Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  L?r. 30 august

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [11620 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [16574 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [2936 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [3964 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6039 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [5988 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [11526 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [7679 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [49864 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3482 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1642 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [18045 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [24778 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4371 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [7889 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [16028 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5076 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5153 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [5663 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [6514 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Politiet indstiller eftersøgning af bådfører i grønlandsk ulykke[30-08-2014 12:57]
Grønlandsk politi opgiver nu at lede efter den bådfører, det forsvandt, efter at hans båd kæntrede tirsdag aften med to danske ægtepar om bord. Alle fire danskere mistet livet, og bådføreren frygtes også omkommet.
Kræftsyg fem-årig efterlyst i hele verden: Bortført fra hospitalet - skal findes inden batteriet løber tør[30-08-2014 12:49]
Den blot fem år gamle dreng Ashya King, som er alvorligt kræftsyg med en tumor i hjernen, nyopereret og i gang med et intenst behandlingsforløb, er blevet kidnappet fra Southampton General Hospital i England.Britisk politi efterlyser nu drengen i hele verden gennem det grænseoverskridende politisamarbejde Interpol, som har 190 medlemslande. Ashya King sidder i kørestol og er på grund af sin svære sygdom ikke i stand til at kommunikere verbalt, ligesom han ikke er i stand til at indtage føde eller medicin selv.

Foto: INTERPOL/HANDOUT, -

Druknetragedien i Grønland: Politiet indstiller eftersøgningen af bådfører[30-08-2014 10:45]
Politiet i Grønland har nu besluttet at indstille eftersøgningen af bådfører Gustav Olsen, som tirsdag aften forsvandt sammen med to danske ægtepar ombord i farvandet ud for Ilulissat på den grønlandske vestkyst. Onsdag blev de fire danskere - den mangeårige tidligere Fredericia-politiker Inger Davidsen og hendes mand entreprenør Ole Davidsen samt et ægtepar fra Aarhus - fundet liggende drivende nær kysten ved Appat. Alle døde. Drukneulykken er kommet som et chok både i Danmark og på Grønland.

Foto: Torben Glyum

15-årig pige fundet i god behold[30-08-2014 07:00]
Politiet ledte i løbet af natten efter en forsvundet 15-årig pige på Bornholm, men klokken 7.25 lørdag morgen blev eftersøgningen indstillet.Her vendte pigen selv tilbage til sit hjem, og hun er i god behold, oplyser Bornholms Politi til bt.dk.Pigen forlod sit hjem i Snogebæk kort før midnat i deprimeret tilstand. Politi og redningsmandskab ledte efter hende med hunde og en helikopter, inden hun selv dukkede op.BNB
Borgere anholder tre mænd: Indbrudstogt blev til overnatning i kachotten[30-08-2014 06:56]
Årvågne borgere fra Fyn greb selv ind, da tre mænd, der mistænkes for at være indbrudstyve, luskede rundt i Alléparken i Marslev ved Odense fredag aften.- De blev anholdt, inden de nåede at begå indbrud, fordi der var nogle skarpsindige borgere, som opdagede dem og fik dem tilbageholdt, indtil vi kom, siger vagtchef ved Fyns Politi, Steen Nyland, til bt.dk.Han oplyser, at de tre formodede indbrudstyve, der er henholdsvis 30, 40 og 33 år, har overnattet hos politiet. 
Indbrudstyv blev røver[30-08-2014 04:48]
Et indbrud i en bagerforretning på Lolland udviklede sig sent fredag aften til et røveri, da bageren kom hjem og overraskede tyven.Episoden fandt sted i Horslunde, hvor det lokale bageri ligger i samme bygning som bagerens private bolig. Her rumsterede en indbrudstyv rundt, da bageren og hans familie kom hjem kort før klokken 23.»Bageren forsøgte at holde tyven tilbage, men tyven fik ham kastet omkuld. Tyven stak af med en computer og en pengekasse med et mindre beløb,« fortæller vagtchef Anders Mikkelsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
15-årig pige fundet i god behold[30-08-2014 02:48]
Politiet ledte tidligt lørdag morgen efter en 15-årig pige på Bornholm, men klokken 7.25 blev eftersøgningen indstillet, da pigen igen - og i god behold - indfandt sig på egen adresse, oplyser Bornholms Politi ved 8-tiden til bt.dk.Pigen forlod sit hjem i Snogebæk kort før midnat fredag aften i deprimeret tilstand. En dybere forklaring på hvorfor pigen forsvandt, kan politiet ikke give.  
Fængselsbetjent overfaldet i Nyborg Statsfængsel[30-08-2014 02:15]
En fængselsbetjent blev fredag overfaldet af en indsat under en gårdtur i Nyborg Statsfængsel. Betjenten blev efter overfaldet bragt på skadestuen, oplyser Fyns Politi.»Den forurettede blev slået flere gange i hovedet med en knyttet næve og har klaget over hovedpine efter at være blevet slået,« siger vagtchef ved Fyns Politi Kim Munksgaard.Politiet modtog anmeldelsen om episoden klokken 13.10 fredag, og den indsatte er siden blevet flyttet til et andet fængsel. Han vil blive sigtet for vold mod tjenestemand.
Person påkørt af tog ved Hillerød[29-08-2014 23:34]
Togene mellem Hillerød og Høje Taastrup - i retning mod sidstnævnte - står i øjeblikket stille, efter en person er blevet påkørt ved Hillerød.Det oplyser DSB i en pressemeddelelse. Nordsjællands Politi bekræfter, at man er på stedet, men havde omkring klokken 01.20 ikke yderligere kommentarer til hverken tilstand eller motiv.Togene forventes at køre normalt igen klokken 01.30.Det er passagerer på linje B, der kan blive ramt af længere rejsetider.BNB
Mystisk: Kvinde fundet forslået ved togskinner[29-08-2014 20:47]
En ung kvinde blev fredag aften fundet kvæstet ved skinnerne på Tårnby Station på Amager. Det er uvist, hvordan hun er endt der.Kvinden blev opdaget klokken 21:01 af lokoføreren i et tog, der kørte i den modsatte retning. Kvinden lå en halv til en hel meter fra skinnerne. Hun havde pådraget sig nogle skader i hovedet og klagede over smerter. Hvordan hun er endt dernede er lidt af et mysterium, fortæller vagtchef Henrik Brix. 

Foto: Google Maps


  
lån