesker i nærheden, hvad der var sket. De ringede til politiet, men da betjentene ankom til stedet, var blotteren væk.
Mand anholdt og sigtet for voldtægt[20-04-2014 02:49]
En mand blev lørdag aften anholdt og sigtet for voldtægten af en 19-årig pige i Herfølge.Manden henvendte sig selv til politiet og blev anholdt omkring klokken 21.30, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi, der tidligt søndag morgen ikke havde yderligere oplysninger om sagen.Den 19-årig kvinde blev voldtaget natten til lørdag ved en halfest i Herfølgehallen.Hun forlod hallen omkring klokken 03 for at gå ryge med en ung mand, hun var faldet i snak med under festen.

Foto: Brian Bergmann

Værtshus på Bornholm tømt for gæster efter røgudvikling[20-04-2014 02:29]
Omkring 80 personer måtte natten til søndag rømme et værtshus på Store Torvegade i Rønne på Bornholm, da det blev opdaget, at der sivede røg ned fra loftet på herretoilettet. Det oplyser Bornholms Politi.»Klokken 01.41 blev vi informeret om, at der var noget røgudvikling på toilettet. Det nåede ikke at udvikle sig til en egentlig brand,« siger vagtchef ved Bornholms Politi Tommy Poulsen.Årsagen til røgudviklingen skal nu undersøges nærmere.Politiet kan ikke udelukke, at der kan have været tale om et forsøg på at påsætte en brand.BNB
Bombealarm ved Tivoli i København afblæst[19-04-2014 23:48]
Omkring 4.000 gæster blev evakueret fra Tivoli i København i forbindelse med en bombemistanke. Politiet afblæste bombealarmen efter at have talt med ejeren til en mistænkelig bil.En mistænkelig bil fik lørdag aften Københavns Politi til at afspærre et større område omkring Tivoli i det indre København. Politiet frygtede, at der var placeret en bombe i bilen, og hærens ammunitionsryddere blev derfor tilkaldt.

  
lån