Start.dk NetRadio   Netspil   Rejse   Sport   Bolig   Shopping   Sundhed   Kvinder  L?r. 6 februar

Søg på ABCsiden.dk på nettet
ABC NetSpil:
600+ gratis netspil
  

ABC Katalog Håndplukkede kvalitetslinks ... : HÃ¥ndplukkede kvalitetslinks Lov § Ret - Gratis Kontrakter. Links om Gratis Kontrakter

Lov § Ret

Her er links til gratis kontrakter, kriminalnyheder, links til oplysning og retshjælp. Du kan søge efter virksomheder og advokater. Se kategori: Gratis Kontrakter. En kontrakt er en "aftale" der er indgået mellem personer og/eller virksomheder. Overholdes kontrakten ikke, eller er der uenighed om hvad kontrakten går ud på, findes der en række juridiske løsningsmodeller. En mundtlig kontrakt har lige stor gyldighed, men er svær at bevise.

Kategorier:
- Gratis Kontrakter

Gratis Kontrakter
ABCsiden.dk yder ikke juridisk eller anden rådgivning. Vores gratis kontrakter giver sig ikke ud for at kunne erstatte sagkyndig professionel juridisk bistand i konkrete sager. Vores gratis kontrakter er standarddokumenter og man skal være opmærksom på at det kun er et eksempel eller forslag til kontrakt. Vi gør vores bedste for at undgå, at der er forkerte informationer. Vi påtager os imidlertid intet ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte pådrages på grundlag af anvendelsen af informationer fra ABCsiden.dk - uanset om informationerne måtte vise sig at være fejlagtige.


Ansættelseskontrakt for funktionær [12447 hits]     Anmeld dette link
Det er vigtigt at være opmærksom på at funktionærloven er en såkaldt beskyttelseslov. Dette indebærer, at der ikke mellem en arbejdsgiver og en funktionær kan indgås aftaler, der giver funktionæren ringere vilkår, end funktionærloven foreskriver.
Ansættelseskontrakt for timelønnede [18158 hits]     Anmeld dette link
En ansættelseskontrakt skal indeholde de retningslinier, man sammen har vedtaget for ansættelsesforholdet.
Bolighandel - Refusionsopgørelse [3368 hits]     Anmeld dette link
Når køber på overtagelsesdagen overtager betalingerne på ejendommen fra sælger, udarbejdes en refusionsopgørelse af udgifterne til rente, skat, forsikring, renovation, el, gas, vand etc.
Bolighandel - Skøde - Ejerlejlighed [4410 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Bolighandel - Skøde - Hus [6872 hits]     Anmeld dette link
Dokument, som fastlægger vilkårene for overdragelsen af en fast ejendom. Skødet er en kort version af købsaftalen indeholdende de væsentligste oplysninger fra denne.
Brugtbil [6384 hits]     Anmeld dette link
En god kontrakt er ingen garanti for, at du ikke kan blive uenig med den anden part efter handlen, men den vil gøre det nemmere for jer at finde ud af, hvem der har ret.
Fuldmagt [12430 hits]     Anmeld dette link
En fuldmagt giver en person (fuldmagtshaver) ret til at lave aftaler m.v. med tredjemand, så fuldmagtsgiveren får rettigheder til og forpligtelser over for tredjemanden.
Gavebrev [8773 hits]     Anmeld dette link
Gavebrevet er udformet med henblik på overdragelse af pengegaver. Det kan dog også i tillempet form anvendes ved andre gaver. En person kan afgiftsfrit give gaver, hvis samlede værdi inden for et kalenderår ikke overstiger et grundbeløb.
Gældsbrev [58750 hits]     Anmeld dette link
Et dokument, der beviser et låneforhold. Erklæringen skal være ensidig og uden betingelser for at være et gældsbrev. Et gældsbrev skal ikke tinglyses.
Hestekøb [3713 hits]     Anmeld dette link
Der er tusinde vis af faldgrupper. Alle aftaler omkring købet må skrives ned. En skriftlig kontrakt er fuldt ud holdbar som bevis. Se www.heste-nettet.dk for mere information.
Hestekøb - Sundhedserklæring [1772 hits]     Anmeld dette link
Du udvælger selv den dyrlæge du vil bruge. Det er din garanti for at hest er sund og rask. Det anbefales at lade sælger udfylde sundhedserklæringen, inden hesten skal undersøges af en dyrlæge.
Kontrakter [19875 hits]     Anmeld dette link
På dokumenter.dk kan man dels gratis hente eksempler på kontrakter og dels kan man online købe en lang række kontrakter, aftaler og dokumenter, herunder f.eks. ansættelseskontrakter, opsigelser, kontrakter, salgs- og leveringsbetingelser, selskabsretslige dokumenter til opstart og drift af ApS og A/S, aktionæroverenskomster, skøder, gældsbreve samt testamenter og ægtepagter.
Lejekontrakt for beboelse [25601 hits]     Anmeld dette link
Når man lejer en bolig, skal der udarbejdes en lejekontrakt. En lejekontrakt fastsætter nogle af de rettigheder og pligter, udlejer og lejer har.
Salgs- og leveringsbetingelser [4731 hits]     Anmeld dette link
Salgs- og leveringsbetingelser angiver fx, hvor længe man er bundet af et tilbud, hvor og hvordan betalingen skal finde sted, og hvordan produkterne skal leveres.
Samlivskontrakt [8761 hits]     Anmeld dette link
Opret en samlivskontrakt. Samlivskontrakten sikrer jer økonomisk, hvis I går fra hinanden. En samlivskontrakt fastlægger omfanget af jeres økonomiske fællesskab.
Testamente [17449 hits]     Anmeld dette link
Hvis der ikke er skrevet testamente, fordeles arven efter arveloven. Hvis du lever papirløst er det særligt vigtigt, at du opretter et testamente til fordel for din samlever. I har nemlig ikke arveret efter hinanden.
Testamente for samboende [5615 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Testamente for samboende med børn [5638 hits]     Anmeld dette link
De love og regler, som gælder for ægteskaber, gælder generelt ikke for ugifte samboende. Som ugift skal man selv sørge for, at forholdene kommer på plads.
Ægtepagt - fuldstændigt særeje [6299 hits]     Anmeld dette link
Det man tidligere kaldte særeje, kaldes nu fuldstændigt særeje. Der vil være særeje mellem ægtefællerne både ved skilsmisse og død. Ulempe: Ingen mulighed for uskiftet bo.
Ægtepagt - kombinations særeje [7180 hits]     Anmeld dette link
Beskyt din formue med ægtepagt. Det er en aftale mellem ægtefæller om helt eller delvist særeje. Der er ikke noget krav om, at der skal være vidner til stede. Ægtepagter skal tinglyses for at være gyldige.
Krimi
Mand stukket ned med kniv: Hustru sigtes for drabsforsøg[06-02-2016 09:36]
En 58-årig kvinde er anholdt og sigtet for drabsforsøg mod sin to år ældre mand. Han er uden for livsfare.
Mand snittet i halsen på berygtet københavnerværtshus[06-02-2016 09:34]
En 40-årig mand er uden for livsfare, efter at han lørdag morgen blev stukket i halsen på Café Louise.København: En 40-årig mand blev tidligt lørdag morgen snittet i halsen på det berygtede værtshus Café Louise på Nørrebro i København.- Han får et langt snit, omkring 20 centimeter på halsen. Men det er ikke særligt dybt, og han er uden for livsfare, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi Gunnar Nørager til Ritzau.Knivoverfaldet fandt sted kort efter klokken 06 på det fyldte morgenværtshus.

Foto: Mathias Øgendal

Mand stukket ned med kniv: Hustru sigtes for drabsforsøg[06-02-2016 09:20]
En 58-årig kvinde er anholdt og sigtet for drabsforsøg mod sin to år ældre mand. Han er uden for livsfare.Aarhus: En 60-årig mand er lørdag formiddag uden for livsfare, efter at han tidligt på morgenen blev stukket i maven med en kniv.Knivstikkeriet fandt sted i et hus i Stevnstrup ved Langå.- Vi får en anmeldelse om et knivstikkeri klokken 05.20, og da ambulance og politi når frem, finder vi den 60-årige, som er blevet stukket i maven, siger vagtchef Peter Hallstrøm fra Østjyllands Politi til Ritzau.

Foto:

Mand snittet i halsen på berygtet københavnerværtshus[06-02-2016 08:40]
En 40-årig mand er uden for livsfare, efter at han lørdag morgen blev stukket i halsen på Café Louise.
Ny stor sag mod vekselkontor - hæleri for 28 millioner[06-02-2016 07:03]
Vekselkontorer er et svagt led i kæden, når det gælder hvidvask, siger chefanklager i Bagmandspolitiet.
Drama lørdag morgen: Politiet jagter knivstikker - mand stukket i halsen[06-02-2016 06:58]
Natten til lørdag er en mand blev stukket ned til på Nørrebro i København.Episode foregik på Café Louise, et oplyser den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Henrik Vedel, over for Ekstra Bladet.»Manden var ved bevidsthed, men er nu blevet kørt til behandling. Det var et alvorligt stik i halsen,« fortæller Henrik Vedel til avisen.Politiet leder stadig efter gerningsmanden, men betjentene har nogle spor at gå efter i forhold til signalement.

Foto: Mathias Øgendal

Nye druknetal: Danskerne dør fortsat i havnene[06-02-2016 04:48]
Nye tal viser, at havnene stadig er et af de steder, hvor flest danskere drukner.
Udflytning kan give længere ventetid for voldsofre[05-02-2016 21:23]
Erstatningsnævnet er plaget af længere sagsbehandlingstider. Udflytning til Viborg kan få negativ virkning.
To mænd fængsles for skyderier og røveri på Fyn[05-02-2016 19:14]
Dommer i Odense varetægtsfængsler to mænd for flere farlige handlinger. Begge nægter sig skyldige.
Politiet har storbrand i Fredericia under lup[05-02-2016 16:17]
Politiet udelukker ikke, at der ligger noget strafbart bag branden i Fredericia og efterforsker sagen.

  
lån